Şimdi Ara

Belediye kazı izni vermiyor. Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline'a 1.5 ay önce, apartmanımızın önünden geçen fiberi apartmana getirmesi için başvurdum. Keşif yapıldı, onay verildi, imzalar atıldı. Fakat 1.5 aydır henüz hiçbir işe başlamadılar. Sorduğumda belediyenin henüz kazı izni vermediğini söylüyorlar.

Bu durumda baskı oluşturmak için ne önerirsiniz? Aralık ayında Kablonet taahhütüm bitecek o zamana kadar olması çok önemli.

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • LGR9 kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen uzak ki kazı iznini bekliyorlar. 3 haftada bir soruyorum hala izin alınmadı biz size haber vereceğiz diyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı problem bende olmuştu, tepeden direklerden taşıdılar fiber i  

• Hangi ildesiniz aynı sorun bende de var ksrsi apartmanima bagladilar bize yok :) sokagin saginda solunda 2 adet ana dagitim noktasi varmis bana uzakligi 80 100 metre sag caprazimda yine sol logar kapağı gbi olan bi yer var orası sanrm apartmana ait oda 40 metre ya var ya yok 200mbit tarifesi bitmeden gelir insallah bi gelisme ilerleme kaydede bilrsek yardimci olqlm ben basvuru icin ankarada bizim bolgemize bakan satis müdürüne direk soyal medyadan ulastim umarim etkisi olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben adanadayım hocam. Acabaa bölgedeki satış müdürüne nasıl ulaşabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.