Şimdi Ara

Bence CHP İktidara gelmek istemiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CHP tipik ABD-AB partisi. Türkiye partisi değil. Bu bir kümelemme olayı. Batı politikalarını bir kendi ana kümelerinden savunuyorlar.

    Örneğin iyi parti rutin Uygur türklerine ağlıyor. CHP de Hdp kürtlerine ağlıyor. En nihayetinde batı politikasında kümeleniyorlar. Ve on yıl içinde ne kadar içlerinde batı karşıtı milliyetçi-Atatürkçü adam varsa partilerinden step step dışladılar.

    Babacan Davutoğlu vs. Eklemlediler. Onlar zaten batıcıydı.

    Biden zaten artık FETÖ gibi darbe felan yapmayacanı demokratik yollarla iktidarı alacaklarını felan söylemişti.

    AKP seçimi bence kazanacak tabiki her seçim öncesi şöyle kazanıyorlar böyle geliyorlar sonuç gene aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ... demirtaş aponun heykelini dikeceğiz dediğinde yıl 2012 ydi...ne hapse atan oldu ne gözaltına alındı


    ne zaman ki demirtaş seni başkan yaptırmayacağız dedi (2016) o zaman tutuklandı

    şu denklemi bile çözemeyenlere laf anlatmaya çalışıyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 23 Mart 2022; 23:42:34 >
  • Rhodium kullanıcısına yanıt

    Kaç CHP'liyi ağlarken gördün? Ben sana bir saat içinde, gözlerine sürdükleri göz yaşartıcı kremle ağlama numarası yapan, onlarca AKP'linin videosunu atarım. Sen bana kaç tane atacaksın?


    Babacan, Davutoğlu, Gül, Arınç... Ne desen doğrudur çünkü AKP'lidir.


    Nato'dan çıkacağı için mi ABD CHP'yi istiyor? Mültecileri Avrupa'ya göndereceği için mi AB CHP'yi istiyor. Allah herkese beyin vermiş, biraz düşünsen anlayacaksın. Ha inkar ediyorsan, bana vermedi diyorsan bilemem.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Çakışma ve çatışma. Çakışma, iki doğrunun bir noktada kesişmesidir. Çatışma ise iki doğrunun aynı doğru düzleminde bitişik olma halidir.


    Neden kızıyorsun kardeş, biz Beşiktaşı konuşuyoruz ama fenerde böyle diyorsun. Gerçekten CHP ye bir inceleme yapıp eksileri diye yazmaya başlasam, bir yerden biri kafasını uzatıp ama AKP de şöyle demiyor mu...


    Ağlama mecazen, bir varmış bir yokmuş sosyal demokrasi varmış, güzel bir masal...


    ABD, fransada, ingilterede ve bir çok 50 kadar ülkede, seçime dört parti sokar sağ sol dindar modern. Aslında bu partilerin hepsi onun ideolojisidir. Liberal, natocu, demokrat. Sen benim ideolojim kazandı diye bir masala inanırsın. Oysa sistem aynı şekli ile devam eder gerçekte bir seçim olmaz.


    Sol abd ciler sağcıları idama dizse de, sağ abd iler solcuları kurşuna dizsede, iktidar köpekleri bile tutuklasa, eğer sen o politikadaysan, her zaman demokrattırsın. Eeee CHP Suriyelileri ege de denize de dökse yine CHP yi ister.


    AKP ve CHP şuan çakışıyorlar. Oysaki CHP 2002 AKP si ile çatışıyor. Yani CHP = 2002 AKP.


    Bu arada Allah bana beyni az verdi.

    "ben de tamamen kusurlardan yapılmışım, iyi niyetle dikilmişim." A. B.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    adamin simdi hakli oldugu yerler var butun dusuncelerine katilmasamda. akp icin hep proje partisi denildi en azindan ben dedim ve bununda arkasindayim. simdi iktidari dizyan edenler sence muhalefetide dizayn etmislermidir etmemislermidir? basa getirdigin partinin onunde engel istermisin? akpnin koseye sikistigi zamanlarda kurtarici oldular.


    demirtasi cikaracagiz demek yerine; yargilayacagiz, sucluysa sucu sabitlenir, degilse cikar seklinde bir aciklama yapsa daha uygun olmazmiydi ustelik kk avukat, hukuku bizden iyi bilen birisi.


    cb seciminde gittiler ekmeleddin diye birisini cikardilar erdoganin karsisina, alladilar pulladilar chplilere sundular, cevremdekiler daha adini bile diyemiyordu  kk ile bahcelinin ortak adayi eklemeddin erdogana can simidi oldu...

