bugün izmirde kapılar ve basmane semtlerine gittim bu semtlerde 5-6 tane berber kocaman yazılarla saç 2 ytl sakal 1.5 ytl yazmışlar, o zaman benim berber beni kazıklıyor, ben saç sakala 8 ytl veriyorum, bu ne biçim piyasa anlamadım.sizden ricam diğer şehirlerde ve semtlerde kaça traş oluyorsunuz ,yani şehir ve semt fiyatları bu kadar etkiliyormu öğrenmek istiyorum. teşekkürler.....
istanbul , cennet mahallesinde saç 12.. buna yıkama + masaj da dahil.. yanında çay kahve...
Maxi Alışveriş merkezinde saç kestiren arkadaşım fiyatı duyunca yüzündeki ifade gözümün önünden gitmiyoooo 15 YTL
bu berberin özelliği ne ,altın makaslamı kesiyor ,farka bakın yahu biri 2 ytl ye biri 15 ytl yapıyor.gerç i alan memnun satan memnunsa söylenecek bir şey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
Maxi Alışveriş merkezinde saç kestiren arkadaşım fiyatı duyunca yüzündeki ifade gözümün önünden gitmiyoooo 15 YTL
ben kendi şeyimi kendim kesiyom
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1955
bu berberin özelliği ne ,altın makaslamı kesiyor ,farka bakın yahu biri 2 ytl ye biri 15 ytl yapıyor.gerç i alan memnun satan memnunsa söylenecek bir şey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
yok abi arkadaş girerken fiyatı falan görmedi ve sormadı kestirdikten sonra şok oldu zaten
tıraş olmuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: thereasun
ben kendi şeyimi kendim kesiyom
Şimdiye kadar 3 YTL-25 YTL arası hepsinde saç kestirdim ve hiçbir fark yok. Evde kendim bakım yapıyorum onun dışında biraz daha hizmet-semt-ün Vsss göre fiyat artıyor ama eylem değişmiyor...
mahallemde bir üstad var adam soruyor hangi şampuan diye pantenne diyorum dekor o biçim yer kocaman oturma gurupları harika müzik havlusu tertemiz dükkanın ortasında kocaman çamaşır makinası duruyor. 6 papel veriyorum o kadar. miss gibi ha birde masaj yapıyor
berberler anırım 1. sınıf 2. sınıf vsvs...ayrılıyor ffiyatlar ona göre belirleniyor... ben gittiğim berberde görmüştüm...fiyat tabelasında 2. sınıf falan yazıodu.... ama orda 8 yazıo traş adam 5 e yapıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: egemensahin
mahallemde bir üstad var adam soruyor hangi şampuan diye pantenne diyorum dekor o biçim yer kocaman oturma gurupları harika müzik havlusu tertemiz dükkanın ortasında kocaman çamaşır makinası duruyor. 6 papel veriyorum o kadar. miss gibi ha birde masaj yapıyor