Avusturya kampına katıldığı günden bu yana sarı lacivertli takımın neşe kaynağı olan Stephen Appiah, dün de arkadaşlarını kırdı geçirdi.
Sakatlığı nedeniyle fizyoterapist Michael Schulten’le birlikte özel çalışmalar yapan Ganalı futbolcu, kendisini ördek gibi yürütüp ilginç hareketler yaptıran Schulten’in boğazına sarılıp, "Seni Aziz Yıldırım’a şikayet edeceğim. Beni sen sakatladın!" diye bağırdı. Bu arada diğer futbolcular da Appiah’a, ördek gibi yürüdüğü için "Vak, vak, vak" diyerek takıldı. Takım arkadaşlarıyla sık sık şakalaşan Ganalı futbolcu, antrenmandan sonra da teknik direktör Zico’ya arkasından sarılıp, kulağına bir şeyler söyleyip güldürdü.
Kaynak: Hürriyet
bu ne şimdikonuyu yanlış yere açmışsın
acgur hedefi şaşırmışın neyse bidahaki sefere
quote:
Orjinalden alıntı: _quest1on_
acgur hedefi şaşırmışın neyse bidahaki sefere
Hiç de yanlış yer olduğunu düşünmüyorum. Sizin tarafa açsam yine başlayacaktınız "Bdı bıdı bıdı... Niye getiriyorsun böyle şeyler önümüze?" diye. Hatta antudan yalanlama da getirirdiniz. O yüzden seviyenin daha yüksek ve haberin değerini daha çok bulcağını düşündüğüm kısıma açtım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme