Şimdi Ara

Benim gibi bu yaz tatile gitmeyen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında 5 yıldır tatile gitmiyorum. bu tür şeyleri pek kafaya takmam ama uzun süredir facebook kapalı idi millet ne yapıyor diye açtım herkesin keyfi yerinde kimi yurt dışında diğerleri antalya,bodrum vs haliyle biraz canımı sıktı çevremde arkadaş'da yok bu yaz evden 1 saat bile ayrılıp gezmeye gitmedim anlayacağınız asosyalliğin dibindeyim.

• Bu yıl çalışmayı tercih ettim
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    Bence biraz hayatını yaşamalısın elindeki tüm imkanları kullanman gerekir bunun için.
    Bu dünyaya ot gibi yaşamak için geldiysen bilemem o senin sorunun
  • Facebooku hava atmak için kullanıyorlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Aslında 5 yıldır tatile gitmiyorum. bu tür şeyleri pek kafaya takmam ama uzun süredir facebook kapalı idi millet ne yapıyor diye açtım herkesin keyfi yerinde kimi yurt dışında diğerleri antalya,bodrum vs haliyle biraz canımı sıktı çevremde arkadaş'da yok bu yaz evden 1 saat bile ayrılıp gezmeye gitmedim anlayacağınız asosyalliğin dibindeyim.

Evde ne yapıyorsun peki?

• Hayatım boyunca hiç tatile gitmedim. Tatile yatırılan para bana gereksiz geliyor. İç güç olmadan kanepemde ayaklarımı uzatmak benim için yeterince büyük ve ucuz bir tatil.
  • hiç bir şey çiçeklerim var onları suluyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene bişey var en çok istediğim şeylerden birisi yurtdışına gitmektir ben hariç tüm çevrem gitmiş
  • 18 yaşındayım hiç tatile gitmedim yani köy dışında bence köye gitmek tatil sayılmaz

• Senelerdir hiç tatile gitmek gibi bir niyetim olmadı havuz deniz falan yapardım sadece oda bulunduğum şehirde birtek bu sene yapmak istedim ondada maddi imkansızlık yaşadık seneye artık bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.