Şimdi Ara

Ben bir milliyetçiyim, sen de öyleysen bu satırları oku ve elini vicdanına koy mhpli kardeşim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba arkadaşlar.
    tüm aile bireyleri belki 30 senedir milliyetçi harekete gönül vermiş ve ilk kullandığı oydan referanduma kadar her daim mhp'nin arkasında durmuş bir ülkücü olarak yazıyorum bu satırları. instagram, twitter paylaşımlarında üzülerek görüyorum ki milliyetçi olduğunu iddia eden bazı kesimler ve bazı yakınlarım erdoğan+mhp şeklinde oy kullanacakları yönünde paylaşımlar yapıyor tanıdıklarımı uyarıyorum ama ya tanımadığım binler? bir kişiye bile ulaşırsam kar sayarım bu güzel ülke için. üniversite içerisinde 29 ekim'de türk bayrağı ve atatürk posteri dışında herhangi bir şey barındırmayan standında pkklı yüzlerce itin saldırısına uğrayıp gözünü hastanede açmış bir kardeşiniz olarak yazıyorum aşağıdaki satırları. ben unutmadım siz nasıl unutuyorsunuz 16 yıldır yaşanan rezaletleri? ben istiyorum ki bu topraklar hak ettiği değere ulaşsın hak ettiği şekilde gerçek vatansever ve ilerici tıpkı atatürk gibi insanlar tarafından yönetilsin rüzgar hangi yönde esiyorsa o yönün değerlerini sahiplenen yüzüne tükürsen onur duyacak hainler tarafından değil.
    unutma sevgili kardeşim.

    *kardeşlerim,büyüklerim açılım zamanı ben mersin üniversitesi'nde eğitim görmekteydim.
    üniversite terör yuvası olmuştu rektör ve polis gözetiminde her gün okul içerisinde apo posterleri ile eylem yapanlara, yemekhane basıp öğrenci tartaklayanlara, okulun girişine çadır kurarak otobüslere saldırıp inmeyen öğrencilere fiziksel müdahalelere varan tacizler yapanlara destek olanları, görmezden gelenleri unutma!

    *fırat çakıroğlu kardeşimi unutma! unutma ki o yiğit insan açılım denen süreci başlatanların görmezden geldiği pkklı it sürüsü yüzünden şehit oldu!

    *megri megri diyerek oy alabilmek adına aponun mesajını okuyup, dağdan inen pkklı itleri davul zurnalarla karşılayanları unutma!

    *pkk kimlik kontrolü yaparken uzaktan izleyen askerlere karışma emrini veren valileri, valilere o emri veren devlet büyüklerini unutma!

    *iki seçim arasında bombalar patlatanları unutma! sen milliyetçi kardeşim devlet bahçeli önderliğinde açılım adı altında yapılan yanlışları meydanlarda bas bas bağırırken seni kaale almayıp milliyetçiliği ayaklar altına alanları unutma!

    *şehidine kelle diyenleri, üç beş mehmet öldü diye meclis mi toplanayacak diyenleri unutma! her şehit haberini televizyonda izlediğinde şehit ailelerinin hep sefalet içerisinde olduğunu gördüğün o görüntüler var ya, sebep olanları unutma!

    *oğlunu askere göndermeyen akp milletvekillerini unutma! senin evladın fetöcü komutanlarla doğuda bilerek ölüme gönderilirken kendi oğulları şişe şişe patlayacak hale gelenleri unutma!

    *asker namusundur milliyetçi kardeşim, askerini kul hakkına girerek hapse atan şerefsizleri unutma! namusunla oynayanları unutma! yüzlerce yıllık türk ordusunu olmadığı kadar rezil kepaze hale getirenleri unutma!

    *tüm savaş sırlarının yer aldığı kozmik odana girip bunu fetöcüler aracılığıyla abd'ye sevk eden bülent arınç ve ortaklarını unutma! savaş zamanı kullanılmak üzere ayrılan petrolünün dahi yarısını satanları, ege'deki türk adalarını yunan'a bırakanları unutma!

    *yıllarca vatan millet aşkıyla yanıp tutuşarak askeri okullara gidip fetullahcılar yüzünden okuldan atılan, hayalleriyle oynanan gencecik çocuklarını unutma!

    *milliyetçilik vatanını sevmek onun iyliğini istemektir, türkçülük demek türk milleti'ni yüceltmek ideali uğrunda çalışmak demektir. bankandan hatta sodandan bile tc ibaresini pkk isteğiyle kaldıranları unutma!

