Şimdi Ara

Benim gibi Sadece Single Player seven var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yahu oyunlar genel olarak Co-Op ve online olarak ağırlaştı. Left 4 Dead yüzünden Half Life çıkmaz oldu, genel olarak senaryo modlarının süresi düştü. Örneğin 4 saatte biten oyunlar bile var. Splinter Cell'e neden Co-op koyuldu mesela gereksiz yere ?
    Hiç online modu sevmiyor değilim mesela BF4 çok iyi ama Cod serisinde her zaman senaryosu uzun ve iyi olsun istedim. Ama sunulan her oyunda 6 saatte bitti senaryo. Bu oyunun online kısmına tahammül edemiyororum, çok hızlı bir oynayışı var ve yüzde elli şans gibi geliyor.
    Co-op ile senaryo kısmını oynayanlar var ama bu bana göre tamamen senaryoyu öldürüyor, nasıl derseniz o mükemmel çevre tasarımına dalamıyorsunuz ve hızlı hızlı düşman öldürmeye bakıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesinlikle katılıyorum. Tamam multi player olsun da ikisini birbirine karıştırıp duruyorlar, atmosferini mahvediyor oyunun.
  • ben singleplayer'i çok seviyorum, en son diablo 3 multi çıkınca epey bozulmuştum. Mesele korsan meselesi de değil, bazı arkadaşlarım key vereyim oyna diyorlar ama sarmıyor.

    online oynadığım bir tek shellshock live 2 var.

    örneğin online sf4 oynuyorsun ama bir türlü kazanamıyorsun niye? çünkü hayvan gibi lag var, kim zevk alır ki?
  • evleri internet kafeye cevirdi adamlar. multiplayer hic sevmem bende. salıyolar haritalara milleti işlerine geliyo onlarinda daha kolay. senaryoyla falan ugrasmıyolar.
  • multiplayer oyunları seven birisi olarak oyunlardaki seviyenin bozulması yüzünden bende artık singleplayer oyunlara takılıyorum hiç olmazsa insanın kafası daha rahat oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedomfighter

    evleri internet kafeye cevirdi adamlar. multiplayer hic sevmem bende. salıyolar haritalara milleti işlerine geliyo onlarinda daha kolay. senaryoyla falan ugrasmıyolar.

    multiplayer sistem yaratmak senaryo yazıp onu hayata geçirmekten epey daha zor. ama finansal olarak getirisi daha fazla olduğu için yapımcılar artık çok oyunculu oyunlara yönelmiş vaziyette.
  • "singleplayer oyunlar sevenler kulübü" kurun
  • Diablo 3'ü de daha oyunu alır almaz gruplarla bitirenler vardı. Saçma yani yalnız yapılan hali çok daha iyi. Son zamanlarda çıkan Metro serisi çok güzel. O her karış tasarıma baka baka yavaş yavaş bitirdim. Yanında bir adam olsa onun stresiyle hiç bir yere bakamadan oyun 34 saatte bitmişti belkide. İyi ki koymamışlar ve sadece senaryoya odaklanmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.