Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36803681368236833684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beck hakkında bi kaç bişey karalamak istiyorum.Çizgiden çıkardığı top tamamen aldatmaca gibi bir şey.. batdal berbat vurdu o pozisyonda zaten öncesinde adamını kaçırmasa öyle bi pozisyon doğmayacaktı.Aklım almıyor bi sonraki pozisyonda topu gögsüyle yumuşatmaya çalışayım derken bedavadan kaleciyle karşı karşıya bıraktırdı yine adamı olan Cengiz'i.Daha becerikli biri olsa kaleciyle karşı karşıya penaltı kırmızı bile aldırabilirdi maç orada kopardı zaten.Biz Viscadan bişeyler bekliyorduk tam tersine Beck sağolsun Cengiz denen genç çocuğa belki de hayatının en iyi maçını oynattırdı.Yediğimiz gol pozisyonunu en sona saklıyorum.İkinci yarıda yine önündeki Quaresmaya aynı Benfica maçındaki gibi pas veremedi.İkinci yarı da yine bi pozisyonda adamını kaçırdı ve sonrasında çekmek zorunda kaldı o pozisyon bile kırmızı olabilirdi hakem sarı verdi,aynı ilk yarıdaki gögsüne alamadığı top sonrasında adamı az kalsın düşürüp kırmızı alacağı gibi..
    Yediğimiz gole gelelim.. hücuma katılmış bir beck var Cenk tosunun pası sonrası ceza sahası içinde rahat orta fırsatı bulmuş.. [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    Az bişey kavisli kale içine doğru orta açma yeteneği olsa Atiba bomboş ofsayt falan da değil boş kaleye yuvarlayacak topu ve 1-0 öne geçicez ama Beck napıyor gidiyor yine kimsenin olmadığı yere berbat bi orta ve sonrasında yediğimiz kontrada adamı Cengiz bomboş rakip takımı 1-0 öne geçiriyor.. Bu adamla yine iyi geldik bi yerlere.Ben hayatımda böyle bi yeteneksiz tek yaptığı sağ ayağıyla garantici yani geriye pas olan (onu da bazen yapamıyor eğer top sert gelirse ) bi futbolcu daha görmedim.Benfica maçında sol ayağıyla Cenke açtığı orta tamamen şans eseri bi ortadır.Gelecek hafta fener deplasmanında nasıl dağıldığını hep beraber izleriz yine.. bu oyuncudan acilen kurtulmalıyız.Gökhan bi türlü olmadı.Artık devre arası sağ bek mi olur ne olur bilmiyorum ama gelecek sene takımda olmaması gereken futbolcuların başında geliyor bence.




  • Bakış Açısı;

    Lodbrok ‏@Lodbjk 25 dk.25 dakika önce

    Gomez golcüydü Kadıköy'de net pozisyonlar kaçırdı. Aboubakar golcü değil canavar. Neden olmasın?
  • Bugün Şenol Hoca 'da dedi kalemizde 3 ciddi pozisyon oldu hepsinde Beck vardı dedi.

    Gene de destek olalım adama bu sene her maç oynayabilir. Sakatlanabilecek kisiler oynuyor hep illaki lazım bize Beck.
  • Bugün Başakşehir ilk 20 dk bizi mahvetti. Öyle böyle değil kevgire çevirdiler bizi.

    Acayip sinirlerim bozuldu ama bir yandan da saygı duydum.
    Bu 90 dakikada hangi taraf iyiydi derseniz Başakşehir derim eğri oturalım doğru konuşalım.
    Çok disiplinli, ne yaptığını BİZDEN DAHA İYİ BİLEN bir takım olmuşlar.

    Bu adamlar Gs'yi 2-1 yenmişlerse Gs'nin şansıdır samimi söylüyorum. Çok daha farklı olmalıydı o skor.

    Biz 1-1 ucuz atlattık. 1 puan 1 puandır gözüyle bakmamız lazım.

    Aboubakar'dan bir bk olmaz. Hala şu adama bel bağlamayın ne olur Gomez'e, Demba'ya ayıp ediyorsunuz. Arada klasman farkının Allah'ı var. Medya da bizi bu şekilde oyalıyor. Rakiplerin işine gelir forvet almamamız bu dingille şampiyon olmamız çok zor.

