Şimdi Ara

Benim bir…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim enjektör fobim var, tıpta tripanofobi diye geçiyordu yanılmıyorsam. Kime söylediysem “hmmmm canım kan tutuyor seni , alışırsın yaaaa” falan yapıyor hayır agalar kan tutmuyor ama o minicik iğnenin benim vücuduma batacagı düşüncesi-ya da başkasına enjeksiyon yapacağım düşüncesi beni geriyor.Antrparantez belirtmek isterim aman aman bi korku değil baygınlık falan geçirmiyorum yani -ama bu raddeye olanlar da varmış

Zamanla yenerim diye düşünüyorum da var mi verebileceğiniz bi taktik? Doktor olmak çocukluk hayalim sonuçta keske böyle bi fobim olmasaydı :/

gerci çok duyuyorum bu tarz şeyleri, bi arkadaşıma tus dershanesindeki hocası söylemiş kan görünce bayılan adam ortopedici olmus çatır cutur dalıyormuş kemiklere. Bu duyduklarımdan biri sadece

edit: araştırdım ve buldum varmış benim gibi bu dertten muzdarip olanlar, link bırakıyorum merak eden olursa diye

drtus.com
    DrTUS : Kan, Enjektör Fobisi Tarzı Bayılmalar..
    https://www.drtus.com/forum/viewtopic.php?t=13458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 15 Ağustos 2022; 1:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iğnenin deride oluşturduğu tahribatin elektron mikroskobu ile gösterildiği bir foto vardı, ona sakınsakın bakmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ho-hocam bakın desen daha caydırıcı olurdu  

edit: elbette baktim o ne yav öyle abo🫢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 11 Ağustos 2022; 0:48:53 >
  • 1garip_ 1 kullanıcısına yanıt
    Atayim mi hocam foto

• Gördüm hocam 😂 👀

• Her iğne yapıldığında acaba sinire gelecek mi diye korkuyorum ben de

• Squewewe S kullanıcısına yanıt

Hocam bunun da agrısı çok betermiş ya😬

• benim de bazı hassasiyetlerim var gibi aslında ama zamanla geçebilir belki de. hiç olmadı bir psikiyatrist meslektaştan yardım alınır

cidden 1 hafta iğne olmuştum ve gece uyanıp felç mi oldum diye kontrol ediyordum ya siyatiğe gelirse?????

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Dogru diyorsunuz hocam bunu da düşündüm hatta heniz mezun olmamış bi arkadaşımla konuştum psikoloji okuyan. Bi hocandan rica edeceksin o sana alıştıra alıştıra öğretecek once sana yapacak sonra sen başkalarına zamanla alışırsın falan dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 11 Ağustos 2022; 0:55:19 >
    Hocam keşke ağrısı olsa felç olma riski de var. Ağrı bir şekilde geçer en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 11 Ağustos 2022; 0:55:48 >

Dogru hocam valla bu benim aklıma gelmedi ilk etapta :(

Oha o kadar basit mi ? Tesadüfen bir sinire geliyor ve felç mi kalıyorsun hocam

Bundan sonra aşı karsitiyim

• daha çok kalçadan yapılan iğnelerde oluyor ve hemşireler bunu belirli ölçülerle yapsa bile hastanın yapısına göre yine de böyle bir ihtimal var

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum cahillik mutluluk ya, boşa demiyorlar.

Şimdi her iğne vurulmada aklıma bu gelecek

• Iy evet bundan bende de var ama iğnenin bana batmıyo olduğunu bilmek rahatlatıyo

• Maalesef öyle hocam iğnenin içeriği de etkiliyormuş tabii

• Aslında gelmemesi için taktikler var. Şeftalinin sağ ya da sol tarafını 4 parçaya ayiriyorsun. Sağ lop için sağ en üst sol için sol en üst şeklinde vuruluyor. Amma velakin nöbetinin 36. saatinde olan bir hemşire adını bile unutabilecegi için bu kuralı da unutabilir. Ya da kural sizde işlemiyordur

• hocam kalçadan iğne çok sık yapılan bir uygulama değil ya ne zaman bu başınıza gelecek ki

kolunuzdan falan yapılan iğnelerde böyle bir şey yok diye tahmin ediyorum kalça, bacak vs sıkıntılı siyatik oralarda olduğu için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.