Şimdi Ara

Ben boyle iphone 4s nin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Blackberry almada ne yaparsan yap.

Niye ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran aydınlatmasını yarıya indir. 3g kullanma edgeden bağlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Blackberry almada ne yaparsan yap.

Niye ??

Hayatımda o kadar gereksiz pahalı mesaj dışında hiç bir şeyi olmayan boş bir telefon görmedim.Daha önce blackberry kullandım bu arada
  • Forumda gördüğün şarjım 3 gün gidiyor 5 gün gidiyor yazılarının alayı fasa fiso. Bu cihazı hakkını vererek kullanırsan gideceği 24 saattirr en fazla.

Adam iphone almış, elini bile sürmez, sonra buraya resim koyar bak benim şarjım 3 gün gitti bilmem ne oldu. Sonra senin gibilerde böyle kafayı yer :)

En kralını getirin, ben kullanayım, 25 saat giderse ben bir 4 s hediye etcem o delikanlıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

Siz bu telefonlarla ne yapıyorsunuz da bu kadar çok çabuk bitiriyorsunuz şarjı anlamış değilim, bu sabah tam 2 gün oldu şarjdan çıkaralı şuanda 67% kullanım olarakta işe gidip gelirken müzik dinliyorum ve haber okuyorum, maillerimi kontrol ediyorum, ara sıra oyun oynuyorum, genel olarak bu şekilde.

Mümkün değil..
  • 750 veririm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Siz bu telefonlarla ne yapıyorsunuz da bu kadar çok çabuk bitiriyorsunuz şarjı anlamış değilim, bu sabah tam 2 gün oldu şarjdan çıkaralı şuanda 67% kullanım olarakta işe gidip gelirken müzik dinliyorum ve haber okuyorum, maillerimi kontrol ediyorum, ara sıra oyun oynuyorum, genel olarak bu şekilde.

Mümkün değil..

Yerçekimsiz ortamda belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Forumda gördüğün şarjım 3 gün gidiyor 5 gün gidiyor yazılarının alayı fasa fiso. Bu cihazı hakkını vererek kullanırsan gideceği 24 saattirr en fazla.

Adam iphone almış, elini bile sürmez, sonra buraya resim koyar bak benim şarjım 3 gün gitti bilmem ne oldu. Sonra senin gibilerde böyle kafayı yer :)

En kralını getirin, ben kullanayım, 25 saat giderse ben bir 4 s hediye etcem o delikanlıya.

aynen bu arkadaşın yazdıklarını ben yazıcakdım :D hatta bu arkadşla bana getirin kullanalım 25 saat gitsin size birartane 4s :) arkadaşım bence sarj süren normal yani ben sabah namazında çekiyorum facebook görüşme msj akşam geldiğimde sarja takıyorum olmadı bitane sarjlı kılıflar var onlardan al abicim işini görür ama iphoneyi satıp hangi telefonu alırsan al pişman olursun heleki blackberry aman diyim yani çok boş bi telefon sadece msj yazımı güzel okadar oda iphoneden güzel olduğu sölenemez başkada bişeyi yok

• iPhone'un en büyük kötü yanı şarj zaten ama alıştım sürekli telefon takılı oluyor pc'ye veya prize o yüzden problem olmuyor yakında batarya şişecek elimde patlayacak ya hadi hayırlısı :D
  • 4g bağlanmış olan cihazların bile şarjları iphone 4s den fazla gidiyor
    apple nin pazarlama politikası bi sonraki seride bunu çözüp daha farklı bir problemle çıkacaklardır> yoksa kim neden model yükseltsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

500 lira vereyim.

500.5
  • quote:

Ya arkadaslar boyle bir telefon varmidir ya daha hepiniz 5.1 cok iyi iste sarji 2 gun gidiyr ya hepsi yalan 1 sonra sarjim 5.0.1 den daha cok gidiyr sinir oldum artik yakinda apple fanligi birakcam alcam bi blackberry nedir bu sarj problemi ?

