Şimdi Ara

Belediye Başkanının İlk İcraatı 'Saray' İbaresini Kaldırmak Oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
9.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir tabela mevzusundan sayfalarca yazı yazacak kadar Allah kimseyi işsiz bırakmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Hangi tedaviler masraflı olurmuş, anlat anlat fotoroman gibi yazmışsın heyecanlı yerinde bizi bırakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Psikiyatrik rahatsızlığını yaz. Devamını yazayım. Senin için kârlı bir takas olur. Çünkü sen söylemesen de rahatsızlığını bulacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Dananın kuyruğu burada kopuyor: eline ne geçmiş olacak? Doktor değilsin, hasta ruh halinden anlamadığını da ispatladım. Çok şey isteme benden, ben de insanım. Bilinçaltındaki şeyleri sen söylemezsen ifade etmene yardımcı olamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hckr

    Meram'da değilim. Sosyal demokrasi savunucusu da değilim.

    9-10 yılkadar önce birkaç ay Meram'daydim. Bilkent mezunuyum, