Şimdi Ara

Benim gibi korkmayı seven var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle mobildrn yazdigim icin turkce karakter kullanmakka ugrasmayacagim. Neyse konuya gelelim. Ben korku filmlerini oyunlari oynamayi asiri cok severim. Korku filmi deyince saw falan akliniza gelmesin paranormal olaylari anlatan filmler daha cok korkuttugu icin onlari tercih ediyorum. Cry of fear,Penumbra,Amnesia ve ozellikle en sevdigim korku oyunu olan Slender'i Onlarca kez tekrar tekrar oynarim. Ozellikle gece 2 gibi asiri guzel oluyor. Ama bir sorun var. Gece uyumak... Ben ne kadar ugrassam da uyuyamiyorum. Okul oldugu icinde uyumam gerekiyor. Siz nasil uyuyorsunuz ya. Banada bi anlatin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • banyo edip yat Filmin etkisinde olduğun için ilk 5dk sürekli uyanık kalmak isteyeceksin fakat sonra mecbur uyumak zorunda kalacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Days

    Oncelikle mobildrn yazdigim icin turkce karakter kullanmakka ugrasmayacagim. Neyse konuya gelelim. Ben korku filmlerini oyunlari oynamayi asiri cok severim. Korku filmi deyince saw falan akliniza gelmesin paranormal olaylari anlatan filmler daha cok korkuttugu icin onlari tercih ediyorum. Cry of fear,Penumbra,Amnesia ve ozellikle en sevdigim korku oyunu olan Slender'i Onlarca kez tekrar tekrar oynarim. Ozellikle gece 2 gibi asiri guzel oluyor. Ama bir sorun var. Gece uyumak... Ben ne kadar ugrassam da uyuyamiyorum. Okul oldugu icinde uyumam gerekiyor. Siz nasil uyuyorsunuz ya. Banada bi anlatin.

    o geceyı atlat bırdaha oyle seyler yapma




  • + duj. Sonra zaten uyku bastırır.
  • Uyku saatinden en az 2-3 saat önce oyunu bırak bir kâse yoğurt ye sonra sıcak suyla duş al ve yat Korku filmlerini ve oyunlarını bende severim ama kaliteli yapım pek az..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cecec

    banyo edip yat Filmin etkisinde olduğun için ilk 5dk sürekli uyanık kalmak isteyeceksin fakat sonra mecbur uyumak zorunda kalacaksın

    İyide ilk 5dk degilki butun gece!¡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben Bütün korku oyun/filmleri elimden geçmiştir (Gece uykuda bir sorunum yok ama :D)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 24 Ekim 2013; 21:56:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.