    Ayrıca Quaresma bu ligin en iyi oyuncusu heralde iyi kötü herkes artık aynı şeyi düşünüyordur eminim. Bu yıl daha farklı daha iyi Q7.

    Gökhan İnler'li , Talisca'lı herhangi bir orta saha düzeni ilk 11 başlarsa kazanmamız mucize. Bunu da buraya ekliyorum. Artık Talisca'yı 11 oyuncusu gibi algılamaktan vazgeçin o bir hamle oyuncusu inler gibi. ilk 11 için hiç bir işe yaramaz Talisca Frei gibi Olcay gibi. Sadece onlardan 2 tık üstün bir hamle oyuncusu. Büyük kayıp değil yani kendimizi kandırmayalım.

    Haftaya Kadıköy'de 1 puan alırsak yeter bize maçın stresini Fb yaşasın umarım biz strese girmeyiz çünkü en ufak bir handikapta %90 Fenerbahçe alacak o maçı. Biz henüz kendi oyunumuzu Fb deplasmanında o heriflere kabul ettirecek KAPASİTEDE DEĞİLİZ. O iş kolay mevzu değil. Sosa olsa Gomez olsa bir de Caner olsa fikirlerim çok değişik olurdu.

    Başakşehir bu ligin en disiplinli en haddini bilerek, ayakları yere basarak oynayan takımı. Bugün hayranlıkla izledim




  • Şenol Güneş Beşiktaş'ın başında hiçbir zaman ligde 2 maç üst üste puan kaybetmedi. 1 hafta hazırlanma zamanımız var. Fener deplasmandan gelecek. Yenemezsek lig zora girer.

     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Şenol Güneş Beşiktaş'ın başında hiçbir zaman ligde 2 maç üst üste puan kaybetmedi. 1 hafta hazırlanma zamanımız var. Fener deplasmandan gelecek. Yenemezsek lig zora girer.

     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    yenilirsek ve başakşehir sahasında antalya'yı yenerse puan farkı 5'e çıkıyor. berabere kalsak dahi 4'e çıkıyor. bence bugün beraberliği erken yakalamışken yenmemiz gerekiyordu. hafta içi benfica maçı oynamamış olsaydık; muhtemelen 2-1'e getirirdik skoru. şampiyonlar liginin de bu dezavantajı var işte.




  • büyük takımların oynamayan oyuncuları

    Luiz Adriano
    Stevan Jovetic
    Willy Boly
    Silvestre Varela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: binLadin

    https://www.instagram.com/p/BG6VHv0MhCi/

    Bu fotonun altında ana bacı küfür edenler vardı

    Bu Fabri nin eşine bayılıyorum çok duru bir güzelliği var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Şenol Güneş Beşiktaş'ın başında hiçbir zaman ligde 2 maç üst üste puan kaybetmedi. 1 hafta hazırlanma zamanımız var. Fener deplasmandan gelecek. Yenemezsek lig zora girer.

     [Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    yenilirsek ve başakşehir sahasında antalya'yı yenerse puan farkı 5'e çıkıyor. berabere kalsak dahi 4'e çıkıyor. bence bugün beraberliği erken yakalamışken yenmemiz gerekiyordu. hafta içi benfica maçı oynamamış olsaydık; muhtemelen 2-1'e getirirdik skoru. şampiyonlar liginin de bu dezavantajı var işte.

    Kadıköy den galip çıkacağız bence 1
    Geçen sene biz daha iyiydik erken gol yemesek o maç bizdeydi.




