Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.764
Cevap
91
Favori
887.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olcay'ın beğenmeyenler var ya, ilginç ve üzücü. Havalanında karşılanan, dünyanın parasına mal olmuş ve hiçbir şey yapmamış adamlar kral muamelesi görsün, Olcay 10-12 gol ve 10 civarı asist ile oynasın, yine yaranamasın bizim taraftara. Varsa 1 milyona bu istatistikleri yapacak, söyleyin kulüp alsın.

    Bu arada

    - Mersin Sezer ve Uğur Boral'ı istiyormuş ve dün FO ile görüşmüşler. Ama Sezer'in garanti parası sorunmuş. Maaşların yarısını biz yarısını mersin ödesin gibi bir durum olabilir.
  • Hani bizm kulupte kimsenin alacagi yoktu
    Fikret orman her programda bunu soyleyip durmuyormuydu

    Biz geldigimizde kulupte calisanlarin kac aydir paralari odenmiyordu

    Eee noldu simdi?

    Sesini cikaran Dany ve Escude (gittiler)Allah bilir kac yerlinin parasi duruyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nef'i


    quote:

    Orijinalden alıntı: carnageous

    yooo zerre vahlandığım yok kendi adıma forumdaki mesaj geçmişime bak olcanı hiç bir zaman istemedim şahsen aksine gs aldı diye mutlu bile oldum töreyi alabilmek adına elimiz daha da güçlendi. benim anlamadığım siz avukatmısınız gs liler. 1 tane ts li gelip yorum yapmadı siz cayır cayır alev aldınız. karakter meselesi derken ts yi kast ediyorum gs liler zıplıyor haydaaaa!!!

    GS'yi de ilgilendiriyor çünkü. BJK yönetiminin hatasını bize yüklemeyin. Ha Töre'yi alacaksınız. Rubin Kazan bilmiyor mu sınırı? Onlar da yüksek fiyat çekecek. Neyse hayırlısı olsun. Umarım alırsınız Töre'yi.

    Valla herkes trabzona sallıyor ama bence burda Beşiktaş, gs , ts arasında en karlı takım bence ts sözleşmesine 1 sene kalan 6 ay sonra 30 yaşında olacak ve takımda kalmak istemeyen oyuncuyu 3,750 + salih (2,750)=6,500 euro gibi bi rakama satmış oldular.Bizim açımızdan bakacak olursak törenin alındığını en kötü kiralanacağını düşünüyorum çünkü olcanda ki gibi o da takımında oynamak istemiyor ve artı olarak sadece Beşiktaş ta oynamak istiyor takıma olan sevgisi ,yaşı ve potansiyeli bakımından bence olcandan kat ve kat faydalı bi transfer olacaktır en kötü ihtimal 12-15 m euro arası satabileceğimizi düşünüyorum tabi önce almamız lazım




  • Biz 3.5 milyon euro + Serdar kurtuluşu yada gökhan süzeni falan verseydik alırdık bence Olcanı
  • Sezerin maasinin yarisini niye biz ödüyormusuz?Alemin tek akillisi Mersinmi? Biz Sezere 1.5 milyon Euro bonservis ödedik , maasinin yarisin ödemeyi gectim 1.5 milyon Euronun 1 cent altina satilmasi bile fiyaskodur.Satamiyorsak eger girer kampa yeni gelecek 10 numaranin yedegi olur seneye.
  • bizde bişi var kesin onazi'yi sadece aklımdan geçirdim acaba mı diye s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler FO kulübü tam bir Anadolu takımı yaptın.
  • Yalnız Olcan ne kadar alacak gs de o da önemli.Biz 1.8'den yukarı vermemişizdir muhtemelen.E arkadaş faktörü de var selçuk burak umut yekta orada eski arkadaşları hep.Bizim takım genelde gurbetçi oyunculardan kurulu.
  • Hala Sezer'e 1.5 verdiğimize inanamıyorum.Başkan 1 kuruşu çöpe atmam diyor ama Sezer'i saymıyor.
  • Şanssızlık mı desem beceriksizlik mi desem bilmiyorum Alex gibi bir adam bulamadık ya 10 sene takımı sırtladı adam gol attı goller attı asistler yaptı derbi kazandırdı oynadı oynattırdı şampiyon yaptı gerçi böyle oyuncu dünyaya 1 kere gelir ama...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Yalnız Olcan ne kadar alacak gs de o da önemli.Biz 1.8'den yukarı vermemişizdir muhtemelen.E arkadaş faktörü de var selçuk burak umut yekta orada eski arkadaşları hep.Bizim takım genelde gurbetçi oyunculardan kurulu.

    Olcan'a 2'den fazla verirsek üzülürdüm.3-4 çok fazla.O parayı Töre için kullanmalıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bora T.

    Hala Sezer'e 1.5 verdiğimize inanamıyorum.Başkan 1 kuruşu çöpe atmam diyor ama Sezer'i saymıyor.

