Şimdi Ara

Belki saçma ama çok kafama takıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım ama çevremdekiler yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyorlar sakal falan yok boyumda 1.74 bugün yurda kayıt için gittim benden 2 yaş küçük kız kardeşimi bebnim ablam sandılar gerçekten çok koyuyor çok kafama takıyorum kimse inanmıyor 18 yaşında olduğuma sırf bu yüzden yurda gitmek istemiyorum artık biri yaşımı soracak diye sürekli korkuyorum ne yapmalıyım bu takıntıdan nasıl kurtulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diosfer

5 parmağın beşi de bir değil kabullen ve yoluna devam et,yada basket ve vücüt geliştir,sakal çıkarmak için jilet vurma sakın sakalsız en iyisi askerde rahat edersin

jileti defalarca vurdum tık yok birde ne biliyim benim amacım gelişmiş vücudumun olması kaslı olmak falan değil sadece yaşımı göstermek istiyorum ne 1.50 lik tıfıl adamlar gördüm yüzüne bakınca yaşını anlıyosun ama ben çocuk muamelesi görüyorum yaşıtlarımın yanında kendimi rahatsız hissediyorum sürekli
  • 30 yaşında sana yaşını sorana 30 diyince "hadi lan 25 bile göstermiyosun ehehe" dediklerinde bu açtığın konuyu ve benim yorumumu hatırlayacaksın corç.40 lı yaşlardan sonra 30 desen inanırdım hacııı dediklerinde daha bi sarar , şimdi kötü olsa da genç yaşta küçük gösteren ne kadar insan varsa hep böyle.

Annem de küçükken sana olanların aynısı oluyormuş , yaşına inanmıyolarmış büyük olduğuna , şimdi de yaşına oranla nasıl bu kadar genç göründüğüne şaşıyolar.

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

30 yaşında sana yaşını sorana 30 diyince "hadi lan 25 bile göstermiyosun ehehe" dediklerinde bu açtığın konuyu ve benim yorumumu hatırlayacaksın corç.40 lı yaşlardan sonra 30 desen inanırdım hacııı dediklerinde daha bi sarar , şimdi kötü olsa da genç yaşta küçük gösteren ne kadar insan varsa hep böyle.

Annem de küçükken sana olanların aynısı oluyormuş , yaşına inanmıyolarmış büyük olduğuna , şimdi de yaşına oranla nasıl bu kadar genç göründüğüne şaşıyolar.

18 olmama rağmen şimdiden böyle hissediyorum.büyümek ne b.ktan bişeymiş.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.