Şimdi Ara

Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim! K Atatürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
     Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim! K Atatürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa yenince Rıza artık bizim efsanemiz değildir deyip,Konyaspor Aykut hoca ile Fenerbahçeye yatacak lafları söyleyen,benim dönemimin iki efsanesine ağır ithamlarda bulunsun.ama nede olsa bunlar Seba gitsin Ahmet dursun diyenler,şimdi ki yöneticileri de taraftarı sayesinde yaptığı stadının açılışına taraftarını değil iktidar partisinin gençlik kollarını çağırsın.çok kullandığınız algı yönetimi lafını ve trollüğü bırakında gerçeğe görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ben, Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım. Ben, Fenerbahçe formasını her zaman "Tanrı uzun ömürler versin" aşkı ve anlayışı içinde giydim.Futbolda gözyaşı dökmesini bilmeyen insan sevinmesini asla öğrenemez" Ordinaryüs
  • burdakilerinde twitterdaki bjklilerinde çoğu rıza hocayı hain etmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi arasindaki fark su; Aykut Kocaman bu tip dedikodular veya sorulari kale dahi almiyor ve hic muhatap olmuyor. Riza Calimbay ise sormasalar dahi her mac sonu nasil alindigini ve nasil uzuldugunu ve gaza geldigini saatlerce anlatmaya calisiyor. Biraksan yillarca anlatir yani o derece.

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa yenince Rıza artık bizim efsanemiz değildir deyip,Konyaspor Aykut hoca ile Fenerbahçeye yatacak lafları söyleyen,benim dönemimin iki efsanesine ağır ithamlarda bulunsun.ama nede olsa bunlar Seba gitsin Ahmet dursun diyenler,şimdi ki yöneticileri de taraftarı sayesinde yaptığı stadının açılışına taraftarını değil iktidar partisinin gençlik kollarını çağırsın.çok kullandığınız algı yönetimi lafını ve trollüğü bırakında gerçeğe görün.

Siyasi boyuta girdiğiniz kısımdan öncesine katılıyorum.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.