Şimdi Ara

Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU]


    -Besiege fizik tabanlı orta çağda geçen mühendislik-inşa tabanlı bir puzzle oyunudur diyebiliriz.
    -Oyunda inşa ettiğiniz makinelerle çeşitli yapılara(yel değirmeni, kaleler, askerler, okçular) karşı savaşıp bölümde yapılması gereken amaçları yapmaya çalışıyorsunuz.
    -Tamamen çevreyle etkileşimli ve her bir yapıya zarar verebilir ve yıkabilirsiniz.
    -Oyunda ki free building mode sayesinde bölümlerden bağımsız olarak makineler geliştirebilir ve bu makineleri kaydedip istediğiniz bölümler için kullanabilirsiniz.
    -Oyunda her türlü fizik kaldırma kuvveti, kaldıraçlar, momentum, merkez kuvvet, yer çekimi, suspansiyon sistemleri, pistonlar, silahlar aklınıza gelebilecek bulunuyor.
    -Oyunda yaptığınız makineler .bsg uzantılı bir dosya sayesinde paylaşılabilir oluyor ve yaptığınız makineleri arkadaşlarınızla paylaşabiliyor, başkalarının yaptığı makineleri indirip kullanabiliyorsunuz.


    -Oyun şuan erken Alpha aşamasında ama oyunda herhangi bir bug'a rastlamadım.
    -Oyun Spiderlinggames adlı bağımsız yapımcılar tarafından geliştirilen bir oyun.
    -Şuan Steam'de erken erişimle oyunu alabilirsiniz.Eğer böyle oyunlara meraklıysanız fiyatına gerçekten deyecektir.

    Minimum sistem gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Windows XP (latest SP)
    İşlemci: Core 2 Duo
    RAM: 1 GB RAM
    DirectX: Version 9.0c
    HDD alan: 1 GB available space

    Oyunun Resmi web siteleri:
    Forum-http://besiege.freeforums.net/
    Web site:besiege.spiderlinggames.co.uk


    -Oyun şuan 0.03 sürümünde yeni güncelleme olursa burada paylaşacağım.

    v0.1-Büyük güncelleme 2 notlarını paylaşayım dedim.

    Bence oyun tam olarak kıvama geldi özellikle steam workshop desteği ile beraber artık daha kolay bir şekilde tasarladığınız araçları paylaşabileceksiniz.

    Notlara geçmeden önce oyun geliştiricilerinin arasına yeni elemanlar katılmış.Bu daha fazla görüş, düşünce demek. Oyunun çıkış süresinin kısalacağını düşünüyorum. bekleyip göreceğiz. Geliştiricilerin söylediklerine göre mümkün olduğu sürece aylık güncelleme vermeye çalışacaklar.

    -Steam Workshop desteği. Diğer oyunlarda aşina olduğunuz atölye desteği ile birlikte artık yaptığınız savaş araçlarını kolaylıkla paylaşabilecek ve diğer oyuncuların yaptığı araçları indirip rahat bir şekilde kullanabileceksiniz.Bunun için artık ayrı bir platforma ihtiyacımız kalmadı.
    -5 yeni level. Çok fazla spoiler vermeyeyim oyanayın ve bu heyecan verici maplerin keyfini çıkarın.
    -2 yeni blok eklendi. Bunlar el bombası ve küçük pervane. Bu blokları kullanarak artık aklınızdaki tasarımı daha rahat bir şekilde ortaya çıkarmak mümkün oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiglota -- 28 Temmuz 2015; 22:04:44 >







  • Hayatımda oynadığım en güzel "basit" oyunlardan biri hatta en iyisi. Oyuna hayran kaldım. İzlemek isterseniz kanalımda videoalrını paylaşıyorum.

  • çok eğlenceli bir oyuna benziyor denemek lazım
  • Oyun gerçekten muhteşem. Satın alan arkadaşlara tavsiyem oyunun Steam Topluluk'taki paylaşımlarına baskınlar. İnanılmaz şeyler yapmışlar. Bir de lütfen oyunu korsan indirmeyin. Malum sitelerde korsan indirip bir de eleştiri yapmışlar. Hadi büyük firmaların oyunlarında neyse de böylesine desteğe muhtaç küçük oyunlarda korsan kullananlardan nefret ediyorum. Oyuna dönecek olursak daha çok malzeme ve bölüm bir de multi ekleseler benim için GOTY olur herhalde. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki versiyon nedir, güncelleme sıklığı nedir?
  • kimse oynamıyor mu bu oyunu? :)
  • Gelecek vaat eden her oyuna balıklama atlamamak gerek. Sesini yeni yeni duyuran bir oyun olduğundan güncelleme sıklığına göre gelecek yorumları beklemenizi öneririm. Şuan için oynanabilir 15 bölümü var ama ilk bölümler tutorial niteliğinde olduğundan rakama aldanmayın. Oyun yeterince stabil değil. Tasarımda fazla detaya girerseniz gereksiz kasıyor. (i7-3820 Gtx680 24GBram win7-64bit donanıma sahip iyi durumda bir bilgisayarda denedim.) Ciddi optimizasyon sorunları olan en fazla 2-3 saatte bitireceğiniz bir oyuna 13 lira vermeyi uygun bulmuyorsanız şuan için uzak durmanızı öneririm. Kasma sorunlarının giderilmesini ve yeni bölümlerin eklenmesini bekleyin.

