Şimdi Ara

beş buçukta maç var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beş buçukta gağağasaray maçı var, kime dediysem haberi yok, haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlemek istiyordum. Şu gündemde izleyesim kalmadı. Olanlar bir bana mı ağır geliyor herkes goy goyunu yapıyor sallamıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayık kafayla bu ülke çekilmez reis

• benimde gündemden maç izleyesim kalmadı. beşiktaşlıyım gerçi kötü gidişatta etkili.

en kötü şu tribünler ses çıkarsın arkadaş bütün bu olanlara. bi ses bir kıvılcım görmek istiyor insan. bir isyan bir ruh olmalı yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 23 Ekim 2024; 16:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt
    Gundemi gormezden gelip kafayi kuma gomen tavus kusu misali gerceklerden kacmaya calisiyoruz ama takip etmek de insani karamsarliga suruklemekten baska bir ise yaramiyor hocam. Trde yasamak hic bitmeyen sancili bir surec malesef

• ülkenin dibi yok. her gün öncekini aratıyor.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede doğacağıma hiç doğmasam daha iyiydi. Ülkenin üniter yapısı bozulacak türk devleti diyebileceğin bir devlet kalmayacak. Halk bunu kendi elleriyle yaptı kendi seçti ama böyle olmasını da istemiyor bir yandan. Ama bugün olsa yine aynı kişilere oy atarlar. Çıkmazda hissediyorum kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu nasıl maçtan buraya geldi  

• bombalısaldırıdan yeni haberim oldu. konuyu açtığımda bakkaldan eve dönüyodum. ne ülke yav.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

avm ye girer gibi girmiş adamlar. nasıl savunma sanayi burası şaka gibi ülke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize metro girişlerinde kimlik kontrolü yapmaya devam etsinler, teröristler rahatça geziyo ülkede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.