Bildirim
Ben Kaba ve Kötü Biriyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kim kaba demisse sana haklı demis. gecen beni üzdün....
_____________________________ -
evet
Sen de sonra arkamdan konustun bilip bilmeden sen de dedikoducusun ve bilir bilmezsin
(qapaq)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Karageceler üzerime titreyennnn....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
basligi gorunce konuda benden bahsedecegini tahmin ettim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
kötüsün
NEYİM BEN NEYİM SÖYLE HA?
nooo değelsen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
biraz kabasinda
nankorlukte varmi acaba
gecen seni meoladan kurtarir kurtarmaz nankorluk etmistin sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 15 Ekim 2025; 14:50:23 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sağol kral
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt