Şimdi Ara

Ben riot kadar lanet müşteri hizmeti görmedim(hots oynayacağım artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna girmedi bir süre, ben de baştan login yapıp tekrar gireyim dedim. Girdim, şifre yanlış dedi. Ulan bakıyorum not defterinde aynı şifreyi yazıyorum, ama yok girmiyor. Sonra siteye girdim, siteye direk girdi aynı şifreyle. Sonra bari şifreyi değiştireyim dedim, değiştirdim yine olmadı. Oyuna giremedim yani. Ama siteye girebildim anca. Böyle şey olmaz. Bir de leaverbuster atıyorlar. Ulan sen doğru düzgün bir client yapabilmiş misin ki? Bırak allah aşkına. Hots oynayacağım ben böyle adaletsizlik olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 25 Mayıs 2017; 19:5:15 >



  • bendede aynısı oldu lol güncelleyip girince düzeliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PressAltF44

    bendede aynısı oldu lol güncelleyip girince düzeliyor

    Oyundayken oldu bu ama.
  • LoL serverlarını adam gibi hale sokana kadar HotS oynayacağım bende. Ulan ayni koşullar altında biri 4K ping verirken diğeri 50 ping veriyor, takımda afk olduğunda expert bot veriyor ve bu botun zekası ciddi manada yüksek oluyor, mağdur etmiyor. Biri haftada 1 kutu 50 oyunda 1 anahtar verirken diğeri level başı 1 kutu veriyor. Biri her el aynı haritada oynatırken diğerinin 10dan fazla farklı haritası var, birinde küfür diz boyu diğerinde chat kullanan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 24 Mayıs 2017; 5:0:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce bendede oldu dediklerinin aynısı .Güncelleme lazım dedi ama bişey gözükmüyordu clientte. sonra biraz bekledim.Giriş yaptım girdi
  • Seçili sunucu değişmiş olabilir mi? Bende de hata verip kapandı birkaç kere. Dönüp baktığımda dil değişmiş, bilmem kaç gb indirme istiyor. Türkiye 'ye çevirdiğimde düzeldi. Tabi oyunun ortasında böyle olması kötü bir şey. Ben de birkaç gündür şampiyon seçimindeyken kabiliyet ekranına giremiyorum arada. Garip bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

    Seçili sunucu değişmiş olabilir mi? Bende de hata verip kapandı birkaç kere. Dönüp baktığımda dil değişmiş, bilmem kaç gb indirme istiyor. Türkiye 'ye çevirdiğimde düzeldi. Tabi oyunun ortasında böyle olması kötü bir şey. Ben de birkaç gündür şampiyon seçimindeyken kabiliyet ekranına giremiyorum arada. Garip bir durum.

    Hayır her şey aynıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş çekilişe katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şey bende de oluyor 2-3 farklı hesaba giriş çıkış yapıyorum belki ondan bug oluyodur diye düşünmüştüm, ticket attım klasik oto cevap peşine düşmedim bende var mı kalıcı çözüm
  • Benim bi hesabım login bugundan dolayı yalan oldu. Şifreyi değiştirdim client'da girmiyodu ama sitede giriyordu, baya uğraştım halledemedim. Ticket attım güvenlik önlemiyle hesabınızı kapatıyoruz dediler, geri de açmadılar. Türkiye supportu aram oynayıp copy/paste yazı yapıştırıyo anca. Şu ana kadar gördüğüm en rezalet support bu elemanlarda. Başka oyunlar denedim de Lol gibi değil hiç biri
  • PressAltF44 kullanıcısına yanıt
    Bende de oyun açıktı. Bir yere kadar gittim geldim ve bir oyun atayım dediğimde tekrar oturum açmalısınız tarzı bir yazı gördüm. İstemciyi açtığımda "oyun güncellenemedi bir önceki sürüm yüklendi, tekrar güncellenecek" tarzı bir yazı çıktı. Bu yeni istemcide oturum açınca çakıyor güncellemeyi. Orada buga girdi sanırım birçok insanda. Güncelleme yapınca düzeliyor ama millet giriş yapamıyor giriş yapamadığı için de güncelleme olmuyor ve bu böyle devam ediyor. Riot'un canlı desteğine yazdım. Modem aç kapat, olmuyorsa 1-2 saat bekle yapabileceğim bir şey yok dedi.

    Sanırım çözüm şu demin bi deneyeyim dedim çalıştı; masaüstü simgesine sağ tıklayın dosya konumunu aç diyin ardından eski oyun simgesi olan lol.launcher'ı çalıştırın. Güncelleme yapmamışsanız eğer League of Legends logosu çıkıyor biraz bekleyin burada çünkü güncelleme yapıyor. Sonrasında eski istemci açılıyor oyna diyorsunuz ve yeni giriş ekranı açılıyor oradan giriş yapınca sorun kalkıyor.

    Deneyip benim gibi başarıya ulaşan olursa teraziye bi kere tıklatmanız yeterli olacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    O oyunu ilk çıktığı zamanda denemiştim, ilk PVP maçımda Türk denk gelmişti. Yeniydim fazla bilmiyordum. Küfredip durdu. Birdaha da oynamadım.

    Ben 2 aydır oynuyorum 120 levelim 1 tane Türk'e rastlamadım, rastlasam da anlamam çünkü kimse konuşmuyor
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.