Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31813182318331843185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cenk senden bi nane olmaz.
  • Valla quaresma boyle uynayacaksa 40 ina kadar kalsin. Adam 30 undan sonra acildi valla.

    Maca cok takilmayin gayet iyi oynafik. Napoliyi yenersek lig arasina kadar tek odaklanacak nokta lig olur. Seri yapariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk bu kadar insanı uyutmadın ama şenol hocam sen de bizi mi yiyorsun anlamadım andreas beck dk 87de girecek oyuncu mudur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk'i bundan sonra 11 de gormek istemiyorum. Koy Aboubakari form tutsun her mac. En azindan topla hizli kosuyor ileriye tasiyor atmasa da pozisyona sokuyor. Cenk'in 90 dakika bir bok yaptigi yok onune gelirse siradan vatandasij atacaklarini atiyor, hic bir ekstrasi yok. Yukarda biri gecen sezon onun golleri mac cevirdi yazmis, merak etme kardesim Gomezin yanina forvet olarak sen gir sen de mac cevirirsin. Napoli macindaki Aboubakar'in ilk golu Cenk'e gelse kaleciyle karsi karsiya bombos topu da bok ederdi. Bombos topcusun Cenk bombos. Su bizim U21 deki Hamza Kucukkoyluden hic bir farkin yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum Talisca Cenk in yerine forvet oynasın daha iyi iş yapar.

    Cenk kesinlikle ilk 11 de olmamalı artık şansın kralı verildi olmuyorsa olmuyor arkadaş zorlama işte.

    Normalde Beşiktaşımın maçlarının özetini kaç kere izlerdim şimdi bu cenk denen kazmanın yüzünden bir kere bile izlemeyeceğim yoksa çıldırırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar tek oynayamaz onu boşverin yanına onun ters özelliklerinde biri lazım, elimizde iki forvet olsada beşiktaşın gol yükünü hafifleten talisca keza aboubakar 7/1 gol atarken talisca 6/4 gol atmış. Ben biraz cenk'i kendine güvenmez gördüm ayrıca ilk top alışları kötü, bu çok önemli bir özellik topu önüne iyi alırsan gol olma ihtimali yarı yarıya artar. Türkiye kupasında oynatmaya devam etsin bunu attıkça kendine gelir. Şenol hoca fantastik şekilde aboubakar v talisca forvet hattı denersede şaşırmam ama oğuzhan artık dönmeli.
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Beck girdi hiç hazır değildi. Isınamadığından sanırım. Vurduğu kafa toplarıyla 2 dakikamızı yedi resmen.


    Biraz da şanslı olacaksın. Bizde şans yoktu bugün.
  • Yanlız aydın baya toparlamış kendini, tipide aynı gökhan töre
  • Uyku tutmuyorsa sebebi sensin CENK
  • Söyleyin cenke tek maçlık dijitürkplay almıştım.onun parasını göndersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca 4 gol attı şimdiden. Bizim ofansif orta saha ise 1 yıldır gol atamıyor. Ancak Sosa daha faydalıydı sanki, Talisca farklı tipte bir oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotasyon kelimesi onlarca kesin belki de yüzlerce yıldır var olmasına rağmen bu yıl moda oldu ligimizde. Rotasyonda rotasyon. Hay bensizin otasyonunuza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk artık kredisini bitirdi kesinlikle yedek kalmalı. Abubakar 10 numara Talisca ise santrafor oynasa çok daha iyi olur gibi geliyor bana. Talisca'nın son vuruşları çok iyi çünkü. Destekleyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez'in boşluğu dolmadi maalesef. Kolay kolay da dolmaz, bu maçta gomez olsaydı 3 tane atardı. Cenk'in tercihler garip, pas atılacak yerde şut çeker, şut çekilecek yerde pas atar. Koşu yok, hava topu yok, işimiz zor valla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talisca direk 2. forvet 4-4-1-1 de talisca ve aboubakar oynamalı.

    ayrıca arası bilmem de kerimin hakkı yeniyor. kötü oynasa bile ancak olcay kadar olurdu zaten.

    kerime bencillik yapmaması söylense yeter.
  • Talisca golcü bir forvet arkası sezileri ve gol vuruş becerileri yüksek, asistten önce gol düşünen ancak oyun içerisinde çokça kaybolan bir oyuncu (sezonda 12 gol civarı atar lakin oynayabilirse çünkü çok fazla kayboluyor oyun içerisinde), Sosa ise servisçi bir forvet arkasıydı oyun görüşü üst düzey, riskli pas isabeti yüksek, liderlik vasıfları taşıyan, önceliğini pas olarak kullanmaya çalışan ve oyun içinde çok fazla kaybolmayan bir oyuncuydu.

    Oyunumuzun evrilme yaşamasının yegane sebebidir bu iki oyuncu arasındaki fark.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saranghapanida -- 29 Ekim 2016; 9:47:25 >
  • Talisca ve Aboubakar konusunda haklısın bencede güzel bir oyun izleyebilmemiz için takım dizilişinin omurgasındaki isimlerin Fabri - Marcelo - Tosic - Atiba - Oğuzhan - Talisca - Aboubakar şeklinde olması şart.
  • Cenk nasıl keyifler. İyi uyudun mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kerim frei neden surekli yedek? Bu adam ligin başka takımında olsa kok sokturur rakibe. Gol atmamız gereken dakikalarda bile oyuna sonradan giren oyuncu necip oluyor. Acaba bir sorunu mu var benim bilmediğim yoksa Şenol güneşin tercihinden mi kaynaklanıyor? Ayrıca Atiba yı da rotasyona sokan zihniyete karşıyım. Necip sakatlandiktan sonra orta sahada tek oyuncuyla(Tolgay) oynadik resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gene hakem gençlerin bi ton faulüne kart vermedi . Tosic'in ilk faule çat sarı kart Maç sonu röportajları izlememiştim ama şenol hoca tercüman olmuş hislerimize . Yine de ikinci yarı iyi uyandık uykudan . Posizyon harcama alışkanlığımızı bi kaybetsek şu ligde 120 gol atarız yav Quaresma'yı da tebrik etmek lazım ara vermeden her maç çıkıyor sahaya ve 75-80 dakika iyi mücadele ediyor kademeye geliyor top almaya geliyor . Arada saçmalama pasları var ama herkesin bir eksik tarafı var sonuçta . Dün beğendim ben bizim oğlanı . Necip sahada kalabilse kazanırdık rahatça bana göre .
  • 
Sayfa: önceki 31813182318331843185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.