Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40404041404240434044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok sağol arkadaşım :) bende alabilirim birşeyler :)
  • Milan , Fenerbahçe'nin Sosa için yaptığı 1m euro kiralama + 4m euro satın alma opsiyonlu teklifini reddetti..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol kanat stoper falan hikaye, boşuna tartışıyoruz, geçen sezon daha kötüsü ile şampiyon oldu bu takım, tek eksik Gomez gibi bir santrafor, Talisca, Oğuzhan, Tolgay, Q7 bize hayli hayli yetiyor.

    forvet hattında kazma var hala stoper, sol kanat tatışıyorsunuz, adam 2 gol atmış attığın bir gol karambolden ikinci gol ise kötü bir vuruşla şansa gol oldu, tıpkı Napoli deplasmanında kötü vuruşla attığı gol gibi, aklı olan biraz düşünür, sezonun yarısına gelmişiz ve santrafor diye aldığımız oyuncu 2 gol atabilmiş, Marcelo bile daha fazla gol attı pes yani.
  • Abubakarın kesinlikle bonservisinin alınmaması lazım ilk defa bu kadar kötü vuruşlu bir forvet görüyorum. Adamda istekte de yok hiç bir şekilde pres yapmıyor defans oyuncularına tam kanserlik
  • EYYYYYY FİKRET ORMAN EĞER FORVET ALMAZSAN İSTİFA ET ...



    ABOUBAKAR LİGDE 2 GOL REZİLLİK..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yönetim bedava oyuncuları kovalıyor ffp var bir yandan haklılar babel de kanatta iyi kötü iş yapar yetenekli şutları sağlam ama forvet veya stopere nokta transfer yapmamız gerekiyor.
  • Geçen senekine göre hücum yönündr çok zayıf kalmamızın en büyük sebebi gomezsizlik arkadaşlar. Bu abubakar adlı salak salak sırıtan ve bi garip yürüyen kardeşimiz hiçbir şey yapmıyor. Bakın striker meziyetlerinden falan bahsetmiyorum genel olarak hiçbir şey yapmıyor. Sahada yürüyor sadece. Dibindeki stopere pres bile yapmıyor.



    Gomez topsuz alanda mükemmel oynuyordu. Belki saçma gelecek ama oğuz ve sosanın geçen seneki oyununun baş sebebi gomezdi. Stoperleri kitliyordu, alan açıyordu. Yeri geliyordu ortasaha gibi pas trafiğinde suje oluyordu.



    Oğuzhan abubakara atıyor bizimki ya hiç alamıyor ya da güç bela kontrol edip şutu defanstan dönüyor. Oğuzhan ne yapsın?



    Cenk abubakardan daha iyi forvet kimse aksini söyleyemez ama asla beşiktaşın 1.santraforu olacak kalitede değil. Ama bu takımda 10 sene yedek olabilir.



    Sezon başında eto yu çok istedim. Ömer takası beni bi antalyalı olarak da mutlu ederdi çünkü ömer beğediğim bi oyuncu. Fikret başkan yanlış yaptı. Eto daha bu yaşta ortadaha göbeğine gelip top dağıtıyor atak başlatıyor eğer yakalarsa da golle sonlandırıyor. 1 sene haydi haydi iş yapardı. Zaten abubakarı da kiralık almadık mı? İstersen 50 gol atsın 1 sene oynayacaktı.



    Sözün özü bu abubakar kardeşin kiev sonrası affedilmemek üzere kadro dışı bırakılması gerekiyodu. Yeteneksizliğin üzerine sorumsuzluk ekledi. İkinci yarı da afrika kupsıba da gidecek.



    Başkan ne yap ne et devrede ömeri ver etoyu al 1.5 yıllık imzala




  • Başlıcam kanada... forvet lazım forvet ceza sahasına top giriyor ama bu kazma forvetlerimiz bir türlü gol atamıyor. Daha abouyu savunan var. Hee çok güçlü evet evet çok hızlı tabi tabi adam da geçiyor gol atıyor mu yok işte o sıkıntı atamıyor ne işe yarar o zaman. 3.3 milyon adriano hariç diğer oyunculrın 2 katı para alıyor. Neyi var sadece 2 gol.





    Ozzy geçen yıl ki gibi değil ama o kadar ezmeninde anlamı yok. Büyük maçlarda kayboluyor ama küçük maçlarda en az 1-2 tane ceza sahasına güzel pas atıyor abou ve cenk kaçırdığı için ozzy mi formsuz oluyor.



