Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Belirli id lere Göre Veri Çekimi

5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> PHP / CGI >> Belirli id lere Göre Veri Çekimi
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    51 Mesaj
    Merhabalar php de birden fazla atanmış id'leri suncudan çekmem mümkün mü ben genelde SELECT * FROM deneme WHERE id='$id' Şeklinde Kullanıyorum ama bu sefer diziler için de ki arraylerin id sini almam lazım alınan idlere göre de listeleme yapılacak şimdiden teşekkürler (not: foreach ve for ile denedim ama olmadı)



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    4528 Mesaj
    diziler içindeki arraylerin id sini almak nedir? Yani oradaki id='$id' deki $id bir dizi ve içinde array'ler var o array'ların id'si mi?



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Life is about having fun.
  • Çavuş
    51 Mesaj

    şu şekil ben bir sepet uygulması yapıyorum ve arrayler için her ürünün id si var array($değisken) şeklinde ben bu arraylerin id sini alıp suncudan ürün bilgisine ulaşıp ürünü ekrana yazdırmak gibi olacak
    |
    |
    revivo72 kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    1 Not
    sql cümlen böyle olabilir.sepetteki ürünler için
    c# olarak yazıyorum php ye çevirirsin
    string sorgu="select * from urunler where id in (";
    for(int i=0;i<urunsayiis;i++)
    {
    sorgu += urunid",";
    }
    sorgu+=")";
    bu şekilde bütün idleri in() içine almış olursun
    |
    |
    _____________________________
  • Çavuş
    51 Mesaj
    Teşekkürler bilgisayarın başına geçtiğim zaman deneyeceğim



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Onbaşı
    32 Mesaj

    $idler = [1,2,3,4,5];
    $sql = "SELECT * FROM deneme WHERE id IN (".implode(",",$idler).")";
    echo $sql;

    //SELECT * FROM deneme WHERE id IN (1,2,3,4,5) basar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vona70 -- 21 Mart 2018; 15:45:46 >
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
e-ticaret
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Lastik Fiyatları
haberler
Paykasa
Blogio
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,150
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.