Şimdi Ara

Bence....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su ana kadar en iyi turk serveri gordum ve oynadim 1.Darklords 2.Muturk bunlar en iyi serverlardi.Serverdaki muhabbet , parti , ticaret yeterli.
    Muturk yakında acilcak hepinizi beklerim...
    Titanyummu ya gelcek olursak goruyorumki her forumda reklam yapıyorsun .
    Ben 2 hafta kadar oynadim ve serverda 1. oldum arkamdakiler 20 res fark atmıştım ama bıraktım.
    Niye Bıraktım ?
    Serverda Dakka başı at yarışı ve yarışmalarda verilen hediyeler cok tutarsız adam 1.oluyor yarışmada turunun en iyi set parçasini aliyor +11 full ozellik obur yarismada baskasi 1. oluyo dumduz bi kanad.
    2.ise edit char çok ilk resimi biri atirdi nickimi hatirlamiom edit char arkadaşıymış serverin sahibi o edit yapmış.Edit coktu Bide adminler edit setlerle charla kasiyor cok yanlış.
    3.İlk başlarda lag yoktu server biraz dolunca lag olmaya basladi.
    Bunlar duzeltilirse serverin iyi olacagına inaniyorum.
    Gene açılırsa oynamazmıyım ?
    Oynarım 1 hafta baktım gene aynı bırakırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1er -- 14 Ocak 2006 11:05:47 >

• haklisin pier bencede en iyi server mu-turk tu.Diger serverlar
  • ben oldum olası turk serverlarında az oynamasımdır oyunu abartıyorlar
  • Kardeşim çok haklısın bencede en iyi serverlar Darklords VE Muturk olmustur
  • muturkmu ya pıer bırak ya muturk sekasoft bi boq dan annıosa ben bilmiom bu oyunu onunda açılması yalan açılsa bile en çok res yiyen serverdı

• sen cok biliosan kursana hic reset yemeyen bi server bizde oynayalim...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzadesinan -- 15 Ocak 2006 14:43:25 >
  • evet adam gibi server bulmak çok zor
  • Darklords'da az zaman geçirmedim... (güzeldi)

fakat Muturk'de hep nedense arkadaşlarla birlikte kasa sorunu yaşıyorduk , yani tıklıosun kasaya ama 5-10 dk snra açılıodu
  • boş mesaj atıp forum kirliliği yapmayalım lütfen yani
  • kage geçen okudumda global server ortak olcak lar warmi diordun ben ortak olabilirim website yapiorum websiteniz benden olur
  • Her türlü küfür eden üye hakkında cezai işlem uygulanır... Unutmayınız...
  • darklords türkiyenin ilk mu serverıydı ve harikaydı gerçi charımı haksız yere silmişlerdi reset bug yaptım diye bi kaç salağın ağzına bakarak ama yinede güzeldi. Başka bi serverın ordaki ortamı yakalayabilmesi zor olur artık ama yeni sağlam ve zor lvl kasılan bi server hiç fena olmazdı titanyumda şansımı deniyecem ben bizmuda account alımları durdurulmuş
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.