    Önce forvet alalımda kanat almasakta olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

    bu fabrinin yan toplara karşı zafiyeti hala devam ediyo bu muşmula kaleci antrenörü ne yapıyo idmanlarda neye çalıştırıyo kabak gibi aynı hata aynı hata devamlı

    Hö ? Muşmula kaleci antrenörü mü ?

    O dediğiniz Beşiktaş tarihinin en iyi yabancı kalecilerinden..Hatta bence en iyisi idi.
  • Aslında bizim 2 sorunumuz var ;

    *Altyapı yok.Adam çıkmıyor.."bu bence en büyük sorun"
    *Gol yok sonuç yok..Yani defans mefans değil sorun..Bu defans bize su an yeter.Gol yollarında net adam yok,formsuz adamlar var.
  • HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Çok sağol dostum. 2 takım alacağım hepsinden. İnşallah sabah erken saatte bulabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stopere sakho yu alalım
  • Şu sinan engin kadar aşşagilik bi adam hayatimda gormedim.Qral adami ekmeginden etmis hala sofore saydiriyo bu adam zamaninda icimizdeki irlandaliymis net bi sekilde goruluyo.Vicdani olmayan adam her halti yer.Trollugun bile sevimsiz Allahin keli,insallah basina gelir boyle bi olay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maykılscofield

    Şu sinan engin kadar aşşagilik bi adam hayatimda gormedim.Qral adami ekmeginden etmis hala sofore saydiriyo bu adam zamaninda icimizdeki irlandaliymis net bi sekilde goruluyo.Vicdani olmayan adam her halti yer.Trollugun bile sevimsiz Allahin keli,insallah basina gelir boyle bi olay

    Kendisine instagramdan küçük bir elestiri yapanlara bile canli yayinda bir ton laf sayip rezil edip blokluyor adamin arabasina vurulmuş üstüne yürünmüş küfür edilmis neden muhattab aliyorsun diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener - Gençler maçının özetini izledim.

    Gençlerbirliği resmen beceriksizlikten gol atamamış 3-4 tane çok net Volkan çıkarmış :)

    Baya iyi oynamış Gençlerbirliği

    Burda şu Fener gibi baskı yapamıyoruz yorumları felan vardı.Özeti izleyince şok oldum desem yeri :)
  • Ümit deniliyorda o takım ibrahim üzülmezin takımı. Ümitin ne kadar katkı verdiğini m.idman yurdunda gördük. Lig'in ikinci yarısında yüklemelerden sonra antep takımını izleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Aralık 2016; 2:24:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trevorax

    Fener - Gençler maçının özetini izledim.

    Gençlerbirliği resmen beceriksizlikten gol atamamış 3-4 tane çok net Volkan çıkarmış :)

    Baya iyi oynamış Gençlerbirliği

    Burda şu Fener gibi baskı yapamıyoruz yorumları felan vardı.Özeti izleyince şok oldum desem yeri :)

    o yorumlar beni de sasirtti. maci 90 dakika izledim, fenerbahce gencler'e karsi bile koyamadi, tamamen genclerbirligi ile volkan'in arasinda gecti mac. fakat is bitirici forvet oyunculari sayesinde fenerbahce berbat oynadigi macta 3 gol atmayi basardi. son golu gormedim fakat ilk iki golu bizim takimda su an atabilecek oyuncu yok. ilk golde geken ortada sow'un bulundugu bolgeye kosu yapip topu tamamlayacak oyuncu yok; nitekim aboubakar yer tutarken rakibin defans oyuncusu gibi davraniyor, daha cok engel oluyor orta saha ve bek oyuncularimiza. ikinci golde ise fernandao gibi topu surup tamamlayacak oyuncumuz yok.

    ben bu mactan sonra kanaat getirdim artik eger bu sene sampiyon olmak istiyorsak; abou, cenk, olcay veya kerimden daha guvenilir ve bitirici hangi santrafor ve sol kanat varsa cokmeliyiz. bu bolgelerde ki kalite eksikligimiz; genel oyun kalitemiz, orta saha ve bek kalitemize nazaran yerlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aboubakar evet oyunda pres yapıyor ama sahada yaptığı herşey şuursuzca. Koşması, pasları, presi hiçbiri bilinçli değil. O yüzden bir maç stoperler arasında kaybolurken bir maç tam tersini yapabiliyor. Topsuz alanda işini en iyi yapan forvetimiz yakın dönemde Almeidaydı. Bir bakardın adam stoper ve beki peşine takıp sahada turistik geziye çıkartmış. O arada bölgenin boşluğundan yararlanan Olcay yapıştırıyordu golü



    Sezon başı Sowu istemişiz keşke bize gelseydi. Tam bize göreydi.
  • Babel resmi sözleşme imzalatmışız radyospor öyle diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40404041404240434044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.