Şimdi Ara

BenQ X2200W Extreme (beklenen inceleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
0
Favori
64.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 pixel garantisi var sanırım bende dün aldım bundan

    4 tane ölü pixel olunca yenisini veriyolarmş adam öle dedi valla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kingofskateop

    Aldım monitörü 1 tane pixel ölü çıktı, hemde tam ortada. hevesim kursaımda kaldı. şimdi geri yollicam. uğraş şimdi işin yoksa offf :(



    hocam aynı durum bende de oldu insan tam heh şimdi süper olcak die bi bağlıo hönk ölü piksel nese ben yolladım geri bekliyorum sende herşeyini ayarla yolla garanti kartını falanda alsınlar.geçmiş olsun aynısı banada olduğu için anlayabiliyorum seni.



    quote:

    Orjinalden alıntı: alpello

    4 pixel garantisi var sanırım bende dün aldım bundan

    4 tane ölü pixel olunca yenisini veriyolarmş adam öle dedi valla



    walla 0 ölü piksel garantisi diyorlar hocam bendede bi tane wardı aradım biras uğraştım ama aldırttım değiştirecekler şimdi.




  • Asus 9600 xt ekran karti bu monitor için yetersizmidir ? ekran kartının max. çözünürlüğü nedir bilen varmı
    teşekkuler.
  • bende aldım bugun benq x2200w.. yarın gelıyor bakalım samsung2232bw nın o guzelım kasasından vazgecmeme deger bır fark gorebılecekmıyım benq da..kullanan herkeze sordum forumda kotu begenmedım dıyene raslamadım..ınsallah verdıgımız paraya deger..bundan sonra bu baslıkta gorusuruz ınsallah yıne..herkeze ıyı forumlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: indiana79

    bende aldım bugun benq x2200w.. yarın gelıyor bakalım samsung2232bw nın o guzelım kasasından vazgecmeme deger bır fark gorebılecekmıyım benq da..kullanan herkeze sordum forumda kotu begenmedım dıyene raslamadım..ınsallah verdıgımız paraya deger..bundan sonra bu baslıkta gorusuruz ınsallah yıne..herkeze ıyı forumlar..



    Hayırlı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Logan.PL

    Ben cevap vereyim saçma söylemlerine.

    Mesela monitöre DVI üzerinden bilgisayarı bağladınız, HDMI üzerinden de PS3 bağladınız. PS3 ün sesi HDMI'den monitöre aktarılıyor monitörden bu çıkış sayasinde sesi kulaklığınıza yada 5+1 veya 2+1 gibi ses sisteminize aktarıyorsunuz. Mantık bu kadar basit ve kullanışlı aslında.


    benim sorunum xbox 360'ı hdmi ile bu monitöre bağladığımızda monitör üzerinde ki hoparlörden çıkan sesi beğenmezsek nereden ses alacağımızdı? monitör üzerinde ki çıkış sayesinde 5+1're ses aktarabiliyor yani öyle mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort -- 1 Mayıs 2008; 12:28:08 >
  • Alan arkadaşlar nereden ve kaça aldıklarını söylerlerse daha faydalı olur.
  • arkadaşlar samsung 206bw ve x2000w teknik olarak birbirine çok benzer özelliklere sahipler
    sizce aradaki 100ytllik fiyat farkına değer mi?
  • mesajımın altındakı 3 arkadasın sordugu soruları sırayla cevaplım.. 5+1 e kulaklık cıkısından baglayıp ses alabılıyorsun hdmı baglantı yapınca.... soru 2: ben sınoptayım burda bı magazadan aldım 650 ye 12 taksıt..
    soru 3: 206 bw yle benq x2200w nun tenkık ozellıklerının bırbırıyle alakası bıle yok.henuz monıtorum gelmedı ama arastırmalarıma gore benq samsungtan daha üstün ozellıklere sahıpp..bunu zaten herkezde yazmıs.. renk gamı gercek tepkı suresı hdmı dvı vga ya sahıp 3 giriş..ayrıca kulalklık ve ses çıkışları vss.. ınsallah bu ozellıkler kagıtta gorundugu gıbı monıtordede hıssedılır..ozlelıkle hdmı den x box ın goruntusunu cok merak edıyorum...
  • arkadaki ses çıkışından sesi başka bir hoparlöre bağlayabilirsiniz ama sadece stereo olarak
  • arkadaşım, bu monitöre bi xbox 360 bağlamayı denedin mi? denediysen eğer görüntüyü tam ekran mı yapıyor yoksa alttan üstten 16:9 oranında olacak şekilde mi kesiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    ben de bu monitörden almak istiyorum ama x2200w ile x2000w arasında kaldım. Samsun da oturuyorum. Yani görerek almak gibi bir şansım yok. Körlemesine alcaz.. iki monitörün arasında piksel aralığı farkı var
    22" modelinde bu fark göze geliyor mu? (17" crt monitörüm var 40 cm den falan kullanıyorum. LCD yide herhalde 40-45 cm den falan kullanırım herhalde) çok film izlemem genelde oyun oynar, internete girerim. Bir kere aldım mı da sağlam bişe aliyim diyom. konsol falanda bağlamam yok zaten.
    BENİM GİBİ 20"-22" ARASINDA KALAN VAR MI??? Fiyat farkıda çok yok zaten.
    40 cm den pikselleri sayar mıyım dersiniz? doğal çözünürlüğünü kullanacağımdan 20" de simgeler cok küçük olur gibime geliyor. gören test eden var mı?
    Biri yardım edebilir mi????????????????