    Feda sezonu o kadar para topladi kulup .taraftar seferber oldu o para fenere gitti
    Ah ulan ah su torpil isi Koskoca Besiktas ta devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Biz 3.5 milyon euro + Serdar kurtuluşu yada gökhan süzeni falan verseydik alırdık bence Olcanı

    Bence abartı kötü bir anlaşma olmazdı, geçen sene çok iyiydi Olcan, GS aldı diye laf atacak halim yok valla.Elbette Töre'yi her türlü tercih ederim ama bonservisi için o kadar para vereceğimizi düşünmüyorum, o yüzden de pek ihtimal vermiyorum bu transfere ama umarım yanılırım da yönetim bitirir Töre'yi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Şanssızlık mı desem beceriksizlik mi desem bilmiyorum Alex gibi bir adam bulamadık ya 10 sene takımı sırtladı adam gol attı goller attı asistler yaptı derbi kazandırdı oynadı oynattırdı şampiyon yaptı gerçi böyle oyuncu dünyaya 1 kere gelir ama...

    Biz Ricardinho yu aldik Sol acik aldik dediler kanatta oynattilar

    Besiktas i alir gotururdu ama kulanmayi bilmezsen yapilanma olmazsa boyle oluyor

    10 numarasiz oynadik yillardir bir hocada 4-4-2 oynatacam demedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nijerya'nın stoperi keneeth omeruo ile ilgili önder özen'in istediğine dair bir çok haber çıkmıştı. henüz 20 yaşında ve çelsi'nin oyuncusu. umarım doğrudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

    olcan haberinden sonra bakıyorum herkes gökhan töreyi bekler olmuş. umarım öyle olur ama bence "burhan eşer is coming" arkadaşlar. ayrıca burhan gelirse, sırf istatistiğe bakarak, takımın hücum organizasyonuna "0" katkı sağlayan olcayı beğenen arkadaşların burhana laf söyleyeceğini sanmıyorum. adam sivasta 12 gol 8 asist yapmış, sizin olcandan daha iyi dediğiniz olcay beşiktaşta 8 gol 9 asist. bu arkadaşların kafasına göre burhan olcaydan daha iyi topçu. dolayısıyla olcandan da. bu adamlara burhan eşer bile fazla ama.





    kardeşim sivasta atmakla trabzonda atmakla beşiktaşta atmanın bir olduğunu düşünmüyorsun herhalde.. herhalde olcayın derbilerde de hiç gol asist yaptığını düşünmüyorsun..

    tamam tamam olcay berbat direkt sözleşmesi fesh edilsin anadolu takımı 2.lig topçusu tamam siz demiştiniz olcay alınmadan önce, alanında tüü belasını.. sizin için organizasyon çalım topuk falan golden asisten daha önemli ben anladım..

    şimdi sen bir kanat hücumcusunun sivasta gol atması beşiktaşta gol atmasından daha mı kolaydır diyorsun? yani olcay beşiktaşta değilde sivasta oynasa beşiktaşta attığından daha fazlasını mı atardı?

    ben olcay berbat, sözleşmesi fesh edilsin demiyorum. şampiyon olmak istiyorsan kanat oyuncun olcaydan daha iyi olmalı diyorum. sen olcay bana yeter, senede 8-9 gol-asist yapsın ama oyuna ufakta olsa akıl katmasına, zor durumlarda insiyatif alıp takımı hücuma çıkartmasına, ortalama bir kanat hücumcusu gibi sıfıra inip etkili orta yapmasına hiç gerek yok, hatta formsuz iken koşmak dışında hiçbir şey yapmasına gerek yok, olcay bana yeter diyorsan ne mutlu sana.

    Eğer olcay oyuna katkı yapmıyor diyorsan 2. Yarıdaki k.erciyes maçında fernandesin golünü izlemeni öneririm. Bak bakalım gol nasıl gelişmiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • forumda olcan'ı beğenmeyenlerin yorumları, olcay'ı beğenmeyenlerin yorumları, olcan'ı beğenmeyen ama adını hala "olcay" sanarak yorum yapanların yorumları karmaşası var. kim eleştiriliyor anlayamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Escude dava açmış sanırım alacakları için.Necip ve Pedro'ya çok yardımcı oldu, belki de Necip'in bu denli yükselmesinde Bilic kadar payı vardır.Helali hoş olsun alacağı para, sıkıntılı dönemimizde geldi oyun anlamında pek katkı vermese de tecrübesi ile gençlere yol gösterdi, profesyonelliği ile örnek oldu.Hayatta başarılar kendisine.

    Kiralık katil de dava açmış bize, uçağı düşsün de diyemiyor ki işte insan neyse artık yorum yapmadan geçeyim kendisine.


    Cidden soruyorum maytapmi geciyorsun bizimle necip in yukselmesi ne yapti necip bir soylede bizde gorelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, Necip çok bariz şekilde gelişti.Siz körseniz benim yardımcı olabileceğim bir çözüm yok maalesef ki.

    Ve evet bu denli sert üslup kullandım, işinize gelirse..
  • Önder özen yarin 2 de basin toplantisi duzenlicekmis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.