Bildirim
Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim! K Atatürk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa yenince Rıza artık bizim efsanemiz değildir deyip,Konyaspor Aykut hoca ile Fenerbahçeye yatacak lafları söyleyen,benim dönemimin iki efsanesine ağır ithamlarda bulunsun.ama nede olsa bunlar Seba gitsin Ahmet dursun diyenler,şimdi ki yöneticileri de taraftarı sayesinde yaptığı stadının açılışına taraftarını değil iktidar partisinin gençlik kollarını çağırsın.çok kullandığınız algı yönetimi lafını ve trollüğü bırakında gerçeğe görün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
burdakilerinde twitterdaki bjklilerinde çoğu rıza hocayı hain etmişti _____________________________ The Ring! Is it not a strange fate that we should suffer so much fear and doubt for so small a thing? So small a thing! -
Aglicaksaniz baska konuya gidin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ikisi arasindaki fark su; Aykut Kocaman bu tip dedikodular veya sorulari kale dahi almiyor ve hic muhatap olmuyor. Riza Calimbay ise sormasalar dahi her mac sonu nasil alindigini ve nasil uzuldugunu ve gaza geldigini saatlerce anlatmaya calisiyor. Biraksan yillarca anlatir yani o derece. _____________________________ Janti'nin amk -
quote:
Orijinalden alıntı: Viper_Sensation
Beşiktaş taraftarı Kasımpaşa yenince Rıza artık bizim efsanemiz değildir deyip,Konyaspor Aykut hoca ile Fenerbahçeye yatacak lafları söyleyen,benim dönemimin iki efsanesine ağır ithamlarda bulunsun.ama nede olsa bunlar Seba gitsin Ahmet dursun diyenler,şimdi ki yöneticileri de taraftarı sayesinde yaptığı stadının açılışına taraftarını değil iktidar partisinin gençlik kollarını çağırsın.çok kullandığınız algı yönetimi lafını ve trollüğü bırakında gerçeğe görün.
Siyasi boyuta girdiğiniz kısımdan öncesine katılıyorum._____________________________
"...They wear white for me
Seemingly jaded and lost
I forge myself into your dreams
And here I am your life..."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler