Şimdi Ara

benim gibi aşırı el ve ayak terlemesi yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya da daha önce yaşayıp tedavi olan var mı? elim hiç kuru kalmıyor yıllardır bu sorunu çekiyorum elimi yıkıyorum saniyeler sonra tekrar aynı hiç kuru kaldığını bilmem bugün karta para yatırıcaktım sırf elim terli olduğu için kartı çıkartamadım ve atm kartı yuttu bide passolig kartıydı udemy den eğitim seti alıcaktım daha önce doktora gittim kan tahlili yaptı bir şeyin yok dedi. Başka doktorada gidicem daha önce yaşayıp tedavi olan arkadaşlar var mı? İstanbul'da hangi doktora gittiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle bir grup var (benim değil)https://www.facebook.com/groups/hiperhidroz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 22 Haziran 2019; 18:42:52 >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • stressli biriysen olabilir, genelde anksiyete ve panik atakda yapiyor bu durumu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı sorun bende var. ellerim ve ayaklarım aşırı terliyor.

türkiyede maalesef doktorlarında çok bilgisi yok. çoğu doktor hastayı ameliyata yönlendiriyor. ama yurt dışında ameliyat çok fazla yan etkisi nedeniyle son çare olarak uygulanıyor.

iki tipi var. herhangi bir hastalık nedeniyle oluşan ve sebebi bilinmeyen. eğer başka bir hastalık neden oluyorsa konuda uzman bir doktorun (türkiyede yok gibi diğer nedenlere düzgün bakmadan ameliyat etmeye çalışıyorlar) iyice muayene etmesi lazım.
    https://xn--saglkl-s9ac.com/terleme/hiperhidroz-asiri-terleme/ bu adreste ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

ama şunu söyleyeyim bu hastalığın kesin tedavisi yok. ben senelerdir çekiyorum. ancak hafifletici uygulamalar ve riskli ameliyat var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim gibi hisseden var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.