Şimdi Ara

Ben Morbid Obez miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMI'ım 38 - 39 arasında ama olay sadece BMI'da değil. (Edit: Morbid olması için 40'ı geçmesi gerekiyor.)

Dışarıda bir kere otobüste ve bir kere de dışarıda "Adama bak, işte bu Morbid Obez" dediklerini varsaydım. (Bende Atipik Affektif Bozukluk var ve böyle şeyleri bazen çağrıştırabiliyorum. Sadece çağrıştırdıklarıma kalsa zaten her gün herkes bana tonla şey söylüyor. Tabii ben gerçek ile kafamdaki "Acaba" 'larımı ayırt ediyorum ama takıldım işte. O yüzden böyle miyim diye soruyorum. Bu arada, bunun için tedavi görüyorum, söyleyecek olursanız. Dün psikoloğa gittim ve psikiyatriste de haftaya Cuma gideceğim.)

Daha ayrıntılı bir analiz yapabilmeniz için fotoğraf da koyacağım. (Şimdiki halim olursa daha iyi olur, o yüzden yeni bir tane çekeceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 9 Kasım 2013; 21:09:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

BMI'ım 38 - 39 arasında ama olay sadece BMI'da değil. (Edit: Morbid olması için 40'ı geçmesi gerekiyor.)

Dışarıda bir kere otobüste ve bir kere de dışarıda "Adama bak, işte bu Morbid Obez" dediklerini varsaydım. (Bende Atipik Affektif Bozukluk var ve böyle şeyleri bazen çağrıştırabiliyorum. Sadece çağrıştırdıklarıma kalsa zaten her gün herkes bana tonla şey söylüyor. Tabii ben gerçek ile kafamdaki "Acaba" 'larımı ayırt ediyorum ama takıldım işte. O yüzden böyle miyim diye soruyorum. Bu arada, bunun için tedavi görüyorum, söyleyecek olursanız. Dün psikoloğa gittim ve psikiyatriste de haftaya Cuma gideceğim.)

Daha ayrıntılı bir analiz yapabilmeniz için fotoğraf da koyacağım. (Şimdiki halim olursa daha iyi olur, o yüzden yeni bir tane çekeceğim)

Şimdiki halini bilmiyorum ama önceki halinin bile morbid olduğunu zannetmiyorum morbidler şu televizyonda obezite haberlerinde gösterilen 150 üstü kişiler
    Ayrıca sokakta falan kimsenin seni gösterip bu morbid obez diyeceğini zannetmem çoğu kişi morbid kavramından bir haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

BMI'ım 38 - 39 arasında ama olay sadece BMI'da değil. (Edit: Morbid olması için 40'ı geçmesi gerekiyor.)

Şimdiki halini bilmiyorum ama önceki halinin bile morbid olduğunu zannetmiyorum morbidler şu televizyonda obezite haberlerinde gösterilen 150 üstü kişiler
    Ayrıca sokakta falan kimsenin seni gösterip bu morbid obez diyeceğini zannetmem çoğu kişi morbid kavramından bir haber

Zaten o yüzden varsaydım dedim ama insanlar çok bakıyor, bak o konuda kafamda şüphe yok.

• 15 yasımda 105 kiloydum kalcalarım omuzlarımdan genişti şimdi 115 kiloyum omuzlarım kalcalarımdan geniş. Git ve spor yap !
  • Bunlar da resimler;

Bu önden görünüş;

Ben Morbid Obez miyim?

Bu yandan;

Ben Morbid Obez miyim?

Bu da akrobasi hareketim; (Saçlar yağlanmış ve o yüzden tepeden az da olsa açılmış. Yıkanınca belli olmuyor gerçi ama dikkat etmeliyim.)

http://i.imgur.com/Ri7HCAu.jpg

• tank malmısın kardeşim boyun fıtıgı olucan birdaha öyle birşey yapma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

tank malmısın kardeşim boyun fıtıgı olucan birdaha öyle birşey yapma sakın

Onu kardeşimle biz de düşündük ama hareketi yapma isteğim riskin önüne geçti. Zaten artık fotoğrafı çektim, bir daha böyle bir şey yapmam. (En azından boynuma bir şey koymam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 9 Kasım 2013; 21:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pre-morbid obezsin.

pijama da artistikmiş.
  • quote:

quote:

Onu kardeşimle biz de düşündük ama hareketi yapma isteğim riskin önüne geçti. Zaten artık fotoğrafı çektim, bir daha böyle bir şey yapmam. (En azından boynuma bir şey koymam)

tamam kardeşim bu arada sen güçlü falan olmak istiyordun sana yardımcı olabilirm :)
  • Hiç spor salonuna yazılıp, azimli bir şekilde kilo vermeyi denedin mi?