  • Rhodium kullanıcısına yanıt

    Yıl 1950. Deden oy vermiş DP iktidar olmuş. Baban oy vermiş DYP, amcan oy vermiş Anap... Yıl olmuş 2022, anlat hele. CHP petrol kuyularına beton döktü de mesela. Ama sakın Allah'ın verdiği beyni kullanıp, ne betonmuş 70 yıldır oy veriyoruz niye açmamışlar diye sorma. Yada CHP'nin mezardan çıkartıp idam ettiği ajanları pardon hocaları anlat. Ama sakın Allah'ın verdiği beyni kullanıp o boyun o vücudu taşır mı diye sorma.


    Buyursun Suriyelileri denize dökebilen döksün. Hayaller İran, gerçekler dünkü çocuk Esad'ın yönettiği Suriye'de saplanıp kalmak.

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Basit bir örnek. CHP tek başına iktidar. ABD geldi ben İran'ı vuracağım dedi. Yani Irak için söylediklerinin benzerini söyledi. CHP'nin başındaki kişi CIA ajanı diyelim. Hemen desteği verdi. Tamam verdi de sen kabul edecek misin? Sen ne yapıyorsun demeyecek misin? Sen tavrını ortaya koyduktan sonra CHP'li vekillerin çoğu seni yani halkı mı genel başkanını mı dinleyecek?


    Coniler Bağdat'a girdiğinde karşılarına ilk ABD vatandaşları çıktı. Defolun buradan diye bağırdı. Onun öncesinde uçak saldırıları için canlı kalkan oluyorlardı. O adamlar onu yapıyor da senin oyunla gelen adam öyle bir şeye kalkışırsa sen neler yaparsın?


    Kısacası sen kendine güven. Parti başındakinin, oradaki vekillerin senin oyunla orada olduklarını, yarın kafanı bozarlarsa barajı bile geçemeyeceklerinin farkında ol. AKP yarın yok. Aynı DP, DYP, ANAP gibi. Fakat CHP Türkiye var olduğu sürece olacak. Onu da unutma.

  • Ben Zafer Partisine atacağım bu sebeplerden dolayı. Kimseye oy vermek zorunda değilim beni ikna eden oyumu alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Ben chpnin icinde degilim, ama eski chpninde olmadigini cok iyi biliyorum. Ne zaman chp gercek cizgisine doner o zaman bu kan emicilerden kurtulur ulke.


    Bakiyorum hep birilerine yaranma pesinde, her fikirden oy aliyim derdinde. Chpnin cizgisi bellidir, begenirsin oy atarsin begenmezsin oy atmazsin. Oy alacagim diye hedef kesime yonelik aciklama yaparsan, bu sefer oy aldigin onceki kesimi karsinda bulursun.


    chp ben buyum diyecek, Ataturkun gosterdigi yolda ilerleyecegim, tarima, hukuka, egitime gerekli destegi ve duzenlemeyi yapacagim, ulkeyi mumkun oldugunca disa bagimli olmaktan kurtaracagim diyip proje uretecek.


    Atesitten oy alacagim diyip kitaba sovmeye, kürt kesimden oy alacagim diye demirtasi cikarmaya vs dansoz gibi kivirmasina gerek yok.


    Benim ulke icin beklentim oncelikle disa bagimli olmaktan mumkun oldugunca kurtulunmasi, adaletin saglanmasi, egitimin artik tabiri caizse cag atlatilmasi, ulkeye giren ne oldugu belirsiz milyonlarin gonderilmesi, ve yapilan yolsuzluklardan hesap sorulmasi. Bana bunlarla gelen oyumu alir. Belki hepsi olmaz diyeyim icinden birkaci olsa dahi oy veririm. Simdilik kafama yatan tek parti zafer partisi. Boyle gidersede ozdaga oyumu veririm. Ha chp ozune doner onlarada oy veririm, benim icin sikinti degil, yeterki ulkenin yararina olsun.





  • CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu;




    -2023 yılında şayet Erdoğan seçilirse bu ülkede demokratik seçimlerin olacağına inancımı kaybedeceğimden 2024 yılındaki belediye seçimlerine %100 seçileceğimi bilsem dahi aday olmayacağım.


    -2023 seçimlerini Erdoğan kazanırsa muhalefette kalanlar o andan sonra muhalefet yapacağınada inanmam.


    -Başkanlığa aday olma gibi bir niyetim yok.


