Şimdi Ara

Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba arkadaşlar ben Salih. Bugün sizlerle birlikte fiyat / performans oranı ile oldukça dikkat çeken Belkin markasının PureAV 009 model isimli kafaüstü kulaklığının kutusunu açıcaz ve ilk izlenimlerimi size aktarıcam. Keyifli dakikalar ;)



    Kulaklığın + ları
    - 50mm sürücüler ile derin basslar ve yüksek ses
    - Katlanılabilir yapısı ile kolay kullanım ve taşınabilirlik
    - Tek kablo tek jak ve telefon görüşmesi yapışabilmesi (dahili mikrofonu var)
    - Fiyatına göre oldukça iyi malzeme kalitesi
    - Güzel kutulama
    - kafa bandının uzayıp kısalması ve bu sistemin oldukça sağlam tasarlanması.

    Kulaklığın - leri,
    - Ses izolasyonunun az olması (%30dan sonra dışarı taşırıyor sesleri)
    - Kulak pamuklarının kulaği tam içeri almaması ve kulağa bağlı olarak ağrı yapması
    - Kulak pamuklarının sıcak ortamlarda terletmeye müsait olması
    - Kafa bandının biraz sıkı olması, normal kafalı insanları uzun kullanımda rahatsız edebilir.

    Edit : Arkadaşlar kulaklığın darbe aldıktan sonra bozulması üzerine cihazır servise gönderme kararı aldım. Mediamarkt ile iletişime geçtiğimde kendileri bana cihazı en yakın şubeye götürüp servise gönderebileceğimi söylediler, bunun üzerine şube aracılığıyla servise gönderdim. Yaklaşık 20 gün sonra ürün geldi uyarısı ile şubeye gittiğimde tarafıma bir alt model olan PureAV 005(G2H1000cwBLK) modeli gönderdildiğini fark ettim ve teslim almayıp değişim için tekrar servise gönderdim(sözde gönderilmiş). Bi 20 gün daha bekledikten sonra tarafıma tekrar onarım sürecinin tamamlandığı ve teslim almam yönünde mesaj geldi ve tekrar şubeye gittim. Fakat gördüklerim karşısında biraz sinirlendim. Cihaz sanki hiç servise gönderilmemiş, geçen ayki kutu aynı duruyor ve ezilip büzülmüş şekilde tekrar alt model. Sinirlendim ve tüketici haklarımı kullanmak istediğimi cihazın tekrar servis sürecine girmeden değişimini talep ettiğimi beyan ettim. Tabi herzaman olduğu gibi bazı cümlelerle böyle haklarımın olmadığı söylenip duruldu ve manipüle edilmeye çalışıldım. Ama daha baskıcı cümlelerle haklarımın olduğunu tekrar tekrar beyan ettim. Sonunda tarafıma en kısa zamanda dönüş yapılacağı söylendi. Aynı akşam cihazın servis sağlayıcısı olan segmen bilgisayar'a mail attım. Sağolsunlar hemen dönüş yapmışlar ama ben çok geç gördüm maili(spam kutusuna düşmüş ). Tekrar bi 15 gün civarı bekletildikten sonra sonunda doğru cihaz birebir değişşim yapılmış, açılmamış kutu olarak tarafıma ulaştırıldı. Uzun lafın kısası arkadaşlar siz siz olun bir daha servis durumlarınızda araya kesinlikle aracı sokmayın. Direk servisle muhattap olun. Benim tavsiyem bu yönde olucak deneyimlerime dayanarak. Yararlı olması dileğiyle.

    Detaylı fotoğraflar
     Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video) Belkin PureAV 009 - G2H2000cwBLK Kafaüstü Kulaklık Kutu Açılımı ve İnceleme (Video)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 17 Nisan 2016; 21:53:57 >



  • Güzel ve doğal bir inceleme
  • Guzelbir inceleme olmus hakkaten hocam hayirli olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama olsun :) Zaten gerçekleri + lar ve - ler şeklinde yazdım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 17 Mayıs 2015; 19:58:51 >
  • Güzel bir inceleme olmuş, elinize sağlık.
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Sağolun, Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili mikrofonu skype, csgo, TeamSpeak gibi uygulamalarda kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ürünü nerden aldınız 30 lira dediniz yanlış anlamadıysam videoda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahseer898

    Dahili mikrofonu skype, csgo, TeamSpeak gibi uygulamalarda kullanabilir miyiz?

    Ben de kendime aynı soruyu sordum ve evdeki mikrofonlu telefon kulaklığını pc'ye takarak test ettim.

    Anakartta 3 giriş var bende. Yeşil kırmızı mavi. Mavi olana takıp msi ses yazılımından kulaklık olarak seçtiğimde hem kulaklık hem mikrofon çalıştı. Skype ile test ettim.

    Ama sadece pembeye takarsanız veya yeşile takarsanız ikisi de çalışmıyor.

    Kasanın arkasına takılıp kullanılacağı için kablo uzunluğu önem arz ediyor benim için. Şu durumda samsung telefonun kulaklığı kulağıma yetişmiyor mesela. Videodan gördüğüm kadarı ile bu kulaklığın da kablosu fazla uzun değil gibi. Konu sahibine pm atıp rica ettim. Bakalım kablo kaç cm.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ben laptop da kullanmayı düşünüyorum ancak taktığınız mavi girişin simgesi neydi acaba bakabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki sitede 1.2 m diyor uzunluk için.


    http://www.maplin.co.uk/p/belkin-pureav-009-over-ear-headphones-a28qz


    Samsung telefon kulaklığını ölçtüm 1.26m ve yetmiyor. Eğer kablo uzunluğu cidden 1.2m ise benim hiçbir işe yaramayacak :) Ayrıca bu ne böyle cidden çok kısa yapmışlar. Evdeki snopy-logitech vs kulaklıklara baktım hepsi 2 metreye yakın. Bu cidden çok kısaymış.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Simge anlamsız bir şey görünüyor açıkcası. Çıkaramadım. Ne kulaklık ne hoparlör simgesi var. Sanki bir delik var ortasına jak girisine benzer bir simge koymuşlar.


    Anakart resmi şu:

    Alttaki jaklardan en üstteki. Dediğim gibi telefon kulaklığını laptopa takıp test edebilirsiniz.


    http://i849.photobucket.com/albums/ab52/MaiHoangSupport/H81M-P33/07.jpg~original
  • arkadaşlar bendede laptop var sadece iki jak var birisinde haparlör diğeri ise mikrofon bu durumda heralde mikrofon sesi çalışmayacaktır.
  • 5:20 de geçen şaşkınlık ifadesi "50mm sürücüler, ki bunun hepsi sürücü galiba..."

  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    dediğinizi yaptım laptop a taktım kulaklığı 3 tane seçenek çıktı. kulaklık-mikrofon-kulaklık. en üstteki kulaklık seçiliyken sadece kulaklık görevini yaptı. en alttakini seçtim dediğiniz gibi hem kulaklık hem mikrofon çalıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahyademirci

    arkadaşlar bendede laptop var sadece iki jak var birisinde haparlör diğeri ise mikrofon bu durumda heralde mikrofon sesi çalışmayacaktır.

    Evet çalışmıcayacaktır eğer ses kartı sürücünüz ek özellikler desteklemiyorsa, yani tek çıkış üstünden birden fazla kanal sesi alma gibi. Yukarıdaki yorum yapanların bahsettiği şeyler. Şahsen bende Monster ABRA A5 v2.1 var ve tek çıkıştan sedece kulaklık sesi alabiliyorum.
  • hehe
  • Ben de aldım ama göndermediler 2 gündür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.