Şimdi Ara

Beni Iphone 5'i Almaktan Vazgeçtirip S3 Almaya İkna Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yıllarca dandik telefonlar kullanmış insanım, iki telefonda biliyorum olağanüstü gelecek benim için, ama pişman olmak istemiyorum.. Iphone 5 en erken Kasım'da Türkiye'de satışa başlanır. 3 ay var daha en az, ve şu an elimde bir telefonum yok, ve eğer internette yazılan özelliklerle çıkacaksa, 3 ay beklemeye değer mi düşünüyorum. Ayrıca fiyatı en az 2.5 milyar olacağından benim için fazla masraflı olacak.

Öbür yandan, hiç iPhone kullanmasam da, etrafımdaki herkes kullandığından, iOS'a alışığım ama hayatımda hiç Android telefon kullanmadığımdan, sıkıntı çekmekten korkuyorum. Ve S3'ün sağlam olmayışı, ön ekranın çabuk kırılması, arka kapağın plastik olması, ekranın mora dönmesi, donma sorunları, ve iPhone kadar stabil çalışamaması da diğer cepheden kafamı kurcalayan sorular. Şimdi S3 alıp 3 ay sonra iPhone 5 almadığıma pişman olmak istemiyorum. O yüzden bana S3 aldırın! Bugün bile gidip alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Yıllarca dandik telefonlar kullanmış insanım, iki telefonda biliyorum olağanüstü gelecek benim için, ama pişman olmak istemiyorum.. Iphone 5 en erken Kasım'da Türkiye'de satışa başlanır. 3 ay var daha en az, ve şu an elimde bir telefonum yok, ve eğer internette yazılan özelliklerle çıkacaksa, 3 ay beklemeye değer mi düşünüyorum. Ayrıca fiyatı en az 2.5 milyar olacağından benim için fazla masraflı olacak.

Öbür yandan, hiç iPhone kullanmasam da, etrafımdaki herkes kullandığından, iOS'a alışığım ama hayatımda hiç Android telefon kullanmadığımdan, sıkıntı çekmekten korkuyorum. Ve S3'ün sağlam olmayışı, ön ekranın çabuk kırılması, arka kapağın plastik olması, ekranın mora dönmesi, donma sorunları, ve iPhone kadar stabil çalışamaması da diğer cepheden kafamı kurcalayan sorular. Şimdi S3 alıp 3 ay sonra iPhone 5 almadığıma pişman olmak istemiyorum. O yüzden bana S3 aldırın! Bugün bile gidip alabilirim.

İmzamı okuyun... Gidin s3 veya NExus alın... gerçi sadece NExus a kefil olurum ama...

• Daha 5i gormeden s3 almaya ikna edin konusunu kapayarak ikna olursun

iPhone 5 artık az-çok belli ne olduğu tasarımı, özellikleri.
    Siemens S55-Nokia N73-iPhone 7
  • iOs'ta özgür olamazsın, android daha serbesttir daha özgürdür gibi yorum yapanları boğmak lazım. Ne dediklerini bilmiyorlar.
    Nexus konusunda bende kefil olurum 2. telefon olarak 4s'in yanında aylarca onunla dolaştım. Gayet başarılı bir telefon, android olarak alınabilecek yeganesidir. Ama iphone daha başarılı.
    iPhone 5 lansmanı 12 eylül satışa çıkışı 15-25 arası desek ekim ortası gibi Türkcell ve Avea getirir hemen.
    Para sıkıntısı yoksa her zaman apple'ı tercih edeceksin. Öteki türlü 900-1300Tl arasında nexus ya da 800 ve altına yine apple 3gs.

