Şimdi Ara

bencil çıkarcı arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işi yok parası yok arabası yokken durumu kötü diye..

aradık yedırdık ıcırdık ısmarladık gezdırdık

aradan zaman gectı ıyı ıse gırıp ıyı maası vede evde toplam 3 maas gırınce,durumunu duzelttı zengınlendı

bunu gizli tuttu..cunku pıntılestı

pıntı oldugu ıcın yıne bız aradık arabayla gezdırdık yemek yedırdık

eleman kendı evındekılerle gezıp yıyor ıcıyor..eger arayan cagıran arkadası olursa onla gıdıyor

ama tekken aılesını gezdırıyor,kımseyı gezdırmıyor

bu kısının boyle yaptıgını yakınındakılerde anlamıslar

acıma yetıme koyar gözüne olayı

sızde durum nedır..hep boyle kerız yerınemı konulacagız

• herkes boyle yapınca 20 sene ezılıp zarar edınce bu seferde bende onlar gıbı yapayım dedım ama olmuyor

benı ne kımse gezdırıyor ne yemek yedırıyor demekkı saglam kerız yerıne konduk

• Kötü insan her yerde bu ülkede bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kötü gün dostuymuşsun helal olsun. benimkiler iyi gün dostu çıktı sildim hepsini. gebersinler umrumda olmaz..

• insanlardan öyle bir tiksinme durumundayım ki marsta tek başıma yaşayıp ömrümü yalnız bir şekilde tamamlama imkanım olsa yapardım..

• bu ülkede ortalama insan kalitesi çok kötü.

bu sebeple normal (ortalama) ahlaka sahip biri olduğunuz an sömürülüyosunuz.

• Nankorluk kotu bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar yalancı olmuş.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencil insan en nefret ettiğim insan profili galiba, uzak durunuz efendim

• Hayatından çıkar ama öyle bir çıkar ki kötü his bile besleme nötr kal. Bir insana yapabileceğin en büyük şey onu yok sayıp nötr kalabilmektir.

Yedirdigin şeyleri de dile getirme Allah im sen beni vesile kılarak ona rızkını yedirmissin de. Cunku bu diyeceğim agrina gidecek belki ama senin yedirdigin şeyler demek ki onun rizkiymis ki ona gitmiş.

Böyle yaparsan Allah sana yedirdiklerinden çok daha fazlasını verir inşallah. Sen de vasıfsız ve faydasız birini hayatindan çıkarmış olursun bu da aslında bir nimettir.

• Bence durumu bu kadar geç fark etmeniz biraz tuhaf çünkü bir insanın zamanla değişebileceğine inanmıyorum. Mesela ben fedakâr ama çabuk sinirlenen biriyim. En kötü huyumun öfke problemi olduğunu bildiğim dolayı sakin kalmak ve başka insanlara öfkemi yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum. 1 keresinde eşşek şakası yapan arkadaşımı dövmemek için sinirden ağladığımı bile hatıyorum.

Benim de bencil arkadaşım var ama bencilliğini bastırmak için çabalıyor.Anlayacağınız önemli olan kötü huylarıyla mücadele edip etmedikleri. Mücadele etmeyen insanlarla dostluk kurmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.