Şimdi Ara

Ben, yaptığınız şarkıyı 1 milyondan fazla insana ulaştırabilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben, üst düzey bağlantılarım sayesinde yaptığınız şarkıyı 1 milyondan fazla insana ulaştırabilirim, güvence gösterebilirim. Türkiye'nin en saygın müzik editörlerinin şarkınızı dinlemenizi ve kesin olarak milyonlarca streaminge sahip playlistlere eklemesini sağlayabilirim.


    Ayrıyeten, bir ayda en az 100 bin streaming'i üst düzey playlistlerimiz sayesinde yollayabilirim ve bunu, her ay sürdürebilirim, saygın müzik listelerinde kalmanızı sağlayabilir, yaptığınız şarkıyı son 10 yılın en iyileri listelerine sokabilirim. Bu konserlerinizin başlaması ve streamingten gelir elde etmeniz, algoritmik olarak vazgeçilmez hale elmeniz için de ideal bir yoldur.


    Teklifleriniz için özel mesaj atınız, böylece tanışabiliriz. Öncelikli tercihim yüzyüze görüşüp anlaşmadır(konum: bodrum/muğla). Doğru bağlantılarım var ve müziğinizi doğru yerde, doğru insanlara tanıtmanızı sağlayabilirim. Kendinizi tanıttıktan ve teklifinizi yaptıktan sonra iletişim bilgilerimi alabilirsiniz.


    Not: Ayda 100 bin streami üst düzey playlistlerden size yolladığımda geliriniz en az 2500 lira civarı olacaktır, bu yüzden sadece ciddi alıcı, ciddi rakamlarla gelmeli. Yaptığımız şeyin bot olmadığını, dünyanın en saygın streaming platformlarının en saygın müzik listelerine müzisyenin çalışmasını ilk 5'ten koymak olduğunu anlamanızı istiyorum. Ayrıca, ekibimizin bu hamleyi yaparak işten atılmak gibi bir riske girdiğini de anlamanızı istiyorum, ancak şuan acil olarak ek gelire ihtiyacımız var. Güvenlik önlemlerimizi mazur görün. Bazı, çok saygın, milyonlarca streaminge/takipçiye sahip müzik listelerini biz hazırlıyoruz ve o listelere ilk 5'ten girme fırsatını sunuyoruz.


    Youtube'da tık başına ortalama 0.20$ ödemeniz gerekirken 100.000 tık için ortalama 20.000$ ödemeniz gerekiyor. Bense, doğru müzik listelerine sizi ekleyerek bu işi daha uygun fiyata daha doğru kitleyle sağlayabilir ve size ün getirebilirim, bunu doğrudan müzik listesini hazırlayan insanlarla sağlarım.


    Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir iletişim bilgilerimi teklifinizin yeterli olması durumunda alabilirsiniz. Test, deneme gibi şeyler haliyle mümkün değildir.


    Alım, şimdilik tek bir müzisyen ile sınırlı olacaktır.


    Bu konu tepki çekebilir, haklı haksız, o konulara hiç girmeyeceğim. Yaptığım iş ve önerdiğim teklif budur.


    Müzikle kalın, sevgiler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.