Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francesco Gabbani -- 10 Kasım 2020; 0:42:13 > |
True Blood · Parks and Recreation · Lost · American Horror Story · Fargo · Fringe · How I Met Your Mother · Six Feet Under The Maze Runner (J Dashner) · The Mysterious Affair at Styles (A Christie) · Harry Potter and the Deathly Hallows (JK Rowling) · Of Mice and Men (J Steinbeck) Elfen Lied · Death Note · Dragon Ball · Tonari no Totoro · Spirited Away · Dororo · Another ![]() Eurovision 2021 Rotterdam |
Gitse ne olacak ki Tayyipin bir piyonu gitti yarın da başka bir piyonu gelir. Siz gerçekten Berat yüzünden mi ekonomi bu halde sanıyordunuz? Hepsi Rte ile alakalı. AKP adlı parti bu ülkenin başından gitmedigi sürece bu ekonomi de düzelmez bu kadar net.
|
İnstagramdan istifa mı edilir ya devlet nasıl yönetiliyor :D |
Arkasında 4 yetim bıraktı :( ![]() |
Adamın tüm bakanlık döneminde ülkeye tek faydalı işi istifası. |
Ama açıklama çok güzel ya..
Dolar olmuş 8.50.. Euro olmuş 10 lira.. Sağlık sorunu yaşamayan kaldı mı.. Ben de istifa edebilirdim ama nereden ve nasıl edeceğim.?? Ben de evden istifa edeyim bari.. |
Adam hala yönetemedim demiyor çünkü samanyolu liderimiz mahçup olur o zaman. Onun yerine sağlık nedeni ile istifa ediyorum diyor...
ÜLKENİN İÇİNE EDİP GİTTİ VE GİDERKEN SICTIM DİYEMEDİ. AZICIK GURUR OKABAK İNSANDA. |
istifası kabul edilecek mi o var, daha bir kaç ay önce yaptılar aynısını |
![]() Zirvede bıraktı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonöysmbükücü -- 8 Kasım 2020; 21:51:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
westone 3 + sony x1051 16gb
|
İnandırıcı gelmedi,twitter ve onca yayın ogranı varken neden instigram? ![]() |
Anakart: Asus Tuf Z370 Plus Gaming | İşlemci: İntel Core i7 8700K | Ekran Kartı: Asus GTX1080 | Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) Dominator Platinum | Hard Disk: Samsung 240gb SSD Samsung 2TB | Kasa: C.M Haf 912 PSU Enermax 800w 80+GOLD | Monitör: Samsung 23B550v 23 "| İşlemci Soğutucu: Corsair Hydro Series H45 Performance|Ses Sistemi: Logitech G930 Cerative SB ZX | Klavye: Logitech G19 | Mouse: Razer Taipan
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnstagramdan istifa mı edilir ya devlet nasıl yönetiliyor :D |
![]() Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
|