Şimdi Ara

benlere siğillere kesin çözüm bu dertten muzdarip olan baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
133.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • beyler dudağımın üstünde bi ben vardı. nsıl gececek nasıl geçecek derken babama sorayım dedim nasıl geçircez bunu diye. gittiği berberde İL33 diye bi sıvı varmış. onu sürünce ben men siğil falan kalmıyo. beni kurutup düşürüyo. benim yüzümde olduğu için çirkin bi görüntü oluydu. ama şimdi sorun yok. bu dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa faydam olsun istedim. eczanelere sorduğunuzda verirler. sıvının adı İL33 asit içerikli. biraz yakıyor ilk sürüşte. 1 haftaya yada 15 güne kadar geçiyor cildinize bağlı. tek önemli husus ben kuruyunca oynamayın. siz koparmayın yani. o kendi düşsün yoksa iz kalır. başka sorusu olan varsa sorsun arkadaşlar.

• il33 duymamıştım ama asit içerikli siği ilaçları işe yaramamıştı bende ve kuzenlerimde. Benim elimde küçükken 7 tane siğil vardı kocamandı ve çoğalıyordu. İğne batırıp yakınca hepsi 1 haftada geçti ve bir daha çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

il33 duymamıştım ama asit içerikli siği ilaçları işe yaramamıştı bende ve kuzenlerimde. Benim elimde küçükken 7 tane siğil vardı kocamandı ve çoğalıyordu. İğne batırıp yakınca hepsi 1 haftada geçti ve bir daha çıkmadı..
    Bu benleri aldırmak istesek, hastanede falan alıyorlar mı? Bilen ya da daha önce aldırmış kimse varsa bir aydınlatsın beni lütfen.
  • Iyi yakici ilaclar etkili. Ben ayağıma kullandım sürdükten sonra ki yanmaya kompresör ile hava basıyordum:) ama temizledi ilaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bu benleri aldırmak istesek, hastanede falan alıyorlar mı? Bilen ya da daha önce aldırmış kimse varsa bir aydınlatsın beni lütfen.

alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

alıyorlar

Sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

alıyorlar

Alıntıları Göster
    arkadaşım kimi benleri yok etmek insan sağlığında olumsuz sonuçlar doğurabiliyor eğer belirgin irilikte beniniz varsa dr. a sormadan kesinlikle böyle birşey yapmayın.
  • nerden buluruz peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

nerden buluruz peki
    ben nasıl için kullandım etkili iyi sonuç veriyor ama ele falan damlatmayın 1 saat falan yanar sonra kaşıntı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

ben nasıl için kullandım etkili iyi sonuç veriyor ama ele falan damlatmayın 1 saat falan yanar sonra kaşıntı yapar

Alıntıları Göster
    eczaneden bulursunuz. baya büyük boncuk büyüklüğünde bi beni imha ettik problem yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

eczaneden bulursunuz. baya büyük boncuk büyüklüğünde bi beni imha ettik problem yok yani

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunsun. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Mesajım bulunsun. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Sivilce izleri için tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sivilce izleri için tavsiyesi olan var mı ?

Alıntıları Göster
    il33 ilaç mı be?
    adamlar saçma birşey yapmışlar. Ben de siğil için kullanmıştım. Siğilin üzerini değil de sağlam yerleri yakıyor. Oysa Verrutol diye bir siğil ilacı var. Benim siğillere çare oldu. İlaç yapışkan özellikli dokundurduğun yerde donuyor. il33 gibi sağlam deriyi yakmıyor. Ayrıca il33 kullanmadan siğilin etrafını vazelinle besleyin oraları yakmasın diye uyarı vardır.
    Son zamanlarda ilacı geliştirmişlerse bilemiyorum. Verrutol siğil ilacı bazı doktorların ilaçtan haberi bile yok. İlaç 10 TL nin altında direkt eczaneden alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

il33 ilaç mı be?
    adamlar saçma birşey yapmışlar. Ben de siğil için kullanmıştım. Siğilin üzerini değil de sağlam yerleri yakıyor. Oysa Verrutol diye bir siğil ilacı var. Benim siğillere çare oldu. İlaç yapışkan özellikli dokundurduğun yerde donuyor. il33 gibi sağlam deriyi yakmıyor. Ayrıca il33 kullanmadan siğilin etrafını vazelinle besleyin oraları yakmasın diye uyarı vardır.
    Son zamanlarda ilacı geliştirmişlerse bilemiyorum. Verrutol siğil ilacı bazı doktorların ilaçtan haberi bile yok. İlaç 10 TL nin altında direkt eczaneden alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Siyah benler alınıyormu acaba?
    Tehlikeli diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tnknylcn

boncuklu tabancaların boncukları var ya hocam o büyüklükte beni aldık her türlü siğil ben et beni alayına isyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

quote:

boncuklu tabancaların boncukları var ya hocam o büyüklükte beni aldık her türlü siğil ben et beni alayına isyan

Alıntıları Göster
    tehlikeli olması lazım hocam benim bildiğim bazı benler ! biri aydınlatırsa fena olmaz doktor felan olanınız varsa

• dostum et benleri , cerrahi operasyonla alınıyor pekala böyle bir sistem varsa millet neden operasyon yolunu seçiyor ? Zira operasyon sonrasında ben in zararlı mı yoksa zararsız mı olduğunu saptamak için test de yapılıyor . Yine de denemek isteyen olursa yüz değilde , vucudun görünmeyen yerlerindeki benlerde kullansın ve sonucu yazsın . Ben ilk defa duydum böyle bi ilaç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

quote:

bendede var bir ben
    Siyah ben var ama şu lise bitsin ünide farklı şehir malum insanlar niye aldırdın benini falan filan malum asosyaliz

• quote:

quote:

quote:

bendede var bir ben
    Siyah ben var ama şu lise bitsin ünide farklı şehir malum insanlar niye aldırdın benini falan filan malum asosyaliz

ya aldır hocam nerden anlıcaklar ki ? hem il33 iz bırakmıyor. hem bence kötü bi görüntü yaratıyo suratta. sen bilirsin. üniversiteye başlamadan aldır bence. ben seneye üniversiteye başlıyorum inşallah, ondan. yok ettim bitti gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

bendede var bir ben

ya aldır hocam nerden anlıcaklar ki ? hem il33 iz bırakmıyor. hem bence kötü bi görüntü yaratıyo suratta. sen bilirsin. üniversiteye başlamadan aldır bence. ben seneye üniversiteye başlıyorum inşallah, ondan. yok ettim bitti gitti

hocam google görsellerde arattım bendeki benin benzerini şu gacı çıktı
     benlere siğillere kesin çözüm bu dertten muzdarip olan baksın

bendeki benin büyüklüğü yaklaşık bu kadar üniye gitmeden aldırsammı acaba?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.