Şimdi Ara

berberiniz kaça traş ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün izmirde kapılar ve basmane semtlerine gittim bu semtlerde 5-6 tane berber kocaman yazılarla saç 2 ytl sakal 1.5 ytl yazmışlar, o zaman benim berber beni kazıklıyor, ben saç sakala 8 ytl veriyorum, bu ne biçim piyasa anlamadım.sizden ricam diğer şehirlerde ve semtlerde kaça traş oluyorsunuz ,yani şehir ve semt fiyatları bu kadar etkiliyormu öğrenmek istiyorum. teşekkürler.....

• Ben istanbul tuzlada saç 5 kağıda oluyorum
  • samsunda 5e oluyorum 15e kesen yer de var..
  • ben sadece saç+yıkama 8
  • samsun da 5 e oldum geçen hafta sonu
  • 5 traş
    4 saka
    6 saç + sakal
    10 saç + sakal + pedikür + manikür

adres isteyene verilir.l
  • istanbul , cennet mahallesinde saç 12.. buna yıkama + masaj da dahil.. yanında çay kahve...
  • Maxi Alışveriş merkezinde saç kestiren arkadaşım fiyatı duyunca yüzündeki ifade gözümün önünden gitmiyoooo
    15 YTL
  • bu berberin özelliği ne ,altın makaslamı kesiyor ,farka bakın yahu biri 2 ytl ye biri 15 ytl yapıyor.gerç
    i alan memnun satan memnunsa söylenecek bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Maxi Alışveriş merkezinde saç kestiren arkadaşım fiyatı duyunca yüzündeki ifade gözümün önünden gitmiyoooo
    15 YTL

• ben kendi şeyimi kendim kesiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

bu berberin özelliği ne ,altın makaslamı kesiyor ,farka bakın yahu biri 2 ytl ye biri 15 ytl yapıyor.gerç
    i alan memnun satan memnunsa söylenecek bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Maxi Alışveriş merkezinde saç kestiren arkadaşım fiyatı duyunca yüzündeki ifade gözümün önünden gitmiyoooo
    15 YTL

yok abi arkadaş girerken fiyatı falan görmedi ve sormadı kestirdikten sonra şok oldu zaten

• tıraş olmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

ben kendi şeyimi kendim kesiyom

• Şimdiye kadar 3 YTL-25 YTL arası hepsinde saç kestirdim ve hiçbir fark yok. Evde kendim bakım yapıyorum onun dışında biraz daha hizmet-semt-ün Vsss göre fiyat artıyor ama eylem değişmiyor...
  • mahallemde bir üstad var adam soruyor hangi şampuan diye pantenne diyorum dekor o biçim yer kocaman oturma gurupları harika müzik havlusu tertemiz dükkanın ortasında kocaman çamaşır makinası duruyor. 6 papel veriyorum o kadar. miss gibi ha birde masaj yapıyor
  • saç+fön+sakal+buhar makinası (sakal traşından sonra) + masaj
    7 YTL veriyorum

istanbul / ümraniye / madenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

miss gibi ha birde masaj yapıyor

hö?
  • saç : 4.5 -5 ytl ( 2-2,5 ytl yede var )
    sakal : 2 - 2,5 ytl
  • berberler anırım 1. sınıf 2. sınıf vsvs...ayrılıyor ffiyatlar ona göre belirleniyor...
    ben gittiğim berberde görmüştüm...fiyat tabelasında 2. sınıf falan yazıodu....
    ama orda 8 yazıo traş adam 5 e yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

mahallemde bir üstad var adam soruyor hangi şampuan diye pantenne diyorum dekor o biçim yer kocaman oturma gurupları harika müzik havlusu tertemiz dükkanın ortasında kocaman çamaşır makinası duruyor. 6 papel veriyorum o kadar. miss gibi ha birde masaj yapıyor

hangi il ???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.