Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41094110411141124113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekonomi uzmanlari gelmis hemen babeli elestirmeye. Bir kitle var su forumda hic bir seyden memnun degil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu transfer etmeyi bakkaldan gofret almak gibi görenler var. BİM'den 3 tane ucuz gofret alacağına gidip Snickers almak gibi görüyorlar doğru transferi.



    Babel benim eleştirdiğim bir transfer sebebi de scout ekibinin gidip de Babel var elimizde yeter diye düşünmesi. Ama Babel kötü bir transfer mi? Hayır.



    Senin önünde ffp kriterleri var. Oyuncu satamadıktan sonra maksimum vereceğin bonservis belli. Gittin bonservisle kanat aldın, stoper ne olacak forvet ne olacak? Rakitsky yazmak kolay ama onun bonservisini nasıl vereceksin düşünen yok.



    Forvete Etoo gelecek gibi, büyük ihtimal alacaklarına karşılık bonservisini verecekler. Babel zaten ffp kriterlerini etkileyen transfer değil, kalan parayı gömsünler stopere.



    Maliyeti çok derseniz Babelin 3 yıllık maliyeti (6.25 m euro), Aboubakarın ve 1 yıllık maliyetinden (6.5 m euro) düşük. Kaldı ki devre arası sana bonservis çıkarmayacak kaç tane futbolcu bulabilirsin? Ya sezon başında serbest kalmış aylardır ayağına top değmemiş futbolcu ya da klübünün bir an evvel postalamaya çalıştığı birini bulursun. Babel bu sezona deportivoda iyi başladı. Hazır geliyor. Bu bizim avantajımız.




  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Hocam içime su serptin be.. inş herşey iyiye gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim babel hakkinda ön görüm takimin en onemli kozlarindan biri olacagi yonunde. yanilabilirim de tabi ama insallah yanilmam.

    yeteneginden suphem yoktu zaten fakat karakteri supheydi. arastirdm biraz youtube'da, roportajlarini falan izledim, kendi kanalini buldum, vlog niteliginde videolarini falan izledim. futbolu cok seven ve konu futbol oldugunda cok akli basinda birine benziyor. forma koleksiyonunu gosterirken formalarin sahipler hakkinda ki yorumlari falan baya hosuma gitti. porto doneminden quaresma formasi da varmis bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Aralık 2016; 8:09:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Ekonomi uzmanlari gelmis hemen babeli elestirmeye. Bir kitle var su forumda hic bir seyden memnun degil.

    Senin de fikret orman olduğunu düşünmüyor değilim, yönetimin yaptığı doğru yanlış her şeyi ölümüne savunuyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o3 kullanıcısına yanıt
    Bonservisi elinde olan oyuncu;

    1) maaşından önce imza parasını konuşur; ''okey'' almazsa maaş konuşmak için masaya oturmaz.

    2) şu ettiğin laf olaya sadece futbol gözüyle bakmanla alakalı; adam Türkiye'ye geliyor İspanya gibi bir ülkeye giderken bunları düşünmez. Fakat Türkiye'de parayı hesaba katar. Hayatının her alanında düşüşe uğrayacak. Her hafta mutlaka bir olayın olduğu ülkede buraya gelen en tıraş topçu bile bunu koz olarak kullanır. Fikret Orman yaptığı yanlış oyuncu transferi herkes gibi mutlaka olsa da verdiği paralarda ''olması gerekmiyorsa'' vermez, cebince akrep vardır, rahat olunuz.
  • Şu an Fikret Orman'ın düşündüğü tek şey 3. yıldız. +şampiyonluğun ardına bir şampiyonluk daha eklemek. Çünkü o da herkes gibi 2004 sezonunu yaşadı. Bunun öneminin farkınd ao yüzden yok demeden devre arasında mevcut şartlarda olabilecek en iyi oyunculara parayı verip bu yılı kurtarmak. Ondan sonra zaten ffp kalkacak ve Beşiktaş'ın elinde iyi paralar olacak.

    Başkan da biliyor Rakitsky'ye parayı basıp almayı, üstelik sevdiği ve istediği de bir oyuncu fakat maaşını nasıl ödeyecek? Kulübüne bonservisi nasıl verecek? Topçular alacaklı mı olsun? Buraya Şenol Güneş geldiğinde bile sizden tek isteğim topçuların parasını aksatmadan eksiksiz ödeyin oldu. Bunlar kolay işler değil, bakkaldan ekmek değil, bir ülkeden Türkiye gibi bir yere oyuncu getirmek öyle haydi oğlum gel işte demeye benzemiyor.
  • Bu arada Babel Deportivo'da oynadığı ''6 ayda'' 750K maaş aldı.
  • Babel'in hedefi ve amacı idrak etmiş olması güzel.


     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Babele 1.4 imza parası ve yıllık 2.5 verildiyse resmen fiyasko.Adamın yıllık maaşı imza parasıyla 3 milyona geliyor.
  • Günaydın hayırlı haftalar Beşiktaş taraftarları ve Beşiktaş'a gönül verenler.