  • İzlemenizi tavsiye ederim, maçın analizini güzel yapmışlar.
  • Bu maçla ilgili yorum yapmıştım. Maçın göze çarpan güzelikleriyle ilgiliydi. Şimdi ise,

    Başakşehir maçı teknik analiz

    Atınç- Marcelo -Beck
    Atiba- İnler -Oğuzhan

    Savunma üçlüsü ve orta saha üçlüsü. Vasat bir performans sergilediler. Böyle olunca kaçınılmaz son geldi yani süpriz değil.
    Ayrıca,
    Benfica maçındaki olay. Cenk'in sol açıktaki etkili oyunuÇok iyi işler çıkardı. Hoca da bu ışığı yakaladı tabi kaçmaz. Bu maçta da görmek istedi durumu.
    Fakat
    İşler istediği gibi gitmedi.Eyvah! dedi ben eminim bundan hem de %100
    Madem olmadı çaresine baksaydı ya o zaman diyebilirsiniz.
    Hoca devre arasında yapacaktı bazı hamleler ama yenilen gol herşeyi altüst etti. Tek forvete dönüp bir orta saha bir kanat hamlesi gelecekti. Fakat takım geriye düşünce Cenk'i oyunda tutmak adına sadece Tolgay değişikliğiyle yetindi. Esas hatayı burada yaptı.

    Bana göre tek forvete dönmeliydi.
    İnler'in yerine Necip kesinlikle girmeliydi. Başakşehir'in pas bağlantılarını koparacak tek isim
    Atiba yerine Olcay
    Cenk yerine Kerim veya Ömer girmeliydi

    Olcay-Necip-Oğuzhan üçlüsü Başakşehire ortasahayı vermezdi. Çok net. İlk yarı için hocaya kızmam ama ikinci yarı bunu yapmalıydı. Ortasahayı yeniden kontrol altına almalıydı.
    Necip -Olcay -Kerim bu üç oyuncu hazır mı değil mi ben bilmiyorum. Ama kadrodaysa benim için hazırdır.

    Beşiktaş gibi bir takım bu saatten sonra ,bu kadar ilerlemeden sonra kendi sahasında ortasahayı rakibe teslim etmez edemez bunu hiçkimse kabul etmez nokta.

    Seviye standart demişken

    Benim gibi herkesin Beşiktaş'tan beklentileri çok yüksek artık.Benim bu yazıyı yazmamın esas sebebi de bu zaten. Bakın arkadaşlar bu takımın limitleri yükseldi taraftarın limitleri yükseldi hem de çok yükseldi ve
    artık geriye dönüş mümkün değil.
    Buraya dikkat.
    Takımdaki bazı önemli oyuncular bu yüksek limitlerin altında kalıyorlar maalesef. Beklenen kaliteyi ortaya koyamıyorlar. Çünkü kapasiteleri bu yetmiyor.

    Oğuzhan Özyakup: Beşiktaş'ın feda sezonunda deyim yerindeyse çömez döneminde fark yaratıyordu. Takımın standardını yukarıya taşıyordu. Bu bir gerçek. Ama şimdi sıradanlaşıyor. Çünkü takımın kalitesi Oğuzhanın üstünde. Oğuzhan'ın kendini geliştirmesi şart yoksa olmaz. Bana Alanyaspor için lazım değilsin Oğuzhan. Ben o maçı sen olmadan da kazanırım. Yarın bu takım Chelsea ,Bayern, Dortmund ,Alt. Madrid gibi üst düzey takımlarla karşılaşacak. Sen bu halinle çok sıradansın be kardeşim. Fizik kapasiten hiçbir zaman iyi olmadı. Hep kopuk kopuk oynuyorsun süreklilik yok. İkili mücadeleden kaçıyorsun.Güçsüzsün. Olmaz.
    Bir 33'lük Quresma'ya bak bir de sana. Kendini Pirlo falan zannediyor herhalde. Biri bu çocuğa gerçekleri anlatmalı.

    Olcay Şahan:Ben oyununu beğenenlerdenim. Fakat daha iyisine itirazım olmaz pek tabiki.

    Tolgay Arslan: Takımı gözü kapalı emanet edemiyorsun. 3-5 metre karede oyun oynuyor.
    Atiba:Hayranlıkla izlediğimiz bir oyuncu ama artık yavaş yavaş veda vakti geldi. Bu sezon son gibi
    Kırmızı alarm.

    İnler: Rakibin üzerine giden bir adam değil. Atiba gibi atom karınca misali rakibi bozan bir oyunu yok. Dikkat.

    Quaresma :Senden kopmak çok zor ya çok zor. Yanlış anlaşılmasın takım standardını yukarı çıkaranların başında geliyor. Fakat.....

    Forvet ,klas bir forvet ,standart üstü bir forvet.

