Ben basit bir adamım, 1) Kafamı sokabileceğim geniş ve sağlam bir ev. Ormanlık bir yere yakın. 2) Kütüphane ve orada ki kitapları okuyacak boş zaman. 3) Mühendisliğe tamamlamak. 4) Düzgün bir eş. Karakterli olsun ortalama bir güzelliği olsun, estetik vs olmasın eşine bağlı sadık ve saygılı olsun. 5) Düzgün bir araba. 6) Atölye. 7) Para sıkıntısı çekmemek. 8) Lüks şeylerden uzak durmak. 100.000-1.000.000 dolar üzerinde param bile olsa lüks şeylerden kesinlikle uzak durmak. 9) Bol bol akademik çalışma yapmak. 10) Matematikte ilerlemek. 11) Yeni diller öğrenmek. 12) Doğa gezileri ve dağ tırmanışı yapmak. 13) Spor yapmak. Bunları yapabilirsem mutlu olurum. Bazılarını zaten yapıyorum. Müesses nizamın orta direği mahvetme girişimi sayesinde tüm Dünya acı çekiyor. Direniyoruz bakalım bu işin sonunda tahterevalliden birisi sağlam düşecek ama hayırlısı... Düzgün evlenecek kadın bırakmadılar, çalışacak düzgün iş bırakmadılar, eğitimi mahvettiler. Tek kurtuluş bilişsel yükleri sona erdirecek kaynaklara ulaşmak. Bunun içinde durmadan mücadele ediyorum. Gecemi, gündüzümü, uykularımı dahi zehir ziyan ediyorum, araştırıp duruyorum. Çok canım sıkılıyor arkadaş. Daha iyi bir gelecek olabilirken bu insanlık düşmanları yüzünden herkes acı çekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 14 Mayıs 2025; 23:21:7 > |
Bildirim