Şimdi Ara

Beni hayretler içinde bırakan sokak köpeği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
45.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
441 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muhtemelen daha önce sahiplenilmiş ve evde bakılmış bir köpeğe denk gelmişsiniz. Ben de şansıma nerede vahşi bir köpek varsa ona denk gelirim. Daha geçen gün ısırılmaktan son anda kurtuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahilde kızla oturuyoduk , giderken arkamıza bir köpek geldi yattı , bende sevdim biraz. Giderken peşimize takıldı 1km filan takip etti. Kızın bacağını ısırır gibi yapıp durdu, kızda korktu tabi , bela oldu başımıza , itiyorum gitmiyor. Kız giderken birine çarptı lensini düşürdü. Neyse ki düşürdü , kol kola girdik öyle gittik yolun devamını.
    Teşekkürler havhav kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

    Çiğ et yedirmeyin şu hayvancıklara yahu..
    Al video :




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 26 Eylül 2018; 16:48:7 >




  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    https://petfriends.social/bilgiler/kediye-cig-et-verilir-mi
  • Köpekler kediler kadar şanslı değiller malesef. Köpek beslemek için villa tarzı bi ev yada 2 katlı merdivenli küçük bahçeli evlerin olduğu sitelerde vs. Yaşamak gerekiyor. Apartmanlarda, büyük çok katlı siteli evlerde beslemek mümkün değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu evine alsaydın ömrü boyunca canı pahasına seni korurdu bana denk gelsin direk alırım
    not: sable besliyorum yanına koyardım takılırlardı
  • Benımde 3 tane kedım ve dısarda onlarca kedıler var aktarda satılan 6 7 liralık mamaları tavsıye ederım geçerken saga sola bırakırım her yer ev yol park hıc yasama alanı bırakmadık 4 ayaklı dostlarımıza ınanın muhtaclar bıze

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Soyundan geldiği doğru ama yeni bir türdür. Köpek ve kedi insana bağımlıdır o olmadan hayatta kalamaz. Bu sebepten şehirde yaşarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uza -00-

    Bende severim öyle insanı. Gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek. Sen yanına insan aramıyosun ki küpek arıyosun. Küpek alalım sana.
    Sen lafı kendi şeyine çevirdigin icin öyle anliyorsun.

    Benim demek istediğim laftan anliyor köpek.İnsana buraya çöp atma dersin atar mesela hayvana git dersin gider manasında.

    İnsanı evine alır beslersin yardimci olursun 2 gün sonra başına bela olur,hayvanı bir kere beslersin seni unutmaz sadıktır...

    Bu sefer anlamışsındır umarım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır carrefourda mama larda yüzde 50 indirim varken kış için stok yaptım evde beslemiyorum ama çantamda mutlaka taşıyorum hele kışın daha muhtaçlar
  • Yav hocam, arkadaş kedilerin çiğ eti sevdiğini canlı video ile ispatlamış sen ise çelişki dolu bir makale ile tersini ispatlamaya çalışmışsın:



    makalden aynen alıntı:



    "kediler avcı canlılar ve doğada kuş, fare gibi küçük canlıları avlayarak yani çiğ et ile besleniyorlar. Ama bu yine de kedileri çiğ et ile beslemenin tam anlamı ile doğru olduğu anlamına gelmiyor."



    Youtube ta başka bir deney videosunda seyretmiştim, bir grup kediye çiğ et, diğer gruba hep pişmiş kaynatılmış et veriliyordu. Pişmiş et yiyen gruptaki kediler huzursuz asabileşiyor ve birbirlerine saldırıyordu, çiğ et yiyenlerse sakin ve mutlu :) Gerçek ortada. Haa zevk için gerçeğe karşı çıkıyorum, gerçeklere karşı çıkmayı seviyorum diyorsanız o ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

    Al video :



    Alıntıları Göster
    Bende çiğ et veriyorum ama bu video saçma, ben olsam ben de çiğ eti seçerim. Kaynatılmış et israftır.




  • Adamı hayvan sevgisinden uzaklaştıracak mesajlar yine en ön sırada 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 26 Eylül 2018; 16:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış geldi biz sıcak evimizde otururken sokak hayvanları dışarıda çok soğuk hava şartlarıyla boğuşuyor.

    Bunu önlemek için ucuz, ısı yalıtımı iyi olan, çalınıp satılma gibi problemi olmayan bir kulübe yapım videosu hazırladım sizde sokağınıza koyup bu hayvanları soğuktan hastalıktan koruyabilirsiniz. Kaç gündür lodos var banamısın demedi kulübe taş gibi duruyo

    Öyle diğerleri gibi kargo kutusu vs. kullanmadım. Yapacağımız kulübe hem ağır hem sağlam hem sıcak, hem de hırsızlar tarafından çalınamayacak uzun yıllar olduğu yerde duracak bir kulübe olacak

    Video linki aşağıdadır

    https://www.youtube.com/watch?v=aH4nIgM2mhI




  • Hocam bende bira içmeyi seviyorum da bu sağlıklı olduğunu mu gösterir Benim evdeki haylaz baharatlı ne varsa seviyor.On gün mama verme onları ver yer mamaya bakmaz bile bu sağlıklı olduğunu mu gösterir o yediklerinin?

    Sizin izlediğiniz video ne kadar sağlıklı bir şekilde yapıldı orasını bilemem açıkçası.Sadece psikolojik olarak tetkik etmişler dediğiniz şekilde mutluluk ve sakinliklerini gözlemlediyseler.Peki sağlıklı olduğunun yine kanıtı mıdır bu durum?

    Pişirmeden pişirmeye bile fark eder bu sağlık durumu.Daha bilgili kendi hayvanına kendisi mama yapan arkadaşlar vardı forumda onlar daha iyi bilgi vereceklerdir ama genelde haşlama olarak yapılıp verilmesi sağlıklıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

    Çiğ et yedirmeyin şu hayvancıklara yahu..
    Mangalın başına mı oturtalım?
  • bira arpa + maya + alkol ve 3'ü de sağlıksız. fakat Türkiye'de yapılan bira sadece sağlıksız değil direkt zararlı.

    pet hayvan bakmak bence yanlış. pet hayvan şartları birşeyi ispatlamaz. kuru yiyecekleri hayvan açlıktan yer, sevdiğinden uygun olduğundan değil. sokaklarda bazen çakma hayvan severlerin bıraktığı kuru yemler görüyorum, kediler bırak yemeyi bakmıyorlar bile. aynı kedilere çiğ biftek ciger atıyorum , tazesinden kediler önümde tek sıra saygı duruşuna geçiyor. insanlardan kaçan korkak kedi bacaklarıma sürtünüp sevgi gösterisinde bulunuyor. ha o kedilere pişmiş biftek ciger versem yine yerler ancak asla o kadar olmaz. cigeri pişirince sertleşiyor. biftek pişince lastik gibi oluyor. geçen kurbandan kalan sakatat parçalarını kademeli olarak kedilere verdim hepsinin duruşu yürüyüşü değişti. bunlar sokakta, önlerine bazen börek, yoğurtlu pilav gibi arta kalan yemekler konulan hayvanlar. kediler yumurta sarısını yer beyazı açlıktan ölmemek için cok açsa yer cunku faydasızdır. tuzlu peyniri de mecburen yer, tuz insan gibi kedilere zararlıdır. tuzsuz yağlı kaşarı da cok severler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam siz sevmek konusunda ısrarcısınız da ben çiğ eti değil pişmişi severler demedim ki zaten.Pişmiş olan daha sağlıklı dedim.Her sevdiğimiz yada hayvanların her sevdiği sağlıklıdır mantığı doğru mu?

    Yüzlerce makale yüzlerce veteriner açıklaması vardır bu konuda.Benim kaynağımı beğenmediğiniz için siz araştırın lütfen parazit konusunu ve ne gibi zararları olabileceğini.
  • müdür marketleriden hazır gıda vermemeye bakın özellikle sosisli bakteri üretimi yapıyor hayvanda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.