Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şampiyon takımın şampiyon taraftarları. Dün harika bir gündü. Şimdi ise doya doya tadını çıkarma zamanı. Eufa finali, Cl finali, Türkiye kupası finali ve Avrupa şampiyonasını arkama yaslanarak öyle bir büyük keyifle izleyeceğimki anlatamam. Böyle bir keyif yok. Bunun için bütün takımıma, teknik heyete, başkan ve yönetim kuruluna ve camia ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor Pereira: Bu sezon olmadı ama önümüzdeki sezon Beşiktaş kesin puan kaybedecek. Vallahi bak...
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Var hocam yayıncı kuruluş.http://www.ligtv.com.tr/haber/sizce-besiktasin-sampiyonlugundaki-en-kilit-isim-kimdi-anket
  • Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Alalh'ım böyle düzgün, normal fenerli arkadaşları başımızdan eksik etme.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Belediye başkanlığına aday olsun bence. başgan yapalım...
  • Resmi olarak bi lig biteydi de öyle açsaydık yeni konuyu
  • Tebrikler Besiktasim dün ses mes kalmadi evde yorgan dosek yatiyorum fena usutmusum Bu arada yine uzaklastirma vermislerdi bugun bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

    quote:

    Orijinalden alıntı: Beşiktaş


    quote:

    Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

    maçı izleyebileceğimiz bir link varmı , evde lig tv var gerçi veriyor bazen eski maçlarıda denk gelmek lazım akşam.

    @Herr0glu hocan twitterda bu arkadaşı takip edin sezon bitince bir blog sitesi açıp sezonun tüm maçlarını full hd yükleyeceğini söyledi. Profil benim değil bana söyledi. Onun dışında şimdilik arıyorsanız osmanlı maçını forza foruma bakabilirsiniz

    bana şimdilik lazımdı , dün stadın orda idik izleyemedim tüm maçı ara ara baktım periscope dan , lig tv bugün veriyorda iş saatine denk geliyor forzaya bakayım bulursam sağol.

    İspanyolca var

    http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?280820-FUTBOL-Turkish-Super-Lig-15-16-Besiktas-vs-Osmanlispor-15-05-2016




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

    Var hocam yayıncı kuruluş.http://www.ligtv.com.tr/haber/sizce-besiktasin-sampiyonlugundaki-en-kilit-isim-kimdi-anket

    bu ankaette senol gunes'in ve fikret orman'in olmasi adaletsizlik olmus tabiki en onemli pay yonetimde ve senol hoca'da.... sadece futbolculari yapsalar atiba'ya verirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senenin değerlendirmesini yaptığımızda; en büyük başarının Şenol Güneş ve Atiba’da olduğunu görmekteyiz. 1. Sezon başında Sivok, Atınç, Opare, Cenk ve Demba ba gitti.2. Veli ve Tolgay’dan sakatlıkları nedeniyle bu sezon faydalanılamadı. 3. Rhodolfho, Tosiç, Beck, Gomez ve Queresma transfer edildi, ikinci yarı başlangıcında Boyko, Marcello, Alexis transfer edildi. 4.Rhodolfo sakatlandı, Ersan satıldı, Boyko takıma ısınamadı, Alexis’in takıma fayda mı zarar mı verildiği anlaşılamadı. 5.Queresma’nın ne kadar fayda ne kadar zarar verdiği ise gerçekten tez konusu olur. 6.Ancak; bana göre Gomez ve Queresma’nın yıldız oyuncu olmaları ve duruşları ile takıma özgüven vermeleri takımın derbi maçlardaki sıkıntısını ortadan kaldırdı, adeta Fenerbahçe ve Galatasaray’a sizler bizden korkun diyorlardı. 7.Yönetim süper işler yaptı, ancak bana göre; ilk yarıyı 2 vasat kaleci ile götürmeleri ve Atiba’nın yedeğini almamaları ciddi hatalarıydı. Atiba’nın insan üstü oyunu bu hatalarını bizlere göstertmedi. 8.Yukarıda gelen ve giden oyunculara baktığımızda ise, gelen oyunculardan, giden oyunculara göre tek fark yaratan Gomez gibi gözükmektedir. Bazı arkadaşlarımızın Queresma’yı niye saymıyorsun dediklerini duyuyor gibiyim, ama dediğim gibi; o başka bir tez konusu, ayrıca sakat Veli ve Tolgay’ın yerine kimse alınmadı. 9.Sonuç olarak; geçen seneye göre göreceli olarak daha zayıf bir takımımız olmasına rağmen; Şenol Güneş’in sihirli dokunuşu ile takım şampiyon oldu, hem de Ali Şen’in deyimiyle stadsız Guiness rekorlar kitabına girerek. 10.Şenol Güneş’in yönettiği takımlarına baktığımızda şampiyonluk yaşamasa da, Şota, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Fernandao ve Gomez gibi gol kralları çıkarttığı görülmektedir. Demek ki; oynattığı futbol özeldir ve yeni bir tez konusunu daha beraberinde tartışmaya açmaktadır. Gomez olmasa, Cenk gol kralı olur muydu? 11.Bu bakış tarzı, transfer komitesi tarafından, santrafor alımlarında kullanılmalıdır.12.Bu vesile ile; çok güzel stad yapan, gün geçtikçe tecrübelenerek az hata yapan ve paralarımızı optimum kullanan Fikret Başkanı ve yönetime, Şenol Güneş hoca ve Atiba nezdinde tüm futbolcularımıza ve emeği geçen herkese bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bu başarılarının artarak devam edeceği inancını taşıyorum.




