Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40434044404540464047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Hmm evet yaparsın.. ahahaha
  • beyler bu çocuk imkansız mıdır ? kiralayabilsek falan.. çok fazla yetenekli değil mi? Tanıyan var mı ?

    http://www.transfermarkt.com.tr/angel-correa/profil/spieler/266807
  • "Hoşgeldin Samuel" diyen var
  • bence en önemli sorun hala 10 numara mevkisinde. Oğuzhan ara ara kayboluyor maçlarda Sosa ve Gomez o kadar seviye yükseltti ki kimi gelse beğenmicektik zaten.

    2. gole bakıyorum şimdi her zaman ki gibi Oğuzhanın laçka hareketleri yüzünden yemişiz golü geçen sene kasımpaşa maçıydı galiba gene aynı yerde aynı hareketleri yapmıştı yemiştik golü yada Akhisar maçı olması lazım.
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    o kim
  • FutbolArena Özel - Süper Lig'de devre arasının gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Samuel Eto'o konusunda karşı karşıya geldiği öğrenildi. Her iki takımın da Kamerunlu golcüyü transfer etmek istediği bildirildi.

    TRABZONSPOR BİR ADIM ÖNDE

    Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın N'Doye, Suk ve Muhammet Demir'in performanslarından memnun olmadığı bu nedenle mutlaka golcü transferi istediği biliniyor. Ersun Yanal'ın temsilcisi olan Metin Korkmaz aracılığıyla Samuel Eto'o konusunda girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Antalyaspor'da devam etmek istemeyen yıldız golcünün de Trabzonspor'un teklifine olumlu yaklaştığı bilgisine ulaşıldı. Bordo mavililer, para + oyuncu formülü ile bu transferi bitirmek istiyor.

    BEŞİKTAŞ DA DİRSEK TEMASINDA

    Beşiktaş'ın da Vincent Aboubakar'ın Afrika Kupası'na gidecek olmasından dolayı golcü arayışlarında bulunduğu bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği ve sezon başında da gündeme gelen Samuel Eto'o için siyah beyazlıların da dirsek temasında bulunduğu öğrenildi.

    Beşiktaş ve Trabzonspor arasında Samuel Eto'o konusunda bordo mavililer şu an için daha fazla yol katetti. Bu transferin gelecek hafta netleşmesi bekleniyor.

    Antalyaspor ile 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Samuel Eto'o, bu sezon forma giydiği 12 resmi maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.




  • Akşam ki maça %95 yedek ve u 21 ağırlıklı çıkalım zemin çok kötü
  • Duyumculara inanmamaya başladım ama Raskolnikov biraz yardırmış

    Samuel Eto'o Beşiktaşta işlem tamam
    Aboubakar ile bugün görüşüldü senle olmadı dendi yollar ayrılacak
    1 stoper 1 sol kanat 1 10 numara 1 santrafor alınacak
    ve son olarak Sosa Fenerbahçeye hayırlı olsun iş bitti

    diye twit attı bu adam genelde boşa yazmaz ama twitlerinin altınada yorumlarıyla açıklık getirmiş yani sanki bunlar olup biterken odadaymış gibi konuşmuş adam. Neyse bekleyip görelim.
  • Ben de onları gördüm bi heyecanlandım hocam hele Samuel yazmış
  • Maçı ilk gole kadar izledim ve fener basıyor,genel olarak rakiplere orta sahada basıyor oyununu bozuyor,biz bunu yapmıyoruz
  • Duyumcuları ciddiye almayın, sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. Takipçi peşinde koşan kişilikler onlar. Bir şey daha yazar, sonra hesabını korumaya alır, takipçi kasar.

    Son transfer döneminde görüldüğü üzere Murat Özen'den başka gerçekçi haber yapan yok. Diğerleri fotomaç, fanatik tarzı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clayndomarker

    beyler bu çocuk imkansız mıdır ? kiralayabilsek falan.. çok fazla yetenekli değil mi? Tanıyan var mı ?

    http://www.transfermarkt.com.tr/angel-correa/profil/spieler/266807

    imkansızında ötesinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Antalyaspor da Kerim'i istiyormuş.

    Şenol hoca Kerim konusunda bir ısrar etse, birkaç maç üst üste ilk 11'de oynatsa... Adam yetenekli, süratli. Bruma kadar hızlı. Tek sorunu gereksiz çalım ve yavaş düşünmek. Şenol hoca Burak'tan yeni bir Burak çıkarmıştı, Kerim'i niye böyle dışladı anlayamıyorum.

    Ömer de aynı şekilde. Bu adamı kupa maçlarında oynatıyor ama bir de as kadroyla oynatmalı.



    etoyu ver kerimi ve ömeri verek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason


    quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Katar dan Şenol hocaya 2 yıl için 47 milyon TL teklif gelmiş. Bizden yıl da 5 milyon TL kazanıyor. Bu teklif geçerliliğini sürdürürse seneye Şenol hocayı da kaybederiz.

    Senol gunes in yerine koydum kendimi kesin gider.Sonucta baska ulkeden kendi ulkene para getiriyosun hem de doviz.Kendisi icin olmasa bile gider okul falan acar o parayla.

    bu sene şampiyon olakta ileriyi bilmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Antalyaspor da Kerim'i istiyormuş.

    Şenol hoca Kerim konusunda bir ısrar etse, birkaç maç üst üste ilk 11'de oynatsa... Adam yetenekli, süratli. Bruma kadar hızlı. Tek sorunu gereksiz çalım ve yavaş düşünmek. Şenol hoca Burak'tan yeni bir Burak çıkarmıştı, Kerim'i niye böyle dışladı anlayamıyorum.

    Ömer de aynı şekilde. Bu adamı kupa maçlarında oynatıyor ama bir de as kadroyla oynatmalı.



    etoyu ver kerimi ve ömeri verek

    ikisi fazla olur, Eto'o bir sene daha böyle oynar en fazla. Ömer yeter.
  • Başkan’ın geçen hafta sonu yapılan son görüşmede, “5 senedir başkanım. Her sezon stoper transferiyle uğraşıyoruz. Bir sürü stoper aldık ama hâlâ arıyoruz. Demek ki hata yapmışız. Şimdi almışken en iyisini alalım. Bir 5 sene daha bu bölgeye transfer konuşmayalım” dediği öğrenildi.

    Bunlar burayı okuyup haber yapıyor
  • Psman kullanıcısına yanıt
    En iyisi moraes mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tolga boluya otobüsün bagajında gitmiş.Adam otobüste bile kadro dışı
  • Umarım sakatlıksız atlatırız bu maçı
  • Arkadaşlar ben Aboubakara yapılan eleştirileri haksız buluyorum.Örneğin gomez ile aboubakar kiyaslanmamali.Bu sene takımın oyunu kötü.Gecen sene cenk tosun boyle mıydı en basıtınden.Geçen seneki hucum organızasyonlarını yapamıyoruz.Orta alan ile forvet arası bağlantı kopuk.Surekli ileri şişiriyoruz ve bunları kullanamıyoruz da.Dolayısıyla bir santrafor için ölçücü bı oyun yok ortada.Aşırı derecede 10 numara eksiği var takımda.Talısca yapabilir mı bilinmez fakat ben bu eksiği kapattıgımızda Abou nun bir atlatamadığı uyum sürecini de atlatarak golleri sıralayacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 40434044404540464047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.