Şimdi Ara

Bende ki bu BÖCEK fobisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böcek fobim var aşırı bi şekilde arkadaşlar mesela gece yarısı mutfağa su içmeye gidiyorum ışığı açıyorum tezgahın üstünde 2 tane karafatma.Şimdi benim boyum 1.88 civarı karafatmanın boyu 3-4 cm ama ben kitlenip kalıyorum arkadaş, onlarda şok geçiriyolar sanırım oldukları yerde antenlerini bana yönelterek sap gibi duruyolar sonunda ben ışığı kapatıp olay yerinden uzaklaşıyorum onlarda kafalarına göre at koşturmaya devam ediyolar.Yaşım 20 artık kendimden utanıyorum askerde ne bok yicem bilmiyorum ne yapabiliriz arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: BenTugay

Tezgahın üstünde miiii?? ööö. Işıkları kapatıp gidiyosun onlarda senin ertesi gün yemek yiyeceğin tabaklarda kim bilir neler yapıyor

Neyin peşindeler bilmiyorum ki kaç paraysa veriyim arkadaş yeter ki terketsinler evimi

quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Orası ev mi?

Yok ekmek fırını

http://forum.donanimhaber.com/m_47794921/tm.htm
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Benimde var özellikle örümcek

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

benimde fobim var karınca hariç hepsinden korkuyorum. hatta bi ara konu açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_47794921/tm.htm

al bendende o kadar karınca hariç diğer tüm ufak yaratıklardan korkuyorum. hatta bikere yüksek bi kayanın tepesinde duruyorum önüm uçurum düşsen toplayamazlar yani bi arı gibi bişey geldi tepeme doğru kocaman kovmak için elimi kolumu salladım kaçmaya çalıştım falan dengemi kaybettim düşüyordumki son anda allah korudu

• Aynen ben de örümcek,böcek vs. gördüm mü bi garip oluyorum özellikle evin içinde,öldürmek yerine mümkünse kağıt parçasıyla vs. alıp dışarı atıyorum.

Orijinalden alıntı: uq4l4

kardeş mutfakta kara fatmanın ne işi var ama ben çok karıncalardan tiksiniyorum bizim ev 4. katta geçen yaz sürüyle gelmişti hayret ettim nasıl geliyorlar 4. kata ve sürüyle

genellikle eski evlerde, bir de şu pislik dolan atık su borularından geliyorlar...Karınca'nın çözümü var ama karafatmanın yok maalesef...En çok kartonu sever, yumurtlarını her yere bırakır...insanın dayanabileceği radyasyon seviyesinin 150 katına dayanabilir. kafası kopuk şekilde 15 gün yaşar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Mayıs 2011; 1:55:14 >
  • Bende de aynı sorun var malesef yazlıkta bahçede yemek yerken hop oturup hop kalkıyorum bizimkiler dalga geçiyorlar benle.Evde de geceleri kara böcekler yüzünden önce mutfağı gözlemliyorum eğer yoksalar giriyorum varsalar kaçmalarını bekliyorum tüylerim diken diken oluyor onları görünce
  • Böcek cinslerini gördüğüm yerde ezerim valla hiç acımam ama örümcekleri öldürmüyorum seviyorum o yaratıkları.Hatta elime alıp incelediğim bile olmuştur.

Arada alır elime severim

Örümcek besliyordum bir ara köyde sanırım zehirliydi üzerinden çok çeşit renk vrdı ve büyüktü
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.