  • x boxı baglıcam bu gece arkadas getırecek denıcez.. fakat moralım cok bozuk su anda..ben sınopotayım ve monıtorun tam ortasında bı ölü pıksel cıktı... beyaz ekranda bısey yok ama sıyaha gecınce kırmızı bı olu pıksel cıktı tam ortada..sımdı ben bunu arenadan aldım arenayamı yollım yoksa benq yamı dırek..ve monıtorun yenısınımı gondercekler napcaklar sımdı..kac gunde gelır yenısı.. pc ekranı bozulmust u10 gunden fazla surdu gelmesı buda oyle gecmı degısır hemen degıstırılermı.. son olarak bu ölü pıkselı gıdermenın yolu varmı..bırı sey demıs ustune bastır bırıe programı var dedı..onlarla deneyıp gıderebılırsem bıdaha aynı sekılde aynı olu pıksel yenıden canlanırmı yıne bozulurmu yanı.. napım arkadaslar tecrubelıler bı el atsın moralım sıfır oldu ıkı dakkada..lanet olsun yaa.. hıcmı bıyerden sansım gulmıcek..
  • hocam sana gerekli açıklamayı pm olarak attım.Bu arada bence üstüne bastırıp bişiler le zorlama boştan yere bence almışssın aleti canını sıkma demesi zor benmde canım sıkılmıştı ilk geldiğinde ama napıcan saçns meselesi ara benq türkiyeyi alsınlar 2 -3 haftaya gelir 3 hafta sürmez bile bence benmki yarın gelicek 2 hafta oldu işte.Birde uğraşma makinayla bastır elini çek falna ufak darp izi çizik gibi bişi oluşur göndereyim yenisi gelsin dersin o zaman adamların göreceği tutar kullanıcı hatası der işin içinden çıkar walla =) geçmiş olsun.
  • ok kardes sagol..yarın yollıcam..
  • geçmiş olsun.. bence BenQ yu arayın evden alıyorlar ama Türkiye nin heryeri bu kapsamda mı bilmiyorum...

    xbox çözünürlük oranı 16:9 sanırım (1280*720) monitör 16:10 oldugu için altan üstten ufak bir boşluk kalması gerekir...
    " lost dizisini izlerken ufak bir boşluk kalıyor bende mesela...."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 2 Mayıs 2008; 11:18:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MySun

    geçmiş olsun.. bence BenQ yu arayın evden alıyorlar ama Türkiye nin heryeri bu kapsamda mı bilmiyorum...

    xbox çözünürlük oranı 16:9 sanırım (1280*720) monitör 16:10 oldugu için altan üstten ufak bir boşluk kalması gerekir...
    " lost dizisini izlerken ufak bir boşluk kalıyor bende mesela...."



    hocam üstten alttan boşluk bırakması sorun değil. hatta aslında daha iyi. çünkü eğer üstten alttan boşluk bırakırsa oran bozulmamış olur. geçen gün platinin önünden geçiyordum. normalde alışveriş yapmadığım bi dükkan. benq monitör gördüm. içeri girdim dedim bu monitör HDMI'lı mı falan. işte buna xbox 360 bağlayınca nasıl oluyor. görüntü çok iyi falan dedi de benim sormak istediğim üstten alttan kesiyor mu dedim. yok dedi tam ekran yapıyor falan. kafam karıştı. ya madem tam ekran yapacak neden buna HDMI takarlar ki. adama 16:9, 16:10 olayını anlattım ama anlamadı kesin. saçmaladı çünkü. işte bu nedenle eğer deneme imkanın olursa HDMI girişinden bi xbox 360 veya playstation 3 denersen bana çok yardımcı olacaksın. şimdiden teşekkürler.




  • http://www.youtube.com/watch?v=7ncTtqMLDu0

    arkadaşlarımda konsol sahibi olan biri yok malesef denem şansım yok şimdilik ama youtube da izlediğim kadarıyla sorun yok gibi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MySun

    http://www.youtube.com/watch?v=7ncTtqMLDu0

    arkadaşlarımda konsol sahibi olan biri yok malesef denem şansım yok şimdilik ama youtube da izlediğim kadarıyla sorun yok gibi...


    yaw sorun çıkmaz zaten de, şimdi bu alet geniş ekran ama oranı 16:10 biliyorsun. 16:9 olacak şekilde üstten alttan keser mi acaba diye düşündüm ama kesmiyormuş. videoda gördüğüm kadarıyla tam ekran olmuş ve HDMI giriş yapılmasına rağmen bence HDMI'dan bağlanabilecek konsolları düşünüp 16:9 yapma modu eklenmeliydi monitöre. neyse hocam hayırlı olsun güzel bir monitör yani. HDMI girişi sayesinde 3 aleti aynı anda bağlarsın, fakat benim beklentilerimi karşılamıyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MySun

    perfect motion özelliğini masaüstü uygulamar için değil zaten, haretekli sahneler için. oyunlarda açabilirsiniz ama ben hiç kullanmıyorum, normal moddada gosting yok hiç "MISC" menüsünden AMA teknolojisi acık sadece bende.



    bişey sorucam perfect motionu açtığında neden görüntü berbat oluyor (oyunlar dahil crysis, vs)




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.