• Öncelikle S3 te arka kapak plastik demişsin ama iphone bir darbe aldığı zaman çelik kapak olduğundan göçük olarak kalır ve düzeltemezsin ama S3 de darbe alsada plastik olduğundan bi sıkıntı olmaz ayrıca esnektir kolay kırılmaz. Yani bu dezavantaj değildir(bana göre). Ama bu demek değilki hemen S3 al. Kesinlikle böyle bişey yapma bekle hele bi çıksın İphone 5 zaten çıkınca hemen karşılaştırma videolarını bulursun internetten bunları izlersin Kullananlara danışırsın ki S3 alacaksan bile İphone 5 i bekle çünkü piyasası düşer 2 aylığına boşuna fazla para vermemiş olursun.
  • Apple lükstür ve markasına ödenen fazla paradan başka bir şey değildir. I phone 5 konusunda bir fikrim yok elbette ne olacağı belli değil.Ama ne olursa olsun Türkiyede 4000 TL den aşağı olmaz diye düşünüyorum. Şu an bende İspanya'dayım ve 5 ay daha burada kalacağım.Telefon almaya çalışıyorum. One X 1100 Iphone 4S 1150 ve Galaxy S3 1200 TL burada.

Apple a o kadar para veripte o küçücük ekranında kanser olmaya hiç niyetim yok.Daha hoş büyük iki seçenegim varken.Ayrıca Apple herhangi bir darve aldığında veya yere düştüğünde çöp en basitinden tüm gövde mahvolur ve çok para dökmen lazım tamir için.Ama telefonun sırt üstü yere düşse S3'te o plastik kapak avantajdır. Herkes ezelden beri S2 için söylerlerdi çok dandik arka kapak diye şimdi S3 için söylüyorlar.Adamlar koskoca firma neden ısrarla bu kapağı cıkartıyor.Cevap çok basit kullanıcı herhangi bir sorun yaşadıgında gidip 10 TL'ye yenisini alabilsin diye.Bakış açısıda çok önemli olmakla birlikte telefonun avantajlarını dezavantaja çevirmemeliyiz. One X ve Samsung S3 arasında gidip gelmem zaten beni iphone dan dahada soguttu. One X birçok konuda çok iyi gerçekten ama Apple özentiliği yüzünden yekpare kasa tasarımıyla ve SD Kart takılamamasıyla birlikte tüm özgürlüğü elinden aldı.Örnegin Telefonunda yerin yok,uzak bir yerdesin yada şarj edemiyorsun telefonunu, en basit ihtimalle elektrik kesilebilir kardeşim.Yada bir doğa gezisine gittin. 2. bataryayı takarsın 2. sd cardı takarsın yoluna bakarsın.. ÖZgürlüğü kısıtlayan ve şarjı her daim çabuk biten telefonlara sinir olmakla birlikte. HTC nin birçok özelliğini çok begeniyorum. Apple Iphoneununda birçok ozelliğini begeniyorum.Ama bu telefonlar kısıtlayıcı unsurlar içeriyorlar ve aynı zaman I phone 4 S için tam bir media canavarı diyemeyiz.Küçücük ekranda parmaklarınız rahat hareket bile edemiyor.IP 4S kullanan tanıdığım herkes yanında şarj aletiyle dolaşıyor.Şarjı azaldımı bir kafede yada bir yerde şarj ediyorlar tam dolmadan tekrar cıkartıyorlar sonra pil pert..Nolcak. Elinle değiştiremiyorsunki. Dağın başında bitti pil napıcaksın. Bilmiyorum bende çok kararsızım.KEsinlikle IP 4S almayacağımı biliyorum. IP 5 inde çok pahallı olacağını biliyorum. S3 inanılmaz mantıklı ve JElly Bean geldimi henüz bilmiyorum ama Jelly Bean ile kopacaktır diye düşünüyorum.

Sizde düşüncelerinizi bana soylerseniz çok sevinirim arkadaşlar..

