Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40784079408040814082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    10 15 milyon euro mu 1 oyuncu için hangi türk takımı verebilir acaba ülke bu kadar karışıkken hangi yabancı ülkeye gelmek ister kaliteli genç adamın türkiye liginde işi ne az para alır portekiz liginde kendini gösterir ordan premir lig ve la ligaya rahatça gidebilir zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PedroFranco

    RASKOLNİKOV ‏@Levent_ozdmr 1 sa.1 saat önce
    Stoperde ilk hedef Rakitsky ama 10 ML € istiyorlar.
    .Olmaz o iş
    Listede ki diğer isim Türkiye'den...



    Omeru loading... :(((((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Darbe zamanı fener paristen Türkiyeye psgnin banko oyuncusunu 27 yaşında getirdi bu algıları yıkmak lazım. Evet ülke durumu bir engel olabilir ama vasfı olan getirir,getiriyorda. Farkındaysanız darbe sonrası İstanbul takımları arasında sadece bizim oyuncularımız gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxiousu

    Dünya da 10 15 milyon euroya alınabilecek yüzlerce kaliteli genc oyuncu var. Ama benim almaya yetkim yok, ben kimim ki yönetim beni dinlesin? Yönetim orda olduğuna göre bu işleri yapmak yönetimin borcu. 35 34 yaşında ki oyuncuları transfer etmeyle yönetici olunmuyor

    Kardeşim sen anlamıyormusun dediğim şeyi? Kulüpte para mı var ? Ffp var , para yok nasıl alacaksın 10milyon euroya adam?
  • babal deportivodan cüzi bir ücret kazanıyordu herhalde ben 1k dan fazla verilmesine razı değilim eto gelmek için ciddi yıllık ücret ister 1 veya 1.5k ya geleceğini sanmam alınacaksa bu fiyata alınsın yoksa kalsın gereği yok eğer f.orman bu iki oyuncuya dediğim ücretlerden fazla verirsede bu vizyonsuzluk ve iş bilmemezlikdir sen sosaya zam yapma git bunlara para dağıt tek sosa bile takımda kalsaydı şuan farklı bir takım izlerdik babbel yine mantıklı ama etonun gelmesini istemiyorum eğer babbel ve diğer orta saha oyuncuları form tutarsa abobakarı birde şimdi izleyin ama rakitsky gelmesini çok isterim savunma kan ağlıyor uluslararası çapta bir oyuncuya gerek var o bölgede
  • Zeevac kullanıcısına yanıt
    Sen diyorsun ya ver 10 15 milyon euro alsınlar diye. Benim para vermemle ffp mi kalkcak? Şampiyonlar liginden dünya para geldi neyin kafası bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Psg size göre "banko" oyuncusuyla sözleşme uzatmadı desek daha doğru olur demekki psg için yetersiz geldi ki uzatmadı sözleşmeyi fenerde daha iyi bir sözleşme önerdiği için getirdi imza parası vs. Ayrıcana şuan o adam kadro dışı disiplinsiz davranışlarından ötürü anlatabildim mi demeye çalıştığımı yatmaya gelmiş yatıyor da türkiyede :)
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Ffp'nin ne olduğunu araştırın tekrardan adam satmadan adam alamazsın diyor sattığın adamın bedeli kadar transfer bütçen var diyor,kasanda istediğin kadar paran olsun.
    http://tr.eurosport.com/futbol/finansal-fair-play-nedir-uyulmasi-gereken-kurallar-neler_sto4509997/story.shtml
  • Arkadaşlar merhaba,

    Beşiktaş - Gaziantep maçı için blok 412, sıra 13'te yan yana 3 bilet bir de sıra 10 da tek bilet mevcuttur. Ayrı ayrı ya da birlikte 55'şer TL'ye satılıktır.

    Gişe fiyatı : 80 TL

  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam adam para ver alsınlar diyor ona istinaden yazdım :) ayrıca psgde teknik direktör değişikliği oldu yoksa psg de kalırdı wiel. Sen şimdi sosanın maaşına 700-800bin euro daha ekleseydin kalmaz mıydı? Kalırdı. Hakeder miydi? Ederdi. Bir de böyle bakmak lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxiousu

    Sen diyorsun ya ver 10 15 milyon euro alsınlar diye. Benim para vermemle ffp mi kalkcak? Şampiyonlar liginden dünya para geldi neyin kafası bu?

    O paraları bu sene kullanamıyorsun artı olarak ffp var dediğin gibi ama ısrarla genç oyuncu olsun hemde iyi olsun diye diretiyorsun. Anladın mı şimdi demek istediğimi?
  • Zeevac kullanıcısına yanıt
    Ya ben gidip 20-21 yaşındaki fişekleri alsınlar demiyorum. 25 olur 26 olur hatta 27 olur ama 31 32 olmaz artık. Banko oynayan 14 15 oyuncumuz var 10 kişi 30+. Bu kötü bir şey. Dediğin gibi ffp var. Yönetim bu genclestirme işini sezon sonu halleder diye ümit ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Sorun şu maaşına ekleme yapsanız belki kalabilirdi kesin kalırdı diyemeyiz.Ayrıcana ailevi durumlar diye bir şey var zaten çok çok fazla para kazanıyorlar 700-800k için karısını ve 2 çocuğunu karşısına alıp ben burada top oynayacağım mı siz nereye giderseniz gidin mi diyecek yapmayın.
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Adam bizden 1.7 alıyordu. Bunu bonuslarla falan 2.7 2.8 yapsaydık tabiki kalacaktı. Vergi yok, rahatlık var(terörizm dışında). Sevgi var. ilgi var. Ne ararsan var. milana gitti ne oldu? Bizde aldığından ne kadar fazlasını alabilir ki? İtalyada hayvan gibi vergi var bir de. Kadroya girememesi de cabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Kariyerindeki en iyi takim derkennnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Ailevi diyorum neden anlamak istemiyorsun senin karın 2 çocuğuyla birlikte burada yaşamak istemiyorum derse ne diyeceksin allah allah anlamamakta niye zorluyorsun arkadaşım uzatıp durma konuyu adam orayı istiyordu gitti sanane banane niye uzatıyorsun allah allah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 24 Aralık 2016; 15:14:1 >
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Türkiye de kalan oyuncuların aileleri karısı çocuğu türkiyede kalmaya bayılıyor zaten :) neyse laflarına dikkat et, iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Ece: "1 Babel = 1 Santrfor + 1 Sol Açık"

    YOLUNU KAYBETMİŞ DEĞİL!
    Bu sezon Deportivo’daki Ryan Babel, Kasımpaşa kariyerinin bir kısmında olduğu gibi motivasyonunu yitirmiş, yeteneğini heba eden, mesleki yolunu kaybetmiş Ryan Babel asla değil.

    KİMSE "YETENEKLİ DEĞİL" DİYEMEZ
    Babel'dense Lokomotiv Moskova’nın açık oyuncusu Maicon’u transfer etmek daha iyi bir tercih olabilirdi. Ancak en kötü gününde bile kimse Babel için “Yetenekli değil” diyemez.

    GENÇKEN UÇAN BABEL YOK!
    Tabii ki Ajax formasıyla gençken uçan Babel yok. Ancak bu sezon Deportivo’daki Babel, Kasımpaşa kariyerinin bir kısmında olduğu gibi motivasyonunu yitirmiş, yeteneğini heba eden, mesleki yolunu kaybetmiş Babel değil.

    SANTRAFOR OLARAK 2 MAÇTA 1 ASİST + 1 GOL
    Bu sezon Babel, Deportivo’da doğal mevkisi sol açık dışında 2 maçta da santrfor olarak görev aldı ve bu 2 maçta 1 asist + 1 gollük katkı yapmayı başardı.

    1 BABEL = 1 SOL AÇIK + 1 SANTRFOR
    Aboubakar’ın yarattığı hayalkırıklığının yanı sıra Afrika Uluslar Kupası’na da gideceğini göz önünde bulundurursak Cenk’e ve eğer takımda kalırsa Ömer’e ilaveten Babel de santrforda bir alternatif olabilir.

    GÜNEŞ, SOL ÖNDE 7 İSİM DENEDİ
    Lakin Beşiktaş’ın sezonun ilk yarısındaki en önemli eksiği sol önde. Şenol Güneş hoca, sezon başından beri sol açıkta 7 farklı isim denedi. Ancak hiçbirinden istikrarlı verim alamadı.

