Şimdi Ara

Beri gelin muhabbet edelim canım fena sıkıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ne olsun? Sabaha kadar silinmesin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarBurst -- 12 Eylül 2012; 2:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

People are born free
    life chained forever NBC
  • Bana yırmıh atma olayı varya orada kim suçlu anlayamadım. Kadın mı kocası mı?

• uyuycam artık dayanamıyorum çok sıkıcı konular var forumda.

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

benimde canım sıkkın

Senin Android tel varmış oyun oyna idare eder seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işyeri sitresi öldürdü,egzama oldum bıktım yoruldum ama neçare evladım var bakmam gereken

not : bende işsizim
  • Yarın Tivibu'dan kurulum için gelecekler full FTA takılırdım ilk defa platform kullanacağım bakalım nasıl bir duygu

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • Uyusanıza lan neyin derdindesiniz?

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

Hadi yavrum hadi burası warrok teree değil, burdada terbiyesizlik yapmayın

Biz sizi banlatmadik kiklettik orda.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Fakoo beri bak beri berii.

SÖNMEZ REYİZ o fako denen herife acımıştım la resmen muhahahahahahahaha
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • dede bir sorum olucak ama harbi cvp istiyorum max kaç gün dışarı çıkmadınız ben abartsız söylüyorum 1 ay

People are born free
    life chained forever NBC
  • Konu bu olsun .

Niye geceleri niye geceleri ? gunes isigi varken daha iyiyim ama gece bastiginda film izlerim arkadaslarin yanina giderim kahvede mac izleriz ama sadece gece olmasi aklimi ele gecirmesine yeter .

Kabul etmem gerekir ki ona artık hiçbir saygı ve sevgi duymuyorum . Beni en çok üzense ona artık güven duymamam . Ne kadar sevimliydi gözlerimde bi bilseniz .

Tam teklif verecektim 'Benimle evlenirmisin ... 7-8 sene sonra ' diye acilacaktim sozde ...

Sonra son dakka hakkinda ogrenmek istemeyecegim seyler ogrendim . Bayagi bir erkege ilgi duyuyormus megersem ... İlk sevdigi cocuklari ogrendim sonra coguyla tek tek arkadaslik kurdum daha sonra ise anlamaycaklari sekilde lafi sevgili meselerine getirdim onlar gelmesini istedigim kisiye gelmediginde ise getirmelerini sagladim . Ondan nasil bahsediyorlar bi bilseniz sokak kopegi yada kalsirimdaki kizlar bu kadar asagilanmiyor ve bunlarin hepside cok sevdigi cocuklar .

Cok yakin arkadaslarimla okey oynuyordum bi tanesinin kizdan haberi yoktu ona da o gun soyledim kiz su kiz dedim cok seviyordum ESKİDEN dedim . UNUTAMADİGİM Bİ CEVAP VERMİSTİ ...

Adini vermek istemiyorum bu yuzden sevim diye bahsedecem ... 1 yildir adini hic kullanmadim da neyse ...

Soyledigimde karsiligi su oldu ;

Hani su cirkin sevim ? - evet o ama ben seviyorum iste fizogiyle isim yok davranislarini cok seviyorum

Hani su hep ayni elbiseleri giyen bakimsiz sevim ? Evet o

Hani su kisa bucur sisko tipsiz 5 para etmez sevim ? - evet o ama ondan oyle bahsetme ...

Ama su son soruyu sordugunda agzimi 1 hafta bicak acmamisti ....

Hani su HERKESLE CİKAN SEVİM ? - ................

Sonra soyle dedi ; Bak kardesim onun hakkinda sana birsey soyliyeyim mi ? O kiz millete veriyor millet o s....yor gelmis bana onun seviyorum diyorsun ... O kiz bana bile yazdi sonra kendisiyle biraz oynayip S...r cekmistim .... Kac zamanlim dostumsun sunu unutma o kiz senin tirnagin bile degil unut gitsin .

Ölümü beklemek mi güzel korkuyla... Ağlamak mı güzel acıyla ... Hayal etmek mi güzel umutsuzca ... İzlemek mi güzel insanın insana nefretini çaresizce ...

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

dede bir sorum olucak ama harbi cvp istiyorum max kaç gün dışarı çıkmadınız ben abartsız söylüyorum 1 ay

89 gün

Gülüm,
    Seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

Konu bu olsun .

Niye geceleri niye geceleri ? gunes isigi varken daha iyiyim ama gece bastiginda film izlerim arkadaslarin yanina giderim kahvede mac izleriz ama sadece gece olmasi aklimi ele gecirmesine yeter .

Kabul etmem gerekir ki ona artık hiçbir saygı ve sevgi duymuyorum . Beni en çok üzense ona artık güven duymamam . Ne kadar sevimliydi gözlerimde bi bilseniz .

Tam teklif verecektim 'Benimle evlenirmisin ... 7-8 sene sonra ' diye acilacaktim sozde ...

Sonra son dakka hakkinda ogrenmek istemeyecegim seyler ogrendim . Bayagi bir erkege ilgi duyuyormus megersem ... İlk sevdigi cocuklari ogrendim sonra coguyla tek tek arkadaslik kurdum daha sonra ise anlamaycaklari sekilde lafi sevgili meselerine getirdim onlar gelmesini istedigim kisiye gelmediginde ise getirmelerini sagladim . Ondan nasil bahsediyorlar bi bilseniz sokak kopegi yada kalsirimdaki kizlar bu kadar asagilanmiyor ve bunlarin hepside cok sevdigi cocuklar .

Cok yakin arkadaslarimla okey oynuyordum bi tanesinin kizdan haberi yoktu ona da o gun soyledim kiz su kiz dedim cok seviyordum ESKİDEN dedim . UNUTAMADİGİM Bİ CEVAP VERMİSTİ ...

Adini vermek istemiyorum bu yuzden sevim diye bahsedecem ... 1 yildir adini hic kullanmadim da neyse ...

Soyledigimde karsiligi su oldu ;

Hani su cirkin sevim ? - evet o ama ben seviyorum iste fizogiyle isim yok davranislarini cok seviyorum

Hani su hep ayni elbiseleri giyen bakimsiz sevim ? Evet o

Hani su kisa bucur sisko tipsiz 5 para etmez sevim ? - evet o ama ondan oyle bahsetme ...

Ama su son soruyu sordugunda agzimi 1 hafta bicak acmamisti ....

Hani su HERKESLE CİKAN SEVİM ? - ................

Sonra soyle dedi ; Bak kardesim onun hakkinda sana birsey soyliyeyim mi ? O kiz millete veriyor millet o s....yor gelmis bana onun seviyorum diyorsun ... O kiz bana bile yazdi sonra kendisiyle biraz oynayip S...r cekmistim .... Kac zamanlim dostumsun sunu unutma o kiz senin tirnagin bile degil unut gitsin .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.