• Jelly Bean lı Galaxy Nexus inceleme videosunu izledim telefon Jelly Bean ile uçmuş uçmuş ki Nexus ile S3 ü karşılaştırmam bile. S3 NEXUS dan GPU,donanım, kamera vs. vs. her konuda daha iyidir. Suan ki sürümlerle S2 ve S3 tam donanımını kullanmıyor. Yeni gelen güncellemelerle donanımını daha cok kullanacak. Ve böylece telefon daha da hızlanacak. Bu arada Jelly Bean sadece Nexus a geldi. Nexus google dan dolayı güncellemeleri daha erken alıyor S3 e göre tek artısı da budur. Ama sonuçta S2 ve S3 e de geçde olsa bu güncellemeler gelecektir.

Yani Uzun Lafın Kısası S3
  • başlatmayın özgürlükmüş ne özgürlük dertliymişsnizi ya? Kardeş iPhone dan şaşma iPhone çıktığında bütün s3 alanlar pişman olucak emin ol androiidin bu kadar tutması düşük maliyetli olmasıdır özgürlük falan değildir Asla iPhone dan şaşma derim ben. iPhone da mesela gio gibi 350 tl olsa Herkes iPhone alır zaten amerikada En cok tutan model iPhone çünkü orda firmalarla alaşma yapılıp 200 dolardan satılıyor 2 yıllığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 28 Ağustos 2012; 21:09:35 >

Orijinalden alıntı: crazymix

Apple lükstür ve markasına ödenen fazla paradan başka bir şey değildir. I phone 5 konusunda bir fikrim yok elbette ne olacağı belli değil.Ama ne olursa olsun Türkiyede 4000 TL den aşağı olmaz diye düşünüyorum. Şu an bende İspanya'dayım ve 5 ay daha burada kalacağım.Telefon almaya çalışıyorum. One X 1100 Iphone 4S 1150 ve Galaxy S3 1200 TL burada.

Apple a o kadar para veripte o küçücük ekranında kanser olmaya hiç niyetim yok.Daha hoş büyük iki seçenegim varken.Ayrıca Apple herhangi bir darve aldığında veya yere düştüğünde çöp en basitinden tüm gövde mahvolur ve çok para dökmen lazım tamir için.Ama telefonun sırt üstü yere düşse S3'te o plastik kapak avantajdır. Herkes ezelden beri S2 için söylerlerdi çok dandik arka kapak diye şimdi S3 için söylüyorlar.Adamlar koskoca firma neden ısrarla bu kapağı cıkartıyor.Cevap çok basit kullanıcı herhangi bir sorun yaşadıgında gidip 10 TL'ye yenisini alabilsin diye.Bakış açısıda çok önemli olmakla birlikte telefonun avantajlarını dezavantaja çevirmemeliyiz. One X ve Samsung S3 arasında gidip gelmem zaten beni iphone dan dahada soguttu. One X birçok konuda çok iyi gerçekten ama Apple özentiliği yüzünden yekpare kasa tasarımıyla ve SD Kart takılamamasıyla birlikte tüm özgürlüğü elinden aldı.Örnegin Telefonunda yerin yok,uzak bir yerdesin yada şarj edemiyorsun telefonunu, en basit ihtimalle elektrik kesilebilir kardeşim.Yada bir doğa gezisine gittin. 2. bataryayı takarsın 2. sd cardı takarsın yoluna bakarsın.. ÖZgürlüğü kısıtlayan ve şarjı her daim çabuk biten telefonlara sinir olmakla birlikte. HTC nin birçok özelliğini çok begeniyorum. Apple Iphoneununda birçok ozelliğini begeniyorum.Ama bu telefonlar kısıtlayıcı unsurlar içeriyorlar ve aynı zaman I phone 4 S için tam bir media canavarı diyemeyiz.Küçücük ekranda parmaklarınız rahat hareket bile edemiyor.IP 4S kullanan tanıdığım herkes yanında şarj aletiyle dolaşıyor.Şarjı azaldımı bir kafede yada bir yerde şarj ediyorlar tam dolmadan tekrar cıkartıyorlar sonra pil pert..Nolcak. Elinle değiştiremiyorsunki. Dağın başında bitti pil napıcaksın. Bilmiyorum bende çok kararsızım.KEsinlikle IP 4S almayacağımı biliyorum. IP 5 inde çok pahallı olacağını biliyorum. S3 inanılmaz mantıklı ve JElly Bean geldimi henüz bilmiyorum ama Jelly Bean ile kopacaktır diye düşünüyorum.

ilk olarak şu pil konusuna değinmek istiyorum. ilk çıkıtğından beri 4s kullanıyorum sanırım 1 yılı geçti, pilini hunharca kullanıyorum, şarj ediyorum %30 da çekiyorum sonra fırsat buluyorum tam şarj ediyorum. ilk gün ki performansından olsun olsun 30 dk kaybetmiştir.
    ikinci olarak 4000tl ne demek ya hangi dünyadasın sen Uganda ya da Zimbabwe'de belki o fiyatta çıkacak olabilir, Macbook fiyatına iphone 5 yaptın. çıkacağı maksimum fiyat 2700tl olur 2000Tl ye rahat rahat alacak yer bulursun 1 ay sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: gahst

quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

Apple lükstür ve markasına ödenen fazla paradan başka bir şey değildir. I phone 5 konusunda bir fikrim yok elbette ne olacağı belli değil.Ama ne olursa olsun Türkiyede 4000 TL den aşağı olmaz diye düşünüyorum. Şu an bende İspanya'dayım ve 5 ay daha burada kalacağım.Telefon almaya çalışıyorum. One X 1100 Iphone 4S 1150 ve Galaxy S3 1200 TL burada.

ilk olarak şu pil konusuna değinmek istiyorum. ilk çıkıtğından beri 4s kullanıyorum sanırım 1 yılı geçti, pilini hunharca kullanıyorum, şarj ediyorum %30 da çekiyorum sonra fırsat buluyorum tam şarj ediyorum. ilk gün ki performansından olsun olsun 30 dk kaybetmiştir.
    ikinci olarak 4000tl ne demek ya hangi dünyadasın sen Uganda ya da Zimbabwe'de belki o fiyatta çıkacak olabilir, Macbook fiyatına iphone 5 yaptın. çıkacağı maksimum fiyat 2700tl olur 2000Tl ye rahat rahat alacak yer bulursun 1 ay sonra.

Sanırım unuttunuz IP 4S ilk Turkcelle geldi piyasaya 3399 TL'ydi IP 4 ün muadili 4S aynı kasa sonucta. Cevremde onlarca IP4 ve 4S kullanan arkadaslar var.Arka cebinde şarj aletiyle dolasıyorlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Şimdi S3 alıp 3 ay sonra iPhone 5 almadığıma pişman olmak istemiyorum. O yüzden bana S3 aldırın! Bugün bile gidip alabilirim.

İyi de sen zaten S3 istiyorsun bu belli, kendi kendine ikna da olmuşsun yardım istemene gerek kalmamış bence.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    &quot;
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Nexusu kırık ve yaptırmak için aylarca bekleme ihtimali olan bir insan olarak beklemenin berbat bir şey olduğunu biliyorum.Beklersin iPhone'u karar verirsin..Bana sorarsan S3 al ama pişman olurum dersen bekle.Beklemek istemezsen ne yapacağını biliyorsun ;)
    Intel i7 6700 , MSI B150 Gaming M3 MB , EVGA GeForce GTX 960 4G SSC , GSkill RipJaws 1x8GB , Xigmatek TALON 750W , Corsair Force 240 LE SSD , CoolerMaster Seidon 120v , Razer Deathstalker Chroma , RODE NT-USB
    YouTube : Denix Pro Steam : denixpro battle.net : Denix
  • Vatandan 1700 tlye S3 aldım. Gerçekten çok iyi bir telefon. Şu an iyiki aldım diyorum. Herkese yorumları için teşekkür ederim. :)

|| AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||
  • Daha çıkmamış bir telefon hakkında konuşmak ne kadar doğru orası meçhul fakat oyun ve uygulamayı seviyorsan tartışmasız iphone derim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.