    BABEL, EN VERİMLİ SOLDA
    Babel, Deportivo’da en verimli oynadığı 2 maçta da sol açık olarak görev aldı. Deportivo’ya ilk geldiğinde daha çok yedek kulübesinde yer alıyordu. Bir önceki sezonu BAE’de adeta boş geçtiği için kondisyon seviyesi İspanya La Liga için yetersizdi.

    SEVILLA MAÇININ EN İYİ İSMİYDİ
    Maç kondisyonu sorununu hallettikten sonra ilk 90 dakika oynayabildiği maç olan Sevilla karşılaşmasında Deportivo’nun en iyi performans gösteren oyuncusu oldu. O maçta uzun süre 2 santrfordan birisi olarak oynadı.

    PARLAK PERFORMANS
    Deportivo’nun, Real Sociedad’ı 5-1 yenerek sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attığı maçta ise bir penaltı kaçırmasına rağmen sol açıkta döktürürken Ajax’tan Liverpool’a transfer olduğu süreçteki parlak performansını hatırlattı.

    FORMU ZİRVE YAPTI...
    Gökhan Töre’nin sakatlanmasından sonra Maicon’un da maddi şartları Beşiktaş’ınkilerle örtüşmeyince Ryan Babel daha fazla mercek altına alınmaya başlandı. Tam da bu süreçte Babel’in formu zirve yaptı.

    TÜRKİYE LİGİ'Nİ İYİ TANIYOR
    Hollandalı oyuncunun sol açığın yanı sıra gerektiğinde santrfor olarak da oynayabilmesi, Türkiye Ligi’ni iyi tanıması da Babel’in tercih edilmesinde belirleyici oldu.

    İSPANYA’DAN MI, YOKSA iSPANYA AKTARMALI MI GELiYOR?
    Değerli meslektaşım Mehmet Demirkol’un “İspanya Ligi’nden gelenler Türkiye’de verimli olamıyor” tespiti salt teknik açıdan doğru. Bugüne kadar Güiza, Escude, Juanfran, Cuenca, Josico başarılı olamadılar.

    BU OYUNCULARIN ASIL SORUNU...
    Lakin bu oyuncuların asıl sorunu geldikleri takımın ideal oyun tarzına uygun olmayan oyuncular olmalarıydı. Misal Güiza iyi bir kontratak forvetiydi ancak Alex’in beyni olduğu F.Bahçe’nin maksimum verimli olduğu oyun stratejisi kapalı savunmalara karşı kısa pasa dayalı baskılı set oyunuydu.

    İSPANYA AKTARMALI GELİYOR
    Guti ise Türkiye’de çok başarısız oldu diyemeyiz. Yönetilmesi zor bir oyuncuydu ve o dönem Beşiktaş’ın en büyük sorunu yönetimiydi. Babel’e dönersek, Hollandalı oyuncu İspanya’dan çok “İspanya aktarmalı” olarak Türkiye’ye dönüyor.

    AL AIN'DE SEZONU BOŞ GEÇİRDİ
    Kasımpaşa’dan sonra transfer olduğu BAE takımı Al Ain’de sezonu adeta boş geçti. O yüzden Deportivo’ya ilk geldiğinde sürekli ilk 11 oynayabilecek fizik kondisyon gücünden yoksundu.

    GÜCÜNE KAVUŞTU
    Son zamanlarda bu gücüne geri kavuştu ve çok iyi performanslar sergilemeye başladı. Babel, İspanya’dan çok Türkiye, Hollanda, İngiltere ve Almanya’da forma giymiş bir oyuncu.

    OLCAY’A ÜZÜLÜYORUM
    Son söz ise ben bu yazıyı yazarken fikrini sorduğum radyodan çalışma arkadaşım Fatih Kapkaç’tan gelsin: “Babel, son zamanlardaki Olcay’dan ne kadar kötü oynayabilir ki?” Keşke Olcay, Fatih’i haksız çıkarsa! Bu satırı yazarken bile Olcay için üzüldüm. Ancak Beşiktaş için duygulardan çok aklın ağır basması gereken bir süreç.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emma-Watson

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

    Kardeşim ben onlara inanmıyorum ya terör falan bahane. Fenerde Van Persie gibi dünya yıldızı var, GS de Sneijder var. Bunlar problem yapmıyor da bizimkiler yapıyor. Hepsi bahane. Sampiyonlar liginde oynamak yemedi. Ayni parayı alıp daha az maç yapmak için kaçtılar

    Bütün yabanci futbolcular rahatsız olacak diye bir kaide yok.Adam Atatürk Hava limanindan seyehat ediyor isidin saldırı duzenleyip bomba patlattigini ogreniyor.

    Birisinin 2 tane bebeği var biriside yeni evlendi.

    Neden huzurlu nezih medeni ülkesinde futbol oynayıp asagi yukari aynı parayi kazanmak varken terör ülkesinde kalıp çocuklarının ölme esinin ölme riskini alsın.

    Empati yapmaktan yoksunsunuz.Türk bir futbolcususun diyelim iyi bir futbolcusun 2 tane bebeğin var çok sevdiğin birde esin var katarda futbolcusun Katarda her 2 hafta bir bomba patlıyor katarin komşu ülkesinde iç savaş var.

    Neden böyle bir durumda Türkiye ye donmeyesin? (Turkiye'nin terör dolu olmadığı varsayarak yazdim)

    O zaman Fransa'da PSG nin oyuncuları da ayrılsın. Paris in göbeğinde 2 tane bomba patlattı işid. Gitsin o zaman oyuncular? Böyle mi? Almanyada terör olayları oldu yine.

    Yıllık 5 milyon lira kazanıp haftada 2 kere 90 dk maç yapmaktan kaçan adamlarla benim empati yapmamı beklemen hata bir kere.

    Kaçtı mı kaçtılar. Ama terörden değil! Fazla maç yapmaktan kaçtılar, az maç yap aynı parayı almak tüm dertleri. Yemedi Şampiyonlar Liginde oynamak.

    Terörmüş, aileymiş, çocukmuş, eşiymiş. Herkesin eşi çocuğu var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle


    quote:

    Orijinalden alıntı: Emma-Watson

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

    Kardeşim ben onlara inanmıyorum ya terör falan bahane. Fenerde Van Persie gibi dünya yıldızı var, GS de Sneijder var. Bunlar problem yapmıyor da bizimkiler yapıyor. Hepsi bahane. Sampiyonlar liginde oynamak yemedi. Ayni parayı alıp daha az maç yapmak için kaçtılar

    Bütün yabanci futbolcular rahatsız olacak diye bir kaide yok.Adam Atatürk Hava limanindan seyehat ediyor isidin saldırı duzenleyip bomba patlattigini ogreniyor.

    Birisinin 2 tane bebeği var biriside yeni evlendi.

    Neden huzurlu nezih medeni ülkesinde futbol oynayıp asagi yukari aynı parayi kazanmak varken terör ülkesinde kalıp çocuklarının ölme esinin ölme riskini alsın.

    Empati yapmaktan yoksunsunuz.Türk bir futbolcususun diyelim iyi bir futbolcusun 2 tane bebeğin var çok sevdiğin birde esin var katarda futbolcusun Katarda her 2 hafta bir bomba patlıyor katarin komşu ülkesinde iç savaş var.

    Neden böyle bir durumda Türkiye ye donmeyesin? (Turkiye'nin terör dolu olmadığı varsayarak yazdim)

    O zaman Fransa'da PSG nin oyuncuları da ayrılsın. Paris in göbeğinde 2 tane bomba patlattı işid. Gitsin o zaman oyuncular? Böyle mi? Almanyada terör olayları oldu yine.

    Yıllık 5 milyon lira kazanıp haftada 2 kere 90 dk maç yapmaktan kaçan adamlarla benim empati yapmamı beklemen hata bir kere.

    Kaçtı mı kaçtılar. Ama terörden değil! Fazla maç yapmaktan kaçtılar, az maç yap aynı parayı almak tüm dertleri. Yemedi Şampiyonlar Liginde oynamak.

    Terörmüş, aileymiş, çocukmuş, eşiymiş. Herkesin eşi çocuğu var.


    Türkiye de bu yıl 26 tane intihar saldırısı gerçekleşti Fransa da kaç tane oldu 2 mi ? Almnaya ? Oda 1 yada 2 dir sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 40784079408040814082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.