    Benim nacizane birkaç önerim var. Ama bunları Beşiktaş için değil esasında kendi takımıma istiyorum. Fakat bizim Dursun başkandan bir beklentim kalmadığı için...

    Cengiz Ünder :Bilmeyen yok artık. Kaç paraysa verin. Boş senede imza atarım bu adam için.

    Thomas Lemar : Çok özel bir oyuncu
    Her iki kanatta da oynayabilen biri. Oyun kurucu özeliği var. Takım oyununa, pas oyununa yatkın. Hızlı, seri birebir de iyi, ortaları güzel, frikik var. Üstüne üstlük lider özelikli. Quaresma'dan sonra ilaç gibi gelecektir.
    Daha ne olsun.

    Radamel Falcao : Biliyorum biraz zor bir transfer gibi gözüküyor. Ben gözümü kararttım açıkçası. Beşiktaş'ı uçurur bu adam uçurur.
    Sayın Fikret Orman size efsane başkan dedik boşuna mı ya ? Getirirsen sen getirirsin

    Tabi bütün bu öneriler daha büyük resimler için. Şampiyonlar liginde çeyrek finaller yarı finaller için. Uefa kupasında final için. Yoksa bu lig için konuşmaya değmez. Bu takım götürür. Ufak çaplı takviyeler yeter de artar bile.Sonuçta her hafta Başakşehirle oynamıyorsun. Oynasan bile Beşiktaş bu ligin üstünde bir takım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 27 Kasım 2016; 9:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadıköyde feneri yenemeyiz olmayacak şeye umut bağlamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele puan farki, yorgunluk, sakatliklar vs. felan degil.
    Farkindaysaniz bu sene hicbir onemli maci kazanamadik. Bir tek Napoli deplasmani o da Kabul edelim ki sansli gunumuzdu.
    Biraz disimize gore rakip olunca berabere kaliyoruz.
    Galatasaray, Kiev, Benfica, Napoli, Basaksehir hatta Gencler ve rize deplasmani.
    Ne zaman onemli maclari kazanmaya baslayacagiz bilmiyorum.
    Bence puan acisindan Fener macinin cok buyuk bir onemi yok ama artik disimize gore birilerini yenmeliyiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalite yok ki. q7 olmasa anadolu takımından farksızız. bütün takım quaresmaya oynuyor. top kaybı yapınca da kötü gözüküyor. şenol güneşin fabriye kızması da çok yerindeydi. kalecisin sen al topu elinle başlat.

    eski pas oyunumuza dönmeyi deneyebiliriz.
  • Takım da eksik bir şeyler var. İyi oynamıyoruz, acilen toparlanmamız lazım. Talisca ve Caner olsaydı çok faha farklı bir durumda olacağımızı düşünüyorum ama işte yapacak bir şey yok. Böyle oynamaya devam edersek şampiyon olamayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benfica macindan sonra takimin kredisi vardi ama cok kotu fikstur programi denk gelmis. O acidan basaksehiri sansa fln yensek iyi olurdu cunku %90 fenere puan kaybederiz sonra dinamo kiev maci var. sampiyonlar ligini mutlu mesut cikarak grup maclarini kapatsak takim baya nefes alicak seri galibiyet aliriz. Turkiye kupasi ztn full yedek a2 ne varsa ciksin kimsenin umrunda degil sampiyonlar ligi devam ettikce.
  • Böyle giderse nağmalup olduğu halde şampiyon olamayan bir takım olacağız:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabri bir gün çok fena patlayacak yazın kenara umarım kadıköyde olmaz tolga ya olan nefretimizden adamı neuer falan sanıyoruz şu an
  • Biz 7 aralıkta kiev ile oynadıktan sonra 10 aralıkta bursa ile oynuyoruz. Fener 8 inde feyenord ile oynadıktan sonra 12 sinde maç yapıyor. Hiçbir avrupa maçı olmayan gs 12 sinde maç yapıyor. Bu nasıl fikstür? Kim hangi akıl ile hazırlamış? Oldu olacak Beşiktaş ın maçını 8 aralığa koyun,adamlar uçaktan inip maça çıksın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36803681368236833684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.