Şimdi Ara

Benim Adayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocaman...şaka olarak değil gerçekten söylüyorum.tabi galatasaraya gelmeyi kabul ederse.

Bu sezonun sonuna kadar anlaşılsın.Baktık olacak gibi uzun süreli sözleşme imzalanır.Aykut'un bu kadroyla iyi işler yapacağına inanıyorum.özellikle de avrupada.Adam hayatında avrupa görmemiş feneri nerelere getirdi.

Büyük takımlara karşı nasıl oynanacağını iyi biliyor.1-0 1-0 2-1 alırız tüm maçları.

• :) Şaka mısınız? Kameralar nerede?
  • 24 eylülden beri başlayan bu süreçte...
  • Kaç yıldır foruma üyeyim daha önce hiç görmediğim ne kadar üye varsa hepsi konu açmaya başladı.Ne çok fırsatçı varmış forumda şampiyonluk konularında nerdeydiniz acaba????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba'yı sol kanatta, Sneijder'i ön liberoda göreriz sorun yok diyosanız olabilir.
  • benim Galatasaray yani takımıma böyle şeyler diyen kişiyle işim olmaz direk GS'ı bırakırım ömür boyuda ne ölüme ne dirime derler ya öyle durum olur

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/48199/0/1/aykut-kocaman-dan-galatasaray-a-gonderme.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

24 eylülden beri başlayan bu süreçte...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulki

Kaç yıldır foruma üyeyim daha önce hiç görmediğim ne kadar üye varsa hepsi konu açmaya başladı.Ne çok fırsatçı varmış forumda şampiyonluk konularında nerdeydiniz acaba????

demek ki olur olmaz konu açıp yorum yapmıyorum.görmediysen senin kaybın
  • kimsede dememiş sen kimsinde "benim adayım" diye isim atıyorsun ortaya.

• Fenerlilerin ağzına laf vermeyin ya.
  • quote:

naptın abi sen yav

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Fenerlilerin ağzına laf vermeyin ya.

Bu saatten sonra ne lafı vermicez ki? Ortalık bilmem nesi oldu kulüp.
  • quote:

Bu komikti

• quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Fenerlilerin ağzına laf vermeyin ya.

Bu saatten sonra ne lafı vermicez ki? Ortalık bilmem nesi oldu kulüp.

Boşverin renktaş diğer takımlar kendi berbat hallerine baksın, bizim ve takımımızın hala anlı açık gururumuz onurumuz var.

Takım içinde bunlar olabilir, hangi takımlardan kimler gitti taraftarımız biraz duygusal yaklaşıyor olaya sadece, bu krizlerde atlatılır.
  •  Benim Adayım
  • Yılmaz Vural heyecan yapmışmıdır acaba
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hayır bu yalnızca FT de değil. Galatasarayda vefa yok. Ne oyuncular harcadı bu kulüp. Arda bile giderken söyledi aynı şeyleri. Şu FT'i kova kova bıkmadılar. Getirirler şimdi bir yabancı hocayı, adam parasını alır, takım kazanmış mı kaybetmiş mi umrunda bile olmaz.
  • Aykut Kocaman'ın oyun felsefesiyle Gsnin kadro yapısı uyuşmaz.Zaten olmaz o iş.Fenere yeterli olmadığını düşündüğüm birini Gsye de yeterli bulmuyorum.

Ama Aykut hocanın en önemli özelliği kriz yönetebilme becerisi olması.Siz beğenin ya da beğenmeyin dalga geçelim ya da geçmeyelim bu adam 3 temmuzda kulübü yönetti yöneticiler köşe bucak kaçıp arka planda ağlayıp pazarlık yaparken.Ha derseniz ki Emre,Stoch,Alex,Santos bu krizleri yönetti mi?Alex hariç yönetti hepsini hatta Alex ile 2.5 yakın çalıştı biraz Ft-Aysal olayını andıran şey oldu Alex-Aykut arasında.Tabii bu Alex konusunda haksız olduğunu değiştirmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.