Apple fan'lığını bırakacam yoksa....

Bu nasıl zavallıca bir cümle,
    Ne desem boş

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Ya arkadaslar boyle bir telefon varmidir ya daha hepiniz 5.1 cok iyi iste sarji 2 gun gidiyr ya hepsi yalan 1 sonra sarjim 5.0.1 den daha cok gidiyr sinir oldum artik yakinda apple fanligi birakcam alcam bi blackberry nedir bu sarj problemi ?

Apple fan'lığını bırakacam yoksa....

Bu nasıl zavallıca bir cümle,
    Ne desem boş

Hocam orda sinirledim oyzdn olee yazdim kisasi apple ilgili hicbirsey duymak ve almak istemiyorum hesabina gelmis anlamiyacak birsey yok burda
  • Valla ben de iphone 4 den 4s e geçtim. Şarj gerçekten de can sıkıcı. Kendimce çözüm buldum ve sorunu hallettim gibi. iphone 4 kadar olması imkansız ama yine de %80 i yakaladım.

1. temiz bir yükleme yapın itunes ile 5.1 yükleyin. asla yedketen geri yükleme yapmayın.
    2. iMessage ve facetime ı kapatın.
    3. icloud u kullanmayın. telefonu icloud a yedekleyin ihtiyacınıuz varsa ama sonra kapatın.
    4. 4s her kapatıp açılmada 3G aktif olarak açılıyor. Benim gibi avea kullanıyorsanız ve çekim zayıfsa şarjı etklilyor.
    5. mail ve rehberde anınbda ilet seçeneğini kullanmayın gerekli değilse ve mail almayı "elle" olarak seçin.
    6.en önemlisi yaklaşık 4 5 gece telefonu şarjda bırakıp sabah alın

bunları uygulayıp şarjı akşam eve dönünce yüzde 40 lardsa bulabiliyorum. Kuklanım süresi 7 saate varmasına rağmen. tabi o 7 satate 4 5 maç yapıyorum dream soccer ile. 1 saate yakın müzik ve 1 2 saat 3g ile internet kullanımı dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 1 Nisan 2012; 9:58:34 >

• Cihaz hakkını veriyor ama.
  • arkadaşım 4s'in yaptığı işleri sen yap bakalım 2 gün dayanabiliyor musun =))

babamda da var 4s bende de babam 3gün kullanıyor ben daha günü zor bitiriyorum, sen ne halt yiyosun bununla diyor...

bence iphone'un hakkını vermiyorsan almayacaksın kardeşim...

Siz hiç infinity blade diye bir oyun oynadınız mı?? ben bir günde 5 kere şarja taktığımı biliyorum oyun bitene kadar...
  • Bu şarj olayında gün atlatma muhabbetini hiç anlamıyorum.
    Hunharca elimden düşmeyene kadar kullanıyorum. 1 gunü tamamlıyor. Aksam sarja takip sabah kalkınca alıyorum ve yine elimden düşmeyene kadar kullanıyorum şarjdan da cok memnunum. Prize takmak niye bu kadar zor geliyor size anlamadım.
     Ben boyle iphone 4s nin
  • Diz üstü bilgisayarın sarjı dayanmiyor bütün gün wi-fi'ye oyuna vs. El kadar aletten ne bekliyorsunuz?
    3310'un sarjı 3 gün giderdi ama sadece konuşmak için çıkartırdım cebimden. iPhone'u elimden düşürmüyorum haber takibi, borsa takibi, döviz takibi, twitter, facebook, instagram, konuşma, mesajlaşma, bazen oyun vs. ama her akşam sarja takıyorum. Bu mu zor geliyor? Bi zahmet takın sarja her akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Mümkün değil..

Yerçekimsiz ortamda belki.

Mümkün değil ?
     Ben boyle iphone 4s nin

Buda şuanki şarjım dünden sonra.
     Ben boyle iphone 4s nin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.