    Takımımız 16. hafta itibariyle liderin 1 puan gerisinde ilk devreyi gayet iyi bir biçimde tamamladı. Kronik sakatlık problemimizi yine ilk devre itibariyle yaşadık. Fırtına gibi sezona başlayan Beşiktaşımızın belini sakatlıklar büktü. Geçen seneki başarımızın nedeninden biri olan sakatlanmama bu sene malesef başımıza bela oldu. Yinede bunca olumsuzluğa rağmen takımımız Avrupa ve Lig arenasında gayet başarılı mücadeleler ile bizleri gururlandırdı.

    22 resmi maçta göze ilk batan golcülerin başarısızlığı oldu. Çok açık. Takım geçen sene leblebi gibi gol atarken bu sene Galatasaray'ın şansa bala 20. şampiyonluğunu kutladığı yıldaki gibi. 1-0,1-0 gidiyoruz. Bizi geçen seneki 3-4-5 lik maçlara çok alıştırdılar bir anda goller kesilince stresli maçlar izler olduk. Cenk ve Aboubakar 2 side tam santrafor değil. 2 side yardımcı santrafor. Umarım bitiriciliği yüksek bir santrafor ile anlaşırız. Eto'o ya da razıyım en azından biliyoruz.

    Tolgay çok iyi başladı, mücadele,güç,çalım becerisi hat safhada. Ama skora katkı anlamında sınıfta kaldı. Şut özelliği olan oyuncu ama gel gör ki maçlarda çektiği şutlar dağlara taşlara. Oğuzhan çok altlarda kaldı. Geçen senenin hatrına formayı alıyor. Kaptanlık yakışmıyor o sorumluluğu alamıyor. Bu hafta yaptığı affedilemez.Gökhan İnler ise geç forma girdi. Şuan orta sahamızın en klas oyuncusu bana göre. 50 metre ayağa pas atabiliyor ama top rakipteyken beklediğimiz ısırganlık konusunda sıkıntı var. Biraz ağır ama yinede top class adam duruşunda belli ama Atiba ile malesef uymuyor yinede.

    Rhodolfo tamamen hayal kırıklığı bu sene. Hala sakatlıktan çıkamadı çok aksıyor. Tosic ve Marcelo kesinlikle tandem olmalı. Adriano olmadığı zamanlarda Beck oynamalı. 1 kaliteli daha hızlı stopere ihtiyacımız var. Şuan en büyük eksiklerimizden acil alınması gereken isim Forvet görünsede, Fabri'nin forumun ve ülkenin %80 ini utandırması az gol yememize sebep oldu. Maç kurtaran kalecimiz var iyiki de var!

    Caner ve Talisca, ne Fenerbahçenin nede Galatasarayın Caner ve Talisca gibi oyuncuları var. Caner'i ve Taliscayı çok erken kaybettik. Adeta takım %30 düştü. En çok lazım olan zamanda 2 üstün meziyetli oyuncu kaybetmek kolay değil. Olcay,Kerim,Ömer,Aras gibi 4 ismin sol kanatta yer alamayıp Cenk'in oynaması bu oyuncuların ne büyük katkı sağladığının en büyük örneğidir. Çoğu maçlara 10 kişi çıktık bu sene kimse fark etmedi mi? Allahtan takımımız minimum zarar ile sadece Şampiyonlar Liginden Avrupa ligi klasmanına düşerek yoluna devam ediyor.

    Bu devre arası sezona yeniden başlamış gibi olmamızı, yenilenmemizi, güçlenmemizi, kafayı tekrardan toparlayıp tekrardan iyi oyunumuzu yansıtmamız açısından müthiş oldu. Şimdi takımımıza katılacak oyuncular ile birlikte forma savaşı başlayacaktır. Talisca,Babel,Eto'o ve 1 stoper ile kaldığımız yerden devam edeceğimizi ve çok daha güçlü şekilde olacağımızı düşünüyorum. Takıma güvenim tam! Hiç kuşkum yok 15. şampiyonluktan. Geçen sene 79 puan almıştık bu sene tahminim 75puan yetecek 18 maçta 40 puan bizi şampiyon yapar. TT Arenada yenilme, İçeride Fenerbahçeyi ne yap et yen yeterli olacaktır. Bu yolun ortasına geldik sonu güzel bitecek İnşallah.




  • "Kaçırmana kızmıyorum"



    Oğuzhan’ın penaltıda G.Antep kalecisi Gökhan Değirmenci’yi geçememesi sonrası bu konu soyunma odasına da taşındı. Oğuzhan’la konuşan Quaresma, “Hoca tahtaya Cenk’in ismini yazmışken penaltıyı bir başkası kullanmamalıydı. Kimin adı yazılmışsa o atmalı. Ben penaltıyı senin kaçırmış olmana kızmıyorum elbette. Herkes kaçırabilir. Belki Cenk de kaçıracaktı, bunu bilemeyiz. Önemli olan takım, golü atıp kahraman olmak degil” dedi.
  • Bu forymda babel fazla küçümseniyor. Muhtemelen kasımpaşada oynamış olmasından ötürü. Bu adam liverpoolun liverpol olduğu zamanlarda ilk 11 oyuncusuydu bu kadar küçümsemeyin. Bedavaya ihtiyaç olan bi adamı alıyosunuz. 2 milyonda diretip alamasak bu sefer 3ün 5in hesabını yaptu diyeceksiniz.



    Ulan sezer öztürke 2milyon bonservis verilirken by kadar eleştirmediniz
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    İmza parası yıllara yayılıyor. 2.5 un içinde. Kap gelsin daha net olur yapılan açıklamayı yanlış anladı çoğu kişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafonte kullanıcısına yanıt
    Çoğunun zirladığı N'kolou'nun sadece imza parası 8m olarak istendi kulüpten. Bu işleri fazla küçümsüyoruz, ülkeyi, ülkenin kulüplerini, bulundukları konumu hatırı sayılır yerde görüyoruz. Gerçeklerle hareket etmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 26 Aralık 2016; 10:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sene ki muhtemel kadro :)

    Fabri

    GG Marcelo TRANSFER Caner

    Atiba Tolgay(Adriano)

    Quaresma Talisca Babel

    Gomez


    Tolgay yerine Atiba tarzı daha dinamik bir oyuncu da olabilir. çünkü geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 26 Aralık 2016; 10:35:27 >
  • Babel konusunda;

    Direkt Al Ain'den gelseydi çok karamsar olurdum açıkçası. Ama Deportivo'da gösterdiği peformans biraz da olsa içimi rahatlatıyor. Yine de İspanya liginde oynanan futbol ile bizim ligimizde oynan futbol farklı. La Liga daha az temaslı, daha çok futbol oynamaya yönelik bir lig. Bizim ligimiz kodum mu oturturum prensibiyle oynanıyor daha çok. Sürekli faul ve taç ile duran oyun, sert ve temaslı futbol İspanya'dan gelen transferlerin başarısız olma ihtimalini arttırıyor. Burada ise Babel'in bu ligde daha önce 2 yıl oynaması, bu yüzden ne ile karşı karşıya olduğunu bilmesi bir avantaj. En azından şaşırmayacak, nereye geldim lan ben olmayacak. Süperlig'de 2 yılda 14 gol 12 asist hiç de fena istatistik değil.

    Bu yıl, Q7 dahil kenar oyuncularının skor katkısı ortada. Kanatta Cenk oynuyor, düşünün artık vahameti. O bölgeye bir takviye Allah'ın emriydi zaten. Ben faydalı olacağı görüşündeyim. Tek korkum(herkesin ortak korkusu aslında), hepimizin bildiği gibi Babel topu ayağına bekleyen bir oyuncu. Topu almak için arayışa pek girmiyor, sol kanatta pusuya yatıp topun gelmesini bekliyor. Bizim oynamak istediğimiz oyuna yatkın bir oyuncu değil. Ama fuleli, kuvvetli, şut atabilen, gol bölgelerine sızabilen, rakip beklerde tedirginlik yaratabilecek bir oyuncu. Oyunu 3. bölgede oynamayı becerir, Babel'i topla buluşturabilirsek tabela yapacaktır. Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz.

    Maliyetine gelirsek; Standart konjonktürde düşünürsek haddinden fazla pahalı bir transfer.. Fakat mevcut durumda(FFP,devre arası olması, Türkiye'nin siyasi durumu vb), bu kalitede bir oyuncu için oynanabilecek bir kumar, daha doğrusu oynamak zorunda olduğumuz bir kumar. Babel'i bu ortamda bonservisi elinde olan bir oyuncu olarak La Liga'dan Süperlig'e getirmek istiyorsanız biraz fedakarlık göstereceksiniz. Yine söylüyorum, devre arasında, FFP'ye takılmadan Beşiktaş takımında geldiği gibi oynayabilecek kalitede ve formda bir kanat forvet bulmak imkansız zaten. Hangi takım size elinden kaliteli futbolcuyu satar? Satsa bile kaça satar? Millet burun kıvırıyor da, sorarım onlara; siz olsanız kimi alırdınız?




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Onlara sorsan Shaqiri, Ntep, Visca vs. Hepsi de kapımızda sürünüyor alın bizi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    O 100K meselesi nedir o zaman? Eğer 750K aldıysa yıllık 1500k yapar. Bizden de 1750K alacak! Gazeteler sür manşet, Babel 1'e 7 aldı diye haber yapmış. Neye inanacağımızı şaşırdık açıkçası.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Kap'i bekleyin.
    Deportivoda 6 ayda 750k aldı. Kasımpaşa da 2.2. bizden de imza dahil 2.5.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41094110411141124113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.