Şimdi Ara

Ben Bir Jailbreakciyim ama Şüphelerim Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bi cevap veriyim iphone 4s 5 5s 6 6s telefonlarının hepsini kullandım hepsinde de jailbreakli olarak kullandım. Yani uzun bi dönemden bu yana jailbreak ile telefonumu kullanıyorum. Jailbreakte aptal saptal işler yapmazsanız telefonunuzun başına iş açmazsınız yaparsanız elma logosunda da kalır ekran tepkisizde kalır brickte olur cihaz olurda olur.

    Şöyle bi örnek vereyim 5s kullandığım dönemlerde telefonun sesi bana yetersiz geliyordu duymuyordum gelen çağrıları bende telefonuma adını unuttum ama telefonun kendi düzeyinden çok daha fazla ses veren bi tweak yükledim. 2-3 ay herşey güzeldi ofiste benim telefon bi çalıyo ofis inliyordu ya da dışarıdayken müzik dinlerken . Lan bunun acaba zararı olur mu falan filan demeye kalmadan hoparlörü patladı telefonun. Sonra şansıma o sırada telefonun power butonu arızalandı apple mağzasına verdim telefonu sıfırını bana verdiler.

    Ama kendi hatam ve jailbreaki yanlış kullanmamdan ötürü.
    Birkezde kendi beceriksizliğimden brick etmişliğim vardır cihazı.

    Ben jailbreakli kullanıyorum iphone u ve birsürü banka hesabı uygulamam cihazımda bulunuyor pek aldırış etmiyorum açıkçası buzamana kadarda bi sorun yaşamadım ha olur mu olur normal jailbreaksiz iphone da da olur ama bunu da bilin. İos öyle muazzam koruma içeren bi işletim sistemi değil hiçbir zamanda olmadı. Birsürü açığı var en basitinden crashsafari.com sitesi buna belirgin örnek

    Son olarak bitirirken demek istediğim şu var şuan iphone 6s kullanıyorum jailbreak vardı yanlışlıkla restore ettim ve güncellemek zorunda kaldım İlexRat sağolsun 2 ay a yakındır jailbreaksiz kullanıyorum tek diceğim şey telefonumu cidden değiştirmeyi ve android e geçmeyi düşünüyorum o kadar berbat birşey ki ios anlatılamaz. Resmen 2 ayda telefondan tiksindim ağır yavaş istediğim şeyleri yapamıyorum 3310 gibi telefon kullanıyorum.

    Sürekli normal ios kullanan jailbreaksiz kullanan için iphone böyle güzel geliyor ama inanın bana Jailbreakli bir iphone ile normal bi iphone arasında dünyalar kadar fark var jailbreak imkanı olmucağını bilsem bu telefona 5 kuruş para vermem bu da açık ve net.




  • Nedir bu peki hiç duymamıştım. YouTube'da var mı videosu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    :) Hocam söylediğim gibi 100 tane tweak atmıyorum içine 3-5 tane hatta lisanslı aldığım tweak ama yapabiliyor bir şekilde. Şöyle bir düşünüyorum activator tek başına bir jb sebebi mesela aslında yanlışta aktarmış olabilirim benim derdim jbden ziyade jb sonrası meydana gelen eminim herkesin başına gelen ama çoğu arkadaşın önemsemediği ufak tefek sorunlar. Bir ara hava durumu açılmıyordu çok takip ediyorsanız hatırlarsınız :) ifile ile bir dosyayı sileceksin falan çözümü bulundu illaki ama bu tip ufak sorunlar ilerde bu sistemi çökertecek gibi geliyor bana çünkü çok uğraşıyorlar hocam. Basit bir tweak bile 100 tane güncelleme alıyor
  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.4 jb çıktığından ip6 plus kullanıyorum 20 geçik tweak var hiç bi zaman durduk yere respring yaşamadım. Çakışan tweakler yoksa kesinlikle böyle bi problem yok. Geçen arkadaşın 5s kullandım arkadaş o animasyonlar öyle bi yavaş gösteriyomuşki cihazı o zaman anladım. Sprintomize ile cihaz milasaniyelik sürede uygulamaları açıyor ana ekrana dönüyor sayfalar arası geçiş yapıyor sırf bu yüzden illede jb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gskysk

    Muhtemelen mevcut ios sürümün günceldir ve şuan senin jailbreak yapma ihtimalin yok.beklemen gerek.

    Evet hocam bekliyordum JB çıkmasını. Bu arada JB olan bir arkadaş söylediğim mouse programının fiyatına bakabilir mi ne kadar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni seyi bende dusunmustum.2,5 yil jailbreakli kullandim bence ufak hasarlara neden oluyor.5s aldim simdi jailbreksizde kullanmak zor oluyor cihazi,9.0.2 ile gelseydi tekrar jailbreak yapardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sistem normal çalışırken bile ara sıra respring yapıyor, uygulamadan atıyor. Jb ile bu durum hayli hayli olur çok normal. Böyle Şeyler her zaman olur, olacaktır da.
    Daha bugün iPad tabletim respring yaptı. Ama umurumda değil. intelliscreenx, quickDo, activator,vs bana sağladığı esneklik yanında arada bir respring yaşamak kabul edilir bir şey bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Cydia anasayfasında var bir tweak; 4.98 dolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gskysk

    Cydia anasayfasında var bir tweak; 4.98 dolar.

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.