    @Rwenzori
    2 çeşit güncelleme yapacaklar. Küçük güncellemeler, 2-3 hafta aralıklarla düzenli bir şekilde yapılacak. Büyük güncellemeler içni 2-3 ay belirlenmiş. Küçük güncellemelerde bug düzeltimi, ayarlamalar büyük güncellemelerde ise yeni bölümler olacak. Oyun yapımcısının açıklaması:
    Update Schedule
    We’ve decided that there will be two types of update from now on Minor and Major

    Minor Updates
    These updates will be every 2-3 weeks and will contain bug fixes, changes and small additions to the game such as new blocks. (Like the updates we’ve done so far)

    Major Updates
    These updates will be released every 2-3 months and will contain things like new levels and major features

    This isn’t set in stone and may need tweaking as development progresses but we feel this structure will allow us to provide regular content for those that just enjoy tinkering, whilst allowing us to spend time focussing on larger features and more levels.




  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    oyunu ben de satın aldım. enpara ile 6.5 liraya geldi. oyunun bölümlerini 1-2 saatte bitirdikten sonra asıl eğlence başlıyor hemen sandbox bölümüne geçtim. büyük şeylerde kasma oluyor maalesef ama basit şeyler tasarlamak çok zevkli. yaklaşık 12 saat kadar sandbox modda uğraştım ve daha da çok uğraşırım. bence 13 lirayı da hakeden bir oyun olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara oynarım diye aldım öyle duruyor şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldığıma pişman değilim ama bazı yapımcılar boş vaatlerle paraları toplayıp kaçtığından erken erişim oyunlara güvenmek zor. 3-5 güncelleme gelsin ne kadar sözlerine sadık kaldıklarını bir görelim ondan sonra tavsiye ederiz.
    Fortresscraft evolved, castleminer z, castle story gibi bir sürü oyun var boş vaatlerle steamde satılıp geliştirilmeyen. Space Engineers bile bence abandonedware sayılmalı. Multiplayer'ı doğru düzgün çalışmadıktan sonra oyuna saçma sapan güncellemeler eklemelerinin bir anlamı yok. Gps bloğuymuşta chat'te koordinat göndermeymiş sanki bizim ihtiyacımız oydu. Birde utanmadan başka projelere girişiyorlar o dolandırıcılığın üzerine kim güvenipte gider alır medieval engineers zımbırtısını. Vaat ettikleri multiplayerın space engineers'taki gibi olmayacağının bir garantisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efeemmi

    Ben de aldığıma pişman değilim ama bazı yapımcılar boş vaatlerle paraları toplayıp kaçtığından erken erişim oyunlara güvenmek zor. 3-5 güncelleme gelsin ne kadar sözlerine sadık kaldıklarını bir görelim ondan sonra tavsiye ederiz.
    Fortresscraft evolved, castleminer z, castle story gibi bir sürü oyun var boş vaatlerle steamde satılıp geliştirilmeyen. Space Engineers bile bence abandonedware sayılmalı. Multiplayer'ı doğru düzgün çalışmadıktan sonra oyuna saçma sapan güncellemeler eklemelerinin bir anlamı yok. Gps bloğuymuşta chat'te koordinat göndermeymiş sanki bizim ihtiyacımız oydu. Birde utanmadan başka projelere girişiyorlar o dolandırıcılığın üzerine kim güvenipte gider alır medieval engineers zımbırtısını. Vaat ettikleri multiplayerın space engineers'taki gibi olmayacağının bir garantisi yok.

    bana oyunun bu hali bile yeterli geldi. şu an tek sorun fps düşmesi. oyuna daha 2 gün önce yeni parçalar ekleyen bir güncelleme geldi. umarım daha da gelişir ama dediğim gibi ben 6.5 liramın hakkını şimdiden aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun erken erişimde olmasına rağmen parasını sonuna kadar hak ediyo. Tamamen hayal gücünüzle sınırlısınız, çok sağlam tasarımlar var. Biraz daha farklı parçalar eklenirse ve optimizasyonda iyileştirme yapılırsa çok güzel olacak
    Bunlarda benim yaptıklarımdan bazıları



     Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU] Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU] Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU] Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU] Besiege-Fizik tabanlı Orta Çağ Mühendislik-İnşa Oyunu[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 1 Mart 2015; 1:29:09 >




  • Bide adam gibi kamera kontrolü ekleseler...
  • Oyun içinde oyun (sanki inception) bölüm 1: pinball



    bölüm 2: labirent




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 4 Mart 2015; 20:53:20 >




  • Deli bir şey ya. Gerçi kafam basmıyor öylesine bir şeyler yapıyorum.
  • Çoçukken tahtalardan yapmak istediğim ama istediğim gibi yapamadığım tankımı yapabiliyorum :)
  • Oyunda tamamen kendi zekanızla birliktesiniz ne kadar yaratıcı olduğunuz ortaya çıkıyor
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Yaratıcı zekanız var cidden. Oyun içinde oyun yapılabileceği Besiege yapımcısının aklına bile gelmemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 4 Mart 2015; 23:03:27 >
  • Oyun videolarını izledim hayran kaldım en kısa zamanda denicem bakalım. Müthiş bir düşünce olmuş takipteyiz herkesten farklı şeyler bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.