Edit: Ben denedim. Sonuç biraz başarılıydı fakat bazı durumlardan dolayı bıraktım.
  • quote:

quote:

quote:

tamam kardeşim bu arada sen güçlü falan olmak istiyordun sana yardımcı olabilirm :)

Hocam sen de iddialısın galiba. Senin rekorların nasıl Powerlifting'de falan? (Merak etme, seni deneme amaçlı sormuyorum, sadece merak ettim) Benim çok iyi değil. 125 kiloyum ve 125 kg RAW deadlift World Record'un ancak yarısı kadar ağırlıkla deadlift yapabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen de iddialısın galiba. Senin rekorların nasıl Powerlifting'de falan? (Merak etme, seni deneme amaçlı sormuyorum, sadece merak ettim) Benim çok iyi değil. 125 kiloyum ve 125 kg RAW deadlift World Record'un ancak yarısı kadar ağırlıkla deadlift yapabiliyorum.

deadlift yapmıyorum hocam biraz sakat bel açısından. Ama diğerlerinde iddalıyım. Judocuyum zaten güç sağlam sıkıntı olmuyor. Facebook varsa konusalım ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Hiç spor salonuna yazılıp, azimli bir şekilde kilo vermeyi denedin mi?

Edit: Ben denedim. Sonuç biraz başarılıydı fakat bazı durumlardan dolayı bıraktım.

Spor salonuna yazılmadım ama azimli bir şekilde kilo vermeyi denedim. 85 kiloya kadar da düştüm. (Lisede) Fakat fazlasıyla geri aldım.
  • kardeş sana kalana kadar ne obezler var.baya şişkosun orası kesinde senin asıl sorunun manyak olman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

deadlift yapmıyorum hocam biraz sakat bel açısından. Ama diğerlerinde iddalıyım. Judocuyum zaten güç sağlam sıkıntı olmuyor. Facebook varsa konusalım ordan

Bench Press'i örnek verebilirsin mesela. 100 kg'ın üstündüyse iyi sayılabilir. Bu arada, ben bu işleri profesyonel boyuta taşımamaya karar verdim. Bu yüzden kilo verdikten sonra bazı hedeflerime ulaşmayı deneyecek ve ondan sonra da bu işleri amatör olarak devam ettireceğim. Hepsi bu kadar. Belki kilo verdikten sonra biraz Wing Chun ile ilgilenirim ama o uzun süreli olmaz ve bu konuda amatörün dibi olarak kalmak benim için en iyisi olur. Yani bu işler bana ters, nick'imi de o yüzden değiştirdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bench Press'i örnek verebilirsin mesela. 100 kg'ın üstündüyse iyi sayılabilir. Bu arada, ben bu işleri profesyonel boyuta taşımamaya karar verdim. Bu yüzden kilo verdikten sonra bazı hedeflerime ulaşmayı deneyecek ve ondan sonra da bu işleri amatör olarak devam ettireceğim. Hepsi bu kadar. Belki kilo verdikten sonra biraz Wing Chun ile ilgilenirim ama o uzun süreli olmaz ve bu konuda amatörün dibi olarak kalmak benim için en iyisi olur. Yani bu işler bana ters, nick'imi de o yüzden değiştirdim.

benchte 90-100 üstü zor hocam bizim çalışma planı biraz farklı. Az ağırlık çok tekrar şeklinde. Çabuk kuvvet ve patlayıcı kuvvet önceliğimiz.

• Kimileri hastalıklarının nasıl belirtiler gösterdiğini de anlayamıyor ve çoğu şeyin ayrımını yapamıyor. Ben en azından o ayrımı çok iyi yapıyorum. Benim Atipik Affektif Bozukluğumun işitsel ağırlıklı olduğunu da yine ilk ben fark ettim. Sosyal anksiyetemi ilk ben fark ettim. Psikologlar ve psikiyatristler sonradan onay verdiler (Buna göre de bir tedaviyi uygulamaya çalıştıklarını ama sadece isim vermediklerini söylediler) ve her kendimle alakalı normal birinin bulamayacağı bir gerçeği bulduğumda ve psikologlar da buna onay verdiğinde anneme söyledikleri, kendisi kendini kurtarabilecek kapasitede, bizden yol alması yeterli olacaktır ama uzun sürecektir oluyor. Bu kime gittiysem söylendi.

O yüzden, karşınızda bilinçsiz biri yok, buna göre konuşun. Hastalıklarım olmasaydı, belki de şu anda yüksek lisans için UCLA'deydim. (Aksini söyleyebilirsiniz, beni yeterince tanımanızı bekleyemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 9 Kasım 2013; 21:59:48 >
  • şimdi kaç kilosun hocam? boy-kilo?
  • Abi sen boylu poslusun yinede. Ben 165 boyla 77 kiloyum düşün ne kadar iğrenç göründüğümü...
  • @MeqaLo, olsun, fena değil.

@imperial93, 1.81 - 1.82 m arası boy. (Resimde daha kısa duruyor olabilirim) ve 125 kg. (Yine 128'e çıktığım olmuştu ama tekrar indim)

@Guthrath, üzülme hocam. Senin sadece 16 kg vermen yeterli iken, benim 50 kg vermem gerekiyor.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 9 Kasım 2013; 22:28:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.