Şimdi Ara

Benim dünyam, Popmundo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Popmundo web tabanlı rol yapma oyunudur. Hiç bir grafik içermez. Sizin yaptığınız hamleleri sistemin algoritması kendi içinde çözer ve size hamlenizin sonucunu yazılı olarak iletir.

    Popmundo oynamak istediğinizde sizi heyecan dolu ve gerçekten karmaşık bir dünya karşılar. Hemen korkmayın neyin ne olduğunu hemen kavrayacağınızdan son derece eminim. Hazır olun! Oyuna giriyoruz! Yeni kullanıcı yarattınız. Cinsiyetinizi seçtiniz. Doğmak istediğiniz şehri seçtiniz. Adınızı ve soyadınızı seçtiniz. Karakterinizle alakalı bir kaç geçmiş bilgi seçtiniz. Ki bunlar bence çok önemli. Çünkü bu bir rol yapma oyunu ve karakterinize bürünmeniz gerekiyor. Her neyse. Sanırım her şeyi seçtik. Her şeyimiz harika oldu. Süperiz! Tam bir rock star. A o da ne? Ne paramız, ne yeteneğimiz yani hiç bir şeyimiz yok. Ben önemi var ki? Hayallerimiz yok mu? Var tabi! Onlar bize yeter. Hem Elvis Presley yoktan mı var oldu oğlum? Hiç...

    Neyse, bu dünyada ne olmak istersek biz oyuz. Dediğim gibi rock star olabiliriz. Ya da haşin bir polis memuru. Gözü kara bir suçlu. Ünlü bir zombi avcısı. İtfaiyeci bile olabilirsin. Yani kısaca ne istersen o olabilirsin.

    Mesela dünya listelerini alt üst eden çılgın bir rock star olma hayalin var. Konser verdiğin stadyumda çılgınlar gibi solo atıp, on binlere pogo yaptırmak istiyorsun. O işler hemen olmuyor evlat. İlk önce işe girip, para kazanman gerek. Sonra kazandığın parayla nasıl gitar çalınacağını sana öğretecek bir kitap alman gerek ve tabi ki gitar da alman gerekiyor.

    "Gitarı citarı boşver ya. O bizi kasar ben iri yarı, yakışıklı, kızların hasta olduğu İsveçli bi itfaiyeci olmak istiyorum." Dedin. O kolay ya. O kadar zor değil. Bir tane itfaiyecilik yeteneği var. Onu geliştirip, şehrinde bulunan itfaiye merkezine gidip, oranın CEO'su ile görüşüp, anlaşabilirsin. Bu arada unutmadan söyleyeyim. O görüşeceğin kişi de gerçek bir oyuncu ve onu inanılmaz yetenekli bir itfaiyeci olduğuna ikna etmen gerek. Evet! Evet! Yanlış duymadın. Bir çok meslekte gerçek oyuncular var. Ve herhangi bir işi almak için onları ikna etmen gerekecek. Ama sen gözü pek biri gibi duruyorsun. O iş senin dostum.

    Benim dünyam, Popmundo


    Yukarıda gördüğün fotoğrafta oyunun genel hatları mevcut. Görünüş ve oynanabilirlik açısından sana fikir versin diye koyuyorum. Anlamsız ve karmaşık gelebilir. Ama inan acayip kullanışlı ve başarılı bir arayüz. Dediğim o bütün her şeyi bu ekrandan yapacaksın.

    Bu ve bir çok online oyunda olduğu gibi oyuncuların diğer oyunculardan ayrılmasını sağlayan bazı şeyler var. Mesela eşyaların. Sen oynadıkça ve başarılı oldukça diğer herkeste olmayan, nadir bulunan eşyalara sahip olacaksın.

    Oyunun başarılar bölümü var. Bu kısma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Başardığın her şey sana puan olarak geri dönüyor ve bu acayip tehlikeli bir şey çünkü başarı sembolleri çok güzel ve tüm her şeyi başarmak isteyip o güzel sembolleri bir apolet misali ana sayfanda sergilemek isteyeceksin. Belki de oyunun en güzel kısmı bence bu. Sen ne dersin?

    Bu arada ben José-Carlos Clemenceau. Oyunda herhangi bir yardıma ihtiyacın olursa beni bulup, bana mesaj atmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

    Bu da benim kişisel davet linkim. Yeni oyuncular bu linki kullanarak oyuna bağlanırsa minnet duyarım.

    https://www.popmundo.com/Popmundo.aspx/Invite/163689



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose-Carlos Clemencea -- 3 Kasım 2018; 22:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.