Şimdi Ara

'BEN KİMSEDEN EMİR ALMAM!' GELİN BAKAYIM MÜDÜR YARDIMCISINA DİKLENDİĞİM ANI ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2011. Ay: Kasım. 10. sınıftım. Sevgilimden yeni ayrılmıştım. Hırçındım o günlerde. Okula sürekli geç gidiyordum ve sakal bırakıyordum. Yeni gelen müdür yardımcısı dayanamadı ve babamı çağırdı. Babam da çok sinirli bir insandır. Neyse yukarıdan bir nöbetçi geldi xxx hoca seni çağırıyor diye. Gittim içeri babam orada. Şok oldum. Otur aslanım, dedi. Sakalımdan ve sürekli geç kalmamdan bahsetti. Burası bir kurum ve ben buranın yöneticisiyim, biz sizleri yönetiyoruz ve sen de benden emir alıyorsun; emirlerimi yerine getirmek zorundasın, dedi. Ani bir çıkış yaptım ve "ben kimseden emir almam" dedim. Burası işletme değil, dedim. Adamın sinirden eli ayağı titredi. Babamın da öyle. Sonra o sakalları keseceksin, dedi. Sizin de bıyığınız var hocam, dedim. Mal mal konuştu sonra gönderdi. Ertesi gün baba zoruyla traşlı gittim okula. O gün eve gittiğimde babam sopayla beni bekliyordu zor kurtuldum. Bu da böyle bir anım. Hocalara kendinizi ezdirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır.

Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun.

Hiçbir şey ele geçince hayalde olduğu kadar güzel kalmaz.
  • OKUYUN BEYLER CSB DEĞİL
    Daha Fazla Göster
  • [size=99]OKUMAYIN

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Sene 2011. Ay: Kasım. 10. sınıftım. Sevgilimden yeni ayrılmıştım. Hırçındım o günlerde. Okula sürekli geç gidiyordum ve sakal bırakıyordum. Yeni gelen müdür yardımcısı dayanamadı ve babamı çağırdı. Babam da çok sinirli bir insandır. Neyse yukarıdan bir nöbetçi geldi xxx hoca seni çağırıyor diye. Gittim içeri babam orada. Şok oldum. Otur aslanım, dedi. Sakalımdan ve sürekli geç kalmamdan bahsetti. Burası bir kurum ve ben buranın yöneticisiyim, biz sizleri yönetiyoruz ve sen de benden emir alıyorsun; emirlerimi yerine getirmek zorundasın, dedi. Ani bir çıkış yaptım ve "ben kimseden emir almam" dedim. Burası işletme değil, dedim. Adamın sinirden eli ayağı titredi. Babamın da öyle. Sonra o sakalları keseceksin, dedi. Sizin de bıyığınız var hocam, dedim. Mal mal konuştu sonra gönderdi. Ertesi gün baba zoruyla traşlı gittim okula. O gün eve gittiğimde babam sopayla beni bekliyordu zor kurtuldum. Bu da böyle bir anım. Hocalara kendinizi ezdirmeyin.

/>

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU

• okudum valla güzeldi.

Orijinalden alıntı: TurboS

güldüm

Sağol kardeşim. Ama dediğim gibi olaylar gerçek.

anca bu kadar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsviçresiz Bilim adamıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

boş olmuş

Neden böyle dedin hocam ? Yaşadığım bir hikaye. 2 gün traş olmasam kızıyorlardı canıma tak etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League0fLegends -- 31 Ağustos 2012; 0:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

boş olmuş

Neden böyle dedin hocam ? Yaşadığım bir hikaye. 2 gün traş olmasam kızıyorlardı canıma tak etmişti.

ben olsam hiç ugraşmazdım

ammaaa sinirli günlerindeymişsin ki ben sinirli günümdeyken elim ayagım titrer yerimde duramam kavga çıkarmaya çalışırım senin yerinde olsaydım ben de öyle yapardım

• Ezdirmemişsin gerçekten

Orijinalden alıntı: Einstein

Çekirdeksiz karpuz gibi.

/>
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.