    *sen en güzel idealleri hak eden güzel bir insanken seni ortadoğu bataklığında arap bedevilerine biat etmen için eğitim sistemini yerle bir eden, gençlerini zehirleyen uğursuzları unutma!

    *paranı pul eden, pasaportunu hiç eden, itibarını mahveden sadece kendi yiyen haramzadeleri, sarayseverleri unutma! cebinde 10 tl paran yok iken badem sütüyle beslenenleri unutma!

    *milliyetçi kardeşim herşeyden önce yıllarca desteğini verdiğin ve seni yarı yolda bırakan yaşlı huysuz adamı unutma! yumurta kapıya dayanınca milliyetçi olan, türk demeyi öğrenen uzun adama kanma oyunu sakın ola sakın onun isteği doğrultusunda kullanma!

    *gelmiş geçmiş en büyük türk milliyetçisi büyük önder mustafa kemal atatürk'e yapılmadık terbiyesizlik bırakmayan, edilmedik hakaret bırakmayan din istismarcısı ve ahlaksız herifleri unutma! 16 yıldır ülkeni bataklığa sürükleyen devletin tüm kazanımlarını şeker fabrikalarına kadar satıp yiyen aç gözlü herifleri unutma!

    sen sevgili milliyetçi kardeşim bunları okurken eminim benim hatrıma gelmeyen daha nice vatana ihanet içeren olayı hatırlayacak vicdanın sızlayacak ve oyunu ona göre kullanacaksın. unutma ki sevgili kardeşim bu vatan için çalışan herkes sağcı solcu olduğuna bakmadan bizdendir, bizdir ve en büyük vatan hainleri bizdenmiş gibi görünerek düşmanlarımıza hizmet edenlerdir. unutma sevgili kardeşim, sandık başında olur da elin cumhur ittifakına kayarsa bu satırları hatırla ve sakın ola ki unutma!
    güzel günler görelim hep beraber, o güzel günleri hatırla..

    başlık ekşiden kopyalanmıştır imla hataları için kusura bakmayın orada her şey küçük harf malum önemli olan içeriği. sevgiler.







  • Arkadaşlar uzun uzun yazmayın zamanınıza yazık. Herkes kararı verdi kim olursa olsun daha değiştirmez. Kararsız seçmen olayı son 1 hafta kalmaz. Son hafta insanlar etraf baskısından (iş, eş dost vs) kararsızım falan derler. Aslında onlar çoktan vermiştir kararı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    bir kişi uyku tutmayıp buralarda gezerken görse veya yarın sabah bir bakayım yav diyerek kahvesini içerken satırlara göz gezdirse lan aslında doğru söylüyor ne yapıyorum ben dese o bile kardır kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

    bir kişi uyku tutmayıp buralarda gezerken görse veya yarın sabah bir bakayım yav diyerek kahvesini içerken satırlara göz gezdirse lan aslında doğru söylüyor ne yapıyorum ben dese o bile kardır kardeşim.
    Bu yazdıkların boş. Turkiyede kimse ülke için en iyi olanına oy vermiyor. Herkes kendi düşüncesindeki insana oy veriyor. Kim olursa olsun. Eğer herkes ülkesini düşünse sandığa kimse gitmez ve bu adayların hiçbirine oy vermez. Çünkü hepsi birbirinden beter. Herkes diğeri gelmesin öbürüne veriyor. Bende aynıyım inkar etmiyorum. Herkes aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' ilk kullandığı oydan referanduma kadar her daim mhp'nin arkasında durmuş bir ülkücü olarak yazıyorum bu satırları''

    kardeş bu cümleden ne anladığını açıklarsan sevinirim.
    kadar ve dahil kelimelerinin farkını bildiğini umuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neutumn

    Bu mesaj silindi.
    dip dalga mehmet bahçeliden gelecek diyosun

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

    '' ilk kullandığı oydan referanduma kadar her daim mhp'nin arkasında durmuş bir ülkücü olarak yazıyorum bu satırları''

    kardeş bu cümleden ne anladığını açıklarsan sevinirim.
    kadar ve dahil kelimelerinin farkını bildiğini umuyorum.
    Tamam ak parti o dönemde hata yaptı, hep birlikte eleştirdik. Şu anda birlikte olduğunuz CHP, pkk askerlerimizi şehit etti. Pkk ya karşı bir eleştirisini duydunuzmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'ye oy atmayacagim bu bir, CHP içerisinde her ne kadar şerefsiz vekiller barındırsa da PKK'ya her zaman ağır eleştiriler getirmiştir lakin senin destek verdiğin AKPli vekiller neler demiş görmek istersen Google'a akp apo PKK övgü yaz neler neler çıkacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.