istemiyorum arkadaş. ne meclisimde, ne oturduğum mahallede, ne gittiğim üniversitede elini kolunu sallayarak dolaşan terör sempatizanlarını görmek istemiyorum. imralıda kendi paramla bir iti beslemek istemiyorum. bu ülkenin vatandaşıysam bu ülkenin bölünmesini isteyenlerin olduğu kadar(?!) benimde söz hakkım var. idam mı geliyor ne geliyorsa gelsin, yada bu ülkeyi sevmeyenler, bölünmesini isteyenler sınırdışı edilsin. bunu istemek her vatanını seven vatandaş gibi doğal hakkım. artık siyasilerin bu vatanı gerçekten sevenlerlede bir çözüm sürecine girme vakti geldi! terör sempatizanlarının nedense(?!) huyuna, suyuna gidenlerin, ellerini öpenlerin bu vatanda yaşayan onurlu vatanseverlere hesap verme vaktidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 23 Aralık 2023; 10:15:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben meclisimde terör sempatizanı görmek istemiyorum!

-
-
Bu başlığı açmak için bir 25 sene geç kalmışsın delikanlı.
-
Bende Atatürk ve Laiklik düşmanları meclis ve kamuda görmek istemiyorum ama binlercesi ve milyonlarcası doluştu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 23 Aralık 2023; 10:49:33 > -
doğru. artık heryerdeler. ayakta uyuttular bizi. halk uyurda, devleti nasıl uyuttular?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın. başta chp, kk ve özgür özel gibiler, atatürke ve ilkelerine en büyük zararı verdiler. vermeyede devam edecekler.
sana bir soru madem. atatürkün ilkelerini hiç edenlere ve şeyh sait sevicilere oy verdin mi? vermeye devam edecek misin?
öyleyse pekte yorum yapma ve şikayet etme hakkın yok gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 23 Aralık 2023; 10:56:14 >
her kim teröristlerle iş birliği yaptıysa ve yapıyorsa anasını avradını. yeteri kadar açık mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 23 Aralık 2023; 11:10:51 >
Atatürk ve Laiklik karşıtları her zaman vardı. Sen Türkiye'de herkesin Atatürk'ü ve devrimleri desteklediğini zannediyorsun herhalde.
-
Atatürk karşıtı olabilir, laiklik karşıtı olabilir. Fakat terör sevicisi olamaz arkadasım.
Senin askerini, polisini insanını öldürenleri övemez.
Siyaset niye var, meclis niye var? Bir derdin varsa silaha başvurma insan gibi çöz dye var.
Fakat bunlar siyaseti silahın önünü açmak için bir araç olarak kullanıyorlar.
İkisi bir arada olmaz. Bizim zavallı ülkemizdr bunu farkedemiyorlar. Terör başını mı övdün sen dağı seçiyorsun demektir. Terörü övemezsin bu kadar basit. Sen dağdaki şerefsizlerin sözcülüğünü yapıyorsan dağa gideceksin yada insan gibi gelip mecliste siyasetini yapacaksın.
. Ya o ya bu ikisi birden olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Aralık 2023; 11:27:46 >
Ben Atatürkçüyüm. Atatürkçü devrimi silahla getiriyorum deyip asker polis öldürsem ardından meclise adam yollasam olur mu?
Ben dinciyim pazar alanında milletin kafasını kessem. Birde parti kurup aynı anda ona bunları övdürsem olur mu?
Siyasetin yolu bellidir. Fikirlerinle çarpışırsın. Oy alan herkes her konumu elde edebilir o zaman bu silah nedir, terör övcülüğü nedir. Neden izin veriyorsun ikisine birden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Aralık 2023; 11:33:9 >
ABD'de Bin Laden'i savunan El Kaide partisi düşünsenize bir
-
Almanya veya Kuzey Iraktakiler ile nlaşıp. Pkk övcülüğü yapanları vatandaşlıktan atıp, ülkeden sürmek gerekli.
Almanya ile anlaşırım sen 1 mülteci ver ben sana bir Pkk sevicisi vereyim diye. Mis gibi olur.
Bu kadar var mıydı..Bu kadar aleni miydi..
-
Bu insanlar bu ülkede var kendilerini haksızlıga zülume uğramış olarak düşünüyorlar.. sonrada böyle eylemler yapıyor ve kendilerini haklı görüyorlar ben haklılar demiyorum olaya karşı perspektiften bakıyorum.. Mesela Sayın Cumhurbaşkanımız da Yıllarca zulüme uğrayan filistin halkı için festival basıp sivil öldüren HAMAS için Terör örgütü değildir demişti .. bunun gibi bişey kendi açılarından kendilerini terörist olarak görmüyorlar..
-
Toplumda zaman zaman baskı dönemleri olabilir. Solcular baskı görebilir, İslamcılar baskı görebilir, milliyetçiler bile baskı görebilir bugün zafer partisi ilçe bakanları tutuklanıyor. Fakat her baskı gören silah alıp milleti mi tarıyor, insan mı katlediyor?
Siyasi iklim daha sonra değişir. AKP iktidarı işte seçimle gelip yönetimi elde etti. Hdp bir süt belediye aldı. Yani her ülkede olan gelip geçici siyasi baskı dönemlerini insan öldürmek için bahane sayarsan herkes birbirinin boğazına yapışır.
Abd'de zamanında koministşere zulmetmedi mi ülkesinde? Onlarda Bike baskı dönemleri olmadı Kı? Oldu fakat bunlar gelip geçicdr.
Senin bir derdin varsa siyasi mücadele i sürdüreceksin.. Türkiyede siyaset kimseye kapalı değil
Erdoğan Hdp ile görüşmedi mi Hdp ile beraber Milliyetçilere savaş açmadı mı? CHP siyaset uğruna HDPye yaltaklanmıyor mu? Ancak sen elde ettiğin siyasi basarıyı dağda insan öldürenlere silah mühimmat para desteği olarak kullandığın zaman hersey mahvolur. Siyaset ve demokrasi bunu kaldırmaz. Ülkede demokratik ortamı zehirlersin.
Hdp meclise girebiliyprsa, belediye baskanlığı alabiliyorsa, partilerle ittifak kurup istediği siyasi yoldan yürüyebiliyorsa o zaman bu silah nedir, terör faaliyetleri, bu kan nedir. Demek ki senin arzuladığı şey siyasi hak ve Barış ortamından fazlası demek ki sen bu ülkede bu ülkenin halkı ile beraber barış ve huzur içinde yasamak değil bu ülkeyi çökertmek istiyorsun. Demokrasi amaç değil araç olmuş senin için.
İşte bunu önüne geçilmez zorundadır. Bu Hdp denen oluşuma ya silah ya siyaset ikisinden birini seçmek zorundasın demek zorundayız. Bu sekilde ne o ne bu dedikçe bu iş daha da çirkinleşecek zaman içerisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Aralık 2023; 13:18:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de halk düşmanı elitist görmek istemiyorum.
Ülkenin çoğunun dinine düşmanlık yapanları görmek istemiyorum.
Teröristleri ve onlarla işbirliği yapanları da.
Bizzat terörist olanlar çıksın da sempatizanı kalsa da olur.
Ama hepsini halk seçiyor.
İkinci olarak Filistin konusu ile bizdeki konu çok farklı.
1 - Gazzedekiler vatandaş değiller.srail bunlara kimlik vb vermemiş. Bizde doğu veya batı farketmeksizin herkes bu ülkenin vatandası.
2 - Gazze'de bşr duvar örülmüş ve bunun dışına grip çıkmak yasak, İsrail'in izni vb gerekiyor. Türkiye hiçbir yere duvar muvar örmüş vb değil. Türkiyenin doğusunda veya batısında yasayan herkes ülkenin istediği her yerine gidip yerlesebikir, istedikleri her yerde yaslayıp çalışabilir.
3 - Türkiyede bedava okul ve hastane hizmeti vardır ve bunlardan yararlanma In tek sartı Vatandas olmaktır. Doğulu veya batılı diye kimse ayrılmaz tek ayrım TC vatandaslığı kimliğidir. Batıdaki hastaneden, doğudaki hastaneden herkes faydalanabilir. Okullarda herkesin cocugu beraber okur.
Anayasada yasalardan butun Vatandaslar etkilenir. Herhangi bir etnik veya dini topluluğa farklı yasa uygulanmaz.
Kısacası Türkiye'de hiçbir yere bir seyahat kısıtlaması yoktur, her Vatandas heryerde valışabilir. Devlet okullarından hastanelerinden herkes faydalanabilir. Anayasa sadece Vatandas ayrımı yapar yani Türkiye vatandası isen herkes için aynı yasa, aynı vergi aynı düzenlemeler vardır. Ülkede parti kurup siyasete girip belediye bakanı meclis bakanı olabilirsin. Sınırı Süreyya denen Pkk sempatizanı meclis başkan etkiliydi bu ülkede daha gelen.
Şimdi sana soruyorum Türkiyedeki durum ile Gazzedeki durumun en ufak bir benzerliği var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkede bağımsız yargı var mı ki? Adaletin olması icin öncelikle bağımsız yargı olacak. Sonra idam düsünülebilir. Yoksa büyük kaos cıkar.
-
Ben ülkeyi görmek istemiyorum…
Alıntı
metni:Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim.. bu yemini edip Atatürk ve Laiklik karşıtı oluyorsa o kişi şerefsizdir.. Şerefsizlerin mecliste yeri yoktur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 23 Aralık 2023; 14:19:59 >
Bende Atatürk ve Laiklik düşmanları meclis ve kamuda görmek istemiyorum ama binlercesi ve milyonlarcası doluştu... |
bu yemini edip Atatürk ve Laiklik karşıtı oluyorsa o kişi şerefsizdir.. Şerefsizlerin mecliste yeri yoktur.. |
Atatürk karşıtı olabilir, laiklik karşıtı olabilir. Fakat terör sevicisi olamaz arkadasım. Senin askerini, polisini insanını öldürenleri övemez. Siyaset niye var, meclis niye var? Bir derdin varsa silaha başvurma insan gibi çöz dye var. Fakat bunlar siyaseti silahın önünü açmak için bir araç olarak kullanıyorlar.
İkisi bir arada olmaz. Bizim zavallı ülkemizdr bunu farkedemiyorlar. Terör başını mı övdün sen dağı seçiyorsun demektir. Terörü övemezsin bu kadar basit. Sen dağdaki şerefsizlerin sözcülüğünü yapıyorsan dağa gideceksin yada insan gibi gelip mecliste siyasetini yapacaksın. . Ya o ya bu ikisi birden olmaz. |
Atatürk ve Laiklik karşıtları her zaman vardı. Sen Türkiye'de herkesin Atatürk'ü ve devrimleri desteklediğini zannediyorsun herhalde. |
Bu başlığı açmak için bir 25 sene geç kalmışsın delikanlı. |
haklısın. başta chp, kk ve özgür özel gibiler, atatürke ve ilkelerine en büyük zararı verdiler. vermeyede devam edecekler. sana bir soru madem. atatürkün ilkelerini hiç edenlere ve şeyh sait sevicilere oy verdin mi? vermeye devam edecek misin? öyleyse pekte yorum yapma ve şikayet etme hakkın yok gibi... |
her kim teröristlerle iş birliği yaptıysa ve yapıyorsa anasını avradını. yeteri kadar açık mı? |
ABD'de Bin Laden'i savunan El Kaide partisi düşünsenize bir |
Benzer içerikler
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- nur tuğba aktay boşandı
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- ariel boykot mu
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- togg dijital anahtar nedir
- milli uçak gemisi
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- atatürk filmleri
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X