< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim diyen Müslüman şu soruma cevap versin (2. sayfa)

-
-
Cani allah verir allah alir mantigiyla yaraliya hastaya dokundurmayip olumune sebep olan katil birey ve cemaatlar eline igne batinca gavur icadi dedigi tippa kosan sahtekar dindarlardan daha samimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlamaniz icin buyuk harfle yaziyoruz.
SEVGİLİ AZ OKUMUS OKURUMUZ
BİLMEMENİZ VE ANLAMADİGİNİZ İCİN BOYLE BİLİYORMUS GİBİ DAVRANMANİZ NORMAL
HİC BİR SEY ANLAMAMANİZ DA BU KAFAYLA NORMAL BUNUN GİBİ NETTE COK
FAZLA BASİT CAHİL NOTU VARDİR HEPSİ DE CEVAPLİDİR.
YAZALİM
ALLAH BU HAYATTA SANKİ HİC OLMEYECEKMİS GİBİ YASAYANLARA BU YOLLA BİR MESAJ VERİR HAYAT SİNAVDİR
ONLARA OLUMU GOSTERİR VE HAYATA TEKRAR GERİ GONDERİR KİSİ İSİGİ GORUR AMA ARDİNİ GOREMEZ
tipki sizler gibi....
kendini akilli sanan cok oyle olmayan daha cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki Cahil ve az okumuş okurumuz sözlerinle beni mi kastettin anlamadım.
-
senden cok var.
uzulme
sadece tekil cahil yazmiyor orada netteki genele yaziliyor biraz oku diyor bunu kendine kendin soyluyorsun
Allah soyletiyor
dogru yeri oku dogru kitabi oku
ruh baska beden baska
iyi ruhlar beyaz kotu ruhlar siyah
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://acikerisim.cumhuriyet.edu.tr/xmlui/bitstream/handle/20.500.12418/12118/10317341.pdf%3Fsequence%3D1%26isAllowed%3Dy&ved=2ahUKEwjOlqHAwsP4AhX3RfEDHf44CIIQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw2TKlQu3K0hjDF_vuPX9JUy
musluman benim
tiklayin ve ogrenin sizin bildikleriniz sizden fazlasi degil toprak olup yine topraktan cikacaksiniz.
her yaptiginizin
her inkarinizin hesabi verilecek.
buna gore yazin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Haziran 2022; 15:31:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başka bir kafadasın anladığım kadarıyla.
Böyle çocuklar gibi laf sokmak yerine düzgünce bir bildiğin varsa kendini ifade edebiliyorsan edersin.
Uzatmaya gerek yok. tanımadığın biri hakkında kafanda kurduğun kesin hükümlerin sana kalsın. kimin neyi ne kadar okuduğunu bilemezsin.
Binlerce saçma sapan konu var ben de muhabbet olsun diye kafama takılan bir şeyi sorup insanların bakış açılarına bakıyorum.
Sakin ol biraz. yoksa vaktim bol akşama kadar birbirimize laf sokarız da haz vermiyor tarzın.
-
yavasca siyril iste
..
o oyle istedi ve konu kapandi
-
sıyrılmak mı ? dostum şaka mısın sen :D kavgan kiminle anlamadım. seninle alakalı bir durum yok :D
Yakmışsın kafayı biraz rahat bırak kendini :D
Biri bu arkadaşı durdursun :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 23 Haziran 2022; 15:33:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X