Şimdi Ara

BENCE PUANLARDA HAYVANİ Bİ DÜŞÜŞ OLACAK TM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDEBİYATTA ÖZELLİKLE EN AZ 10 SORUNUN KESİN CEVABI YOK YGS ZATEN ORTADA EN AZ 20 PUANLIK Bİ DÜŞÜŞ BEKLİYORUM

• giren kişi sayısına bakta bir yorum yap arkadaşım geçen seneye göre 100bin kişi fazla girmiş sınava ...................................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

giren kişi sayısına bakta bir yorum yap arkadaşım geçen seneye göre 100bin kişi fazla girmiş sınava ...................................................

olabilir. son 3 senedir kişi sayısı hep değişiyo. ama her sene düzenli olarak azalıyo. 2013 te yani geçen sene istediğim bölüm 70 binken 110 bin olmuş.
  • johnoldman J kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnoldman

quote:

giren kişi sayısına bakta bir yorum yap arkadaşım geçen seneye göre 100bin kişi fazla girmiş sınava ...................................................

olabilir. son 3 senedir kişi sayısı hep değişiyo. ama her sene düzenli olarak azalıyo. 2013 te yani geçen sene istediğim bölüm 70 binken 110 bin olmuş.

kontejyan açıyorlarda ondan bir bak istersen örneğin tıp kontejyanı her yıl artıyor belki bu sene artmaz kontejyan o zaman ters köşe olursun
  • Her bolumde ve her universitede gecerli olacagini sanmiyorum hukuk ne kadar oynayabilirki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samiha ayverdiyle o diğer şairin sadece eserlerini ezberlediğim aklıma yanayım ya keşke okusaydım edebi kişiliklerini gittim mal gibi leyla erbil latife tekin çalıştım alayı yalan oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnoldman

quote:

kontejyan açıyorlarda ondan bir bak istersen örneğin tıp kontejyanı her yıl artıyor belki bu sene artmaz kontejyan o zaman ters köşe olursun

tmden bahsediyorum tıp diyosun bana ya

• Edebiyat sınavında 10dan az yanlış imkansız gibi neredeyse... Bazı sorularda da 3 ayrı şıkkı da yapıp doğru diyen çok kişi var üstelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mu olur 20 mi olur bilmem ama çok fena düşecek tm puanları bakalım göreceğiz 5-6 gün sonra

ayrıca arkadaş puandan bahsettiği halde giren kişi sayısının artmasından bahsetmiş herkes puanlar kesin düşecek isterse 300bin kişi artsın sınava giren sayısı

bu arada şahsi kanaatim sıralamalar da düşecek
  • Bence pek değişme olmayacak 3-5 puan oynar. Artar mı azalır mı onu bilmem. Sınava giren kişi sayısı da fazla çünkü.
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 313 le 180k olan bu sene 150k olmuş ygs de ufak puanlarla binler sıralanıyor. Lysde büyük bir düşüş bekliyorum.
  • Yapan yapıyor. Fazla bir oynama beklemeyin.
  • Majhoea M kullanıcısına yanıt
    bu sene 180k olanın puanı kaç acaba ordan aradaki farkı bulursak bir tahmin çıkabilir de biz bunları bulana kadar sınav açıklanacak zaten :D
  • NAH düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

samiha ayverdiyle o diğer şairin sadece eserlerini ezberlediğim aklıma yanayım ya keşke okusaydım edebi kişiliklerini gittim mal gibi leyla erbil latife tekin çalıştım alayı yalan oldu

He la çok güldüm sana bir dünya adamı gereksiz yere ezberledin hiç biri çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

samiha ayverdiyle o diğer şairin sadece eserlerini ezberlediğim aklıma yanayım ya keşke okusaydım edebi kişiliklerini gittim mal gibi leyla erbil latife tekin çalıştım alayı yalan oldu

bana genel kültür oldu da senin bu cahilliğini napacağız 5 şık arasında kalmaya devam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 23 Haziran 2014; 9:49:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

bana genel kültür oldu da senin bu cahilliğini napacağız 5 şık arasında kalmaya devam mı

Hardcore

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.