Şimdi Ara

BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya gireyim ben.üniversite sınavına doğru dürüst hazırlanmadım.210.000 de mf4 sıralaması yaptım doğal olarak.okul dershane bilgisayar derken ders çalışmaya fırsat bulamıyordum.okul bitiyor dershane başlıyor.nasıl bir dershaneyse lanet olsun haftanın 6 günü vardı.hergün 4-5 ders tabi.okuldan cıkıyodum dershaneye.dershane biterdi saat 6.babamlar geç gelirdi akşamları.annem bankacı babamda gıda toptancısı aylık 6-7 bin giriyor eve.ama tabi hepsi bize kalmıyor babamın işlerinden dolayı karı iyi olduğu gibi elbet borçlarıda oluyor.ama allaha şükür dediğimi ikiletmez ne annem ne babam.tahmin ettiğiniz gibi şımarık elinde iphone evinde mac olan biri değilim.aldığımı yerim yada bankaya hesaba atarım durur.
    herneyse annem babam akşam 8-8.30 olurdu eve geldikleri bende o yüzden dershaneden çıkınca babanneme gider yemek yerdim.kardeşim var 5 yaşında daha onuda kreşten cıkınca babanemlere bırakır servis evde kimse olmadığından.neyse anamlar gelirdi onlarda yemek yer eve geçerdik.eve geçmemiz saat 9 gibi anca olurdu.bende ertesi gününe sınav falan yoksa 12 gibi yatarım 3 saat vaktim var e tabi bütün gün yorulmuşum o kadar yol yürümüşüm.dershane zaten okul gibi haftada 25-30 saat iyice bıktırdı derslerden dershane.bende 9 dan sonra pc otururum 1 saatte test çözersem çözerim o biçim yani.
    gittikçe dershanede dersleride pek takmamaya başladım.mesaj gitmesin diye gider oldum dershaneye.
    neyse ygs sonuçları acıklandı 400.000 yapmıştım.bekliyodum böyle bisey o yüzden fazla koymadı.lys sonuçlarındada mf-4 sıralmam 210 bin geldi.antin kuntin bölümler vardı 4 yıllık girebileceğim ama en azından bi makine mühendisliği okumam lazımdı.(gönlümde yatan her zaman bilgisayar mühendisliği.)tutsada tutmasada yozgat falan yazdım makineleri.en sonada odtü %50 bilgisayar müh.(KIBRIS kampüsü)yazmıştım aileminde isteğiyle.burayı bende istiyordum %50 burlsu bilgisayar müh. sıralamam tutuyordu.243.binle kapatmıştı bundan önceki sene.daha sonra annem nolur nolmaz.yakın doğu girne amerikan filanda yaz dedi.bende odtü nasılsa gelir diyerekten onlarıda yazdım odtünün arkasına gitti.
    sonuçlara baktığımda inanamadım.210 bin sıralamayla 243.000 lik odtüye girememiştim.yakın doğu %50 burslu bilgisayar mühendisliği gelmiş.üzüldüm tabi biraz.sonra ailem arkamda durdu.velhasıl kelam ben üni parasını 7.000 lira zannederken 12.000(Yurt-3 öğün yemek-öğrenim ücreti dahil) olduğunu öğrendim bugün parayı yatırmaya bankaya gittiğimizde.bunu öğrenince cıkarttım bankadan yemek yemeye gittik öğlen.bu sırada konuştuk ettik işte.babamlar paranın önemli olmadığını karşılayabileceklerini falan söylüyorlar.karşılarlarda fakat ben bu yükün altına girmek istemiyorum.söyledim onlarada ama onlar illa git diyorlar.1 sene kaybın olacak ne gerek var hem istediğin bölüm okuyacaksın falan diyorlar.bense seneye girmek istediğimi söylüyorum ama tavırları değişmiyor.ben bunları vazgeçiremedim.
    en sonunda girdik gene bankaya kurbanlık koyun gibi asılmayı bekliyorum neyse numara yandı gittik babamla hesap numarasını verdi babam veznedeki adama.adamda telefonda arkadaşıyla konuşuyor.biz bekliyoruz.bu sırada benim bastırılmış duygularım bi anda tavan yaptı onların sözünden pek cıkmadım şimdiye kadar ama artık yetti arttı,baba ben gidiyorum dedim kimlik lazım tabi onuda vermemiştim.çıktım eve geldim bayada sinirlendi babam.
    ama ben kendime güveniyorum.bilgisayarıda zaten oyun oynayacam diye aldım son cıkan oyunların hepsi yüklü 1 er saat oynadıysam oynamışımdır.anca kuzen eş dost geldiğinde pes atıyoruz o kadar oyunda oynamaz oldum yazdan beri.bu yüzden laptopu vericem babama götürsün şirkete.bi galaxy s3 felan aldırabilirsem aldırırım artık başka yapacak bisey yok.eşekler gibi çalışıcağım.başaracağımada inanıyorum.tek korkum bu sene yerleştiğim için seneye puanımın kıralacak olması bunun hakkında biraz aydınlatırmısınız beni cokmu geriye atar bu okul puanının kırılması,yardımlarınıza ihtiyacım var.moralim cok bozuk lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın.

Özet:sınava çalışmadım.babamlar özel üniye göndermeye çalışıyorlar.yakın doğu üniversitesi %50 burslu bilgisayar mühendisliği geldi.durumumuz iyi fakat ben baba parasıyla okumak istemiyorum.o yükün altına girmek istemiyorum.bu sene baya işi sıkı tutucağım fakat bir korkum var oda bu sene yerleştiğimden dolayı seneye okul puanımın kırılacak olması.bu beni sıralamada ne kadar geri götürür.çok etkilermi ?

özeti değilde tamamını okursanız daha iyi olur.o kadar içi boş yazılar okuyorsunuz bir akıl verin yardımcı olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 28 Ağustos 2012; 15:51:35 >

Aldırma elime sazı, yüksek bel şort giyen tambılır kızı.
  • SarımsaklıMilkShake iç

Orijinalden alıntı: Cool Story Writer

SarımsaklıMilkShake iç

çok komikmiş

Orijinalden alıntı: Koios

dinime küfreden müslüman olsa

Madem durumunuz iyi kazandığınız okula kaydolun en azından üniversite ortamına atılmış olursunuz. Zaten seneye sınava tekrar girersiniz kazanamazsanız bile en azından 2.sınıfta bi bölümde okuyor olursunuz . Okulda sanırım kıbrısta bu da güzel farklı yerler tanıyıp , görmüş olursun .

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Photoshop Man'e alıntı yapacaktım becerememişim.
    BEN BU ARABAYI NE YAPAYIM?!!!
    9 yıl önce açıldı
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

OKUMAYIN SARIMSAKLIMİLKSHAKE

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • 1 tanemi adam akıllı yorum geldi sadece yav
  • İlk girişin mi bilmiyorum ama eğer bu sene ilk girişinse ve seneye tekrar girmekte eminim diyorsan bence tekrar şansını deneyebilirsin. Ama önce emin ol kendinden, çalışacağım başaracağım diye. Okul puanın kırılacak ama çalışırsan onunda üstesinden gelirsin. Tek yapman gereken kendini çalışmaya inandırmak.

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İlk girişin mi bilmiyorum ama eğer bu sene ilk girişinse ve seneye tekrar girmekte eminim diyorsan bence tekrar şansını deneyebilirsin. Ama önce emin ol kendinden, çalışacağım başaracağım diye. Okul puanın kırılacak ama çalışırsan onunda üstesinden gelirsin. Tek yapman gereken kendini çalışmaya inandırmak.

bu sene ilk girişimdi.seneye girsemde bundan kötüsü olmayacak bunu biliyorum ve artık bazı şeyleri kafamda bitirdim nasıl diyeyim olgunlaştımmı diyeyim ne diyeyim işte.hedefi tabiki büyük tutmak lazım ama gönlümden geçen 100 bin civarı bi sıralama yapıp konya afyon gibi bi yerde makine müh. okumak.çok şey istemiyorum inş. başarabilirimde yüzüm kara çıkmaz.

Orijinalden alıntı: yamtar1963

keşke gitseydin kıbrısa ailenin durumu iyi..şimdi okul puanının yarısı kırılacak 60 geliyosa okuldan 30 gelecek az buz bir puan değil.

ama şimdi senede 12 bin 5 yılda 60 bin lira ediyor.10 daha koyup bir bmw 1.16 alınır o paraya mezun olunca.tmm belki aileme dokunmaz ama kıbrısa gidip ordan mezun olursam pek araba alacaklarını sanmıyorum alırız diyorlar ama hiç sanmıyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.