Şimdi Ara

Benim diyen Müslüman şu soruma cevap versin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Sabatta elektrik kullanamazsin diyen binlerce yobaz yahudi su an hastenelerde mqkinlara bagli yasatilirken hic biri sabat gunu elektrigin kesilmesinden bahsetmiyor.iste din denilen sacmaliklar insani bu hale soktugu halde kendi inancinda asla celiski gormez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cani allah verir allah alir mantigiyla yaraliya hastaya dokundurmayip olumune sebep olan katil birey ve cemaatlar eline igne batinca gavur icadi dedigi tippa kosan sahtekar dindarlardan daha samimi.

• anlamaniz icin buyuk harfle yaziyoruz.

SEVGİLİ AZ OKUMUS OKURUMUZ

BİLMEMENİZ VE ANLAMADİGİNİZ İCİN BOYLE BİLİYORMUS GİBİ DAVRANMANİZ NORMAL

HİC BİR SEY ANLAMAMANİZ DA BU KAFAYLA NORMAL BUNUN GİBİ NETTE COK

FAZLA BASİT CAHİL NOTU VARDİR HEPSİ DE CEVAPLİDİR.

YAZALİM

ALLAH BU HAYATTA SANKİ HİC OLMEYECEKMİS GİBİ YASAYANLARA BU YOLLA BİR MESAJ VERİR HAYAT SİNAVDİR

ONLARA OLUMU GOSTERİR VE HAYATA TEKRAR GERİ GONDERİR KİSİ İSİGİ GORUR AMA ARDİNİ GOREMEZ

tipki sizler gibi....

kendini akilli sanan cok oyle olmayan daha cok.

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Buradaki Cahil ve az okumuş okurumuz sözlerinle beni mi kastettin anlamadım.

• senden cok var.

uzulme
    sadece tekil cahil yazmiyor orada netteki genele yaziliyor biraz oku diyor bunu kendine kendin soyluyorsun

Allah soyletiyor

dogru yeri oku dogru kitabi oku

ruh baska beden baska

iyi ruhlar beyaz kotu ruhlar siyah

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://acikerisim.cumhuriyet.edu.tr/xmlui/bitstream/handle/20.500.12418/12118/10317341.pdf%3Fsequence%3D1%26isAllowed%3Dy&ved=2ahUKEwjOlqHAwsP4AhX3RfEDHf44CIIQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw2TKlQu3K0hjDF_vuPX9JUy

Benim diyen Müslüman şu soruma cevap versin

musluman benim

tiklayin ve ogrenin sizin bildikleriniz sizden fazlasi degil toprak olup yine topraktan cikacaksiniz.
    her yaptiginizin
    her inkarinizin hesabi verilecek.
    buna gore yazin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Haziran 2022; 15:31:28 >

Başka bir kafadasın anladığım kadarıyla.

Böyle çocuklar gibi laf sokmak yerine düzgünce bir bildiğin varsa kendini ifade edebiliyorsan edersin.

Uzatmaya gerek yok. tanımadığın biri hakkında kafanda kurduğun kesin hükümlerin sana kalsın. kimin neyi ne kadar okuduğunu bilemezsin.

Binlerce saçma sapan konu var ben de muhabbet olsun diye kafama takılan bir şeyi sorup insanların bakış açılarına bakıyorum.

Sakin ol biraz. yoksa vaktim bol akşama kadar birbirimize laf sokarız da haz vermiyor tarzın.

• yavasca siyril isteBenim diyen Müslüman şu soruma cevap versin ..

o oyle istedi ve konu kapandi

sıyrılmak mı ? dostum şaka mısın sen :D kavgan kiminle anlamadım. seninle alakalı bir durum yok :D

Yakmışsın kafayı biraz rahat bırak kendini :D

Biri bu arkadaşı durdursun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 23 Haziran 2022; 15:33:22 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.