  •  [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Circassian81

    Bir tane on libero
    Iyi bir sag sol bek
    2 tane ust duzet stoper
    Kaleci

    Bu bölgelere iyi transferler yapılsın seneye de sampiyonuz insallah Clde de iyi kura çekersek gruptan cikariz

    Şampiyon olan 11 den 6 oyuncu değiştirmek mantıklı mı sizce ?

    Beck - Rhodolfo defansta gayet yeterli. Bir tane CL de iş yapacak stoper bir tane İsmailin yerine bek Boyko yaz kamplarında kötü performans gösterirse bir kaleci, bir de Olcayın tarzında oynayan fakat Olcaydan bir kaç gömlek üstün kanat oyuncusu olmak üzere 4 oyuncu gayet yeterli.

    Şampiyon olan takımların en kötü hatalarından birisidir bu. Ellerindeki kadronun şampiyon olduğunu unutup titiz davranamdan takımın dengeleri bozulur mu düşünmeden tüm kadroyu yenilemek.




  • Senenin ilk transfer haberi Futbol Arena'dan geldi

    Arjen Robben ile anlaşıldı terör sorunundan korkuyor ailesiyle konuşup karar verecek demişler. >>http://www.futbolarena.com/besiktas-arjen-robben-ile-anlasma-sagladi-mi-transfer-haberleri-273091h/q4qbqs
  • Haberlere baktimda hic kaleci lafi gecmiyor sag sol bek on libero stoper filan tamam da abi bizim ilk oncelikle kaleci isini cozup bi an once adaptasyon surecine sokmaliyiz.Tolgayla boykoyla bu is olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konumuz hayırlı olsun şampiyon takımın şampiyon taraftarları. Dün geceden beri konuşamıyorum ses soluk kalmadı adeta. Yakında transfer dedikoduları patlar da biz de yolumuzu buluruz

    Bundan sonra her sene!
  • Darısı nice şampiyonluklara
  • Atıba takımın bütün yükünü çekti sene başı yerine mbıa alınsın diyorum ama utandırdı. Sezonun geneli için oğuzhan kariyer çıkışını yapsada Sosa diyorum. Maalesef tolgayı hiç izleyemedik ondan çok ümitliydim, seneye artık.
  • Gomez işi çıkmaza girdi. Nisan ayında kalıyorum deseydi Gomez, Bonservis vermeden yeni sözleşme imzalanacaktı.
    Nisan geçti, şimdi Gomez gelir de ben yeni sezonda kalmak istiyorum derse Fiorentina ile bonservis pazarlığına oturmak gerekecek.
    FOrman da muhtemelen biz senden Nisanda haber bekliyorduk, sen süreyi geçirdin git bonservisini çöz öyle gel diyecek. Bizim eli sıkı başkan para falan vermez Gomez'in bonservisine.
    Fiorentina ile pazarlık vs de yapamaz E.torunoğulları, Euro2016 dan sonra elini öpene 10milyona satarlar.

    Ben seneye forvetin değişeceğini düşünüyorum. Ama yine çok sağlam bir forvet gelecek.

    Eskiden yapılan transferler eskide kaldı. İlk 11 için alınacak futbolcuların hepsi taraftarı heyecanlandıracak cinsten olacaktır. Ama Aras gibi yatırım amacıyla futbolcu ya da futbolcular alınacağını da düşünüyorum.
  • Hepimiz gomezi çok seviyoruz ama çakılı savunmanın arasında yanlız oynayan demba ba yı unutmamak lazım. Kısaca bu takım adına bakmaz çoğu oyuncuyu gol kralı yapar. Kalırsa ala gönlümden geçende odur ama giderse yeri cenk yada transfer dahalinde kolay dolar.
  • 1.02'yi dikkatli dinleyin beyler ALLAH ALLAH ALLAH




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.