Şimdi Ara

BENQ XL2411 144Hz 1MS Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 BENQ XL2411 144Hz 1MS Oyuncu Monitörü
    Arkadaşlar 240Hz geçtiğim için satıyorum hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır,ölü piksel,ghosting vs bütün testleri yapıldı hiçbir sıkıntı yok dileyen tekrar yapabilir.En ufak bir çizik,ezik vs yoktur.CSGO-Valorant oynayacaklar için 144Hz olarak ideal monitördür.Teknik özelliklerini internetten bulabilirsiniz onun dışında sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

    NOT:Ürünü gameekstradan almıştım zaten garanti süresi vs dolmuştur,dolayısı ile kutusunuda attım alıcı arkadaş arabası varsa evin önünden gelip alabilir,veya istanbul anadolu yakasında ekstra ücret karşılığı evinize getirebilirim detayları konuşuruz duruma göre.
    Zaten halihazırda 240hz monitörüm var dolayısıyla aceleye gerek yok fiyat sondur.Ödemeyi CSGO skinleri ile de yapabilirsiniz. CSGO skinleri ile yapacağınız alışverişte bynogamede satış fiyatı 1300 tl(Steam market fiyatı 1500tl) olacak şekilde skin ile takas edilir, yani birebir ''Kardeşim bu steam markette 1200 lira'' gibi komik tekliflerle lütfen gelmeyiniz malum itemleri gerçek paraya çevirirken değer kaybıda uğruyor.

    EK: Sorulan sorulara göre ekleme yapayım dedim
    1)Ürünün Güç kablosu ve DVI kablosu yanında verilecektir,direkt olarak ekran kartınıza bağlayıp 144Hz olarak kullanabilirsiniz.
    2)Free Sync/G-Sync özellikleri bulunmamaktadırBENQ XL2411 144Hz 1MS Oyuncu Monitörü
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.