    -Parti içinde hala adaylık için Abdullah Gül ismi konuşuluyor.


    -İmamoğlu ve Yavaş seçimleri %100 kazanacak isimlerdir.Bu isimler yerine %51 oranda kazanacak isimleri konuşmanın anlamı yok.Başka adaylar çıkarılırsa,mesela Ali Babacan gibi bir isime halk tepki verirse şahsen adaylığı için imza vermem.


    -Kılıçdaroğlu içinse kendisinin daha önce defalarca parti başkanlarının aday olmaması sözünü bozacağını düşünmediğimden adaylığı kabul edeceğini sanmıyorum.Aday olma düşüncesi olursa bu büyük bir çelişki olur ve adaylığına karşı çıkarım.Seçilmek ile ülke yönetmek ayrı şeyler.


    -Önceki seçimlerde Ekmeleddin ihsanoğlu'nun aday olmasına imza attığım için sonradan pişman oldum.O seçimlerde ben dahil birçok CHP'li İhsanoğlu'na oy vermedi.


    -6'lı masa ittifakının oluşması siyaseten önemli bir gelişme ancak ne zamana kadar sürdürülebilir olacağını göreceğiz.6'lı masa kurulduğu zaman ne heyecanlandım nede üzüldüm.


    -Mülteciler ile alakalı AKP ve MHP seçmenlerinden destek alıyorum ancak CHP dahil diğer muhalif seçmenlerdende tepkilerde aldım


    -Kılıçdaroğlu ile mülteciler konusundafikir ayrılığım yok ancak parti meclisi mültecileri davul zurna ile geri göndermek isterken ben böyle bir şey yapacağımı ifade etmiyorum.


    -Suriyeliler konusunda ilk önce esed rejimiyle görüşüp anlaşmak ardından suriyeli erkekleri geri göndermek gerekiyor.Türkiye'deki tüm suriyeliler için özel bir kamp bölgesi oluşturulmasıda lazım.Bizim planımız bu.


    -Bolu'da aldığımız kararlardan sonra mülteci azalması olmadı.Ben göreve geldiğimde Bolu'da 16 bin mülteci vardı,şuan bu sayı 18 bine yükseldi ancak kaydı Bolu'da olupta başka illere giden sayısıda çok fazla.


    -Ümit Özdağ ile örtüşen taraflarımız olabilir. Ama genel olarak siyasete bakışta Ümit Özdağ ile aramda dağlar kadar fark var.


    -CHP'nin üst yönetimi ile alt tabanı tamamen zıt kutuplarda ve bende her yönetim kararına uymuyorum.Ben alt tabanı temsil ediyorum.


    -HDP terör örgütleriyle bağını koparmadı,bunu yapacağınıda sanmıyorum.


    -Selahattin Demirtaş özelinde ise kendisine farklı bakıyorum.Kendisinin terör örgütlerine mesafe koyacağını düşünüyorum.şuan Demirtaş ile HDP çizgisinin ayrıldığı kanısındayım.Hapisten çıktıktan sonra böylesi açıklama yapması mümkün ancak geçmişteki PKK ve Apo söylemlerini sürdürürse cezasınıda çekmelidir.



    Haber Globalyoutube
    Henüz Abone Değilseniz, Türkiye ve Dünya'dan En Güncel Haberler İçin Haber Global'e Abone Olun: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg/join https://haberglobal.com.tr/ https://www.facebook.com/HaberGlobal/ https://www.twitter.com/HaberGlobal https://www.instagram.com/haberglobal/ Abone Olun ► https://bit.ly/2FnCDeW Haber Global Frekans Bilgileri; Digiturk 47. Kanal D-Smart 42. Kanal Tivibu 46. Kanal Kablo TV 71. Kanal (HD) Kablo TV 910. Kanal (SD) Turkcell TV+ 46. Kanal Türksat 3A HD Frekans: 12685Mhz Pol:H S.Rate:27500 FEC:2/3 Türksat 4A SD Frekans: 12379Mhz Pol:V S.Rate:27500 FEC:3/4 #haber #gündem #sondakika
    https://www.youtube.com/watch?v=uR6c0ayOB5Y




  • Sondaki yanlış, üstteki tüm doğruları götürdü

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    boş laf demokratik şeçim siz kaybedincemi olmuyor, selo pkkdan habersiz avluya çıkamaz farklı düşünyormuş. peh. 

    konu başlığı chp asla iktidara gelemez olmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 1 Nisan 2022; 8:24:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.