Şimdi Ara

Belkin SoundForm Immerse tam kablosuz kulaklık duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belkin SoundForm Immerse tam kablosuz kulaklık duyuruldu



    Son kullanıcı aksesuarları ile tanıdığımız Belkin markası kulaklık pazarında da kendisine pay arıyor. Belkin SoundForm Immerse tam kablosuz kulaklık modeli fiyatına göre iddialı özelliklerle geliyor.



    Belkin SoundForm Immerse özellikleri ve fiyatı



    Belkin SoundForm Immerse sapsız yekpare bir tasarıma sahip. 12mm çift katmanlı sürücüler dinamik olarak optimize edilmiş. Dış kısımda dokunmatik kontroller yer alırken gürültü engelleme için atanmış bir tuş da yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.Creative Zen Hybrid kulaklıklar şık ve gürültü engelliyor



    Her parçada yer alan 3 mikrofon aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Atanmış tuş ile gürültü engelleme ve ortam sesleri arasında geçiş mümkün. Ayrıca çağrı esnasında berrak ses kalitesi sağlanıyor.



    Multipoint teknolojisi ile kulaklık birden fazla cihaza bağlanabiliyor. Google Fast Pair ile hızlı eşleşme sağlanırken Apple Cihazımı Bul ile de uyum sağlanmış. Tek şarj ile7 saat kullanılabilen kulaklıklar kutusu ile 24 saat daha ekstra süre kazanıyor. Ayrıca Qi kablosuz şarj özelliği de sunuluyor. Belkin SoundForm Immerse tam kablosuz kulaklık modeli 180$ fiyat etiketine sahip.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/06/07/belkin-soundform-immerse-earbuds-pairs-battery-life-with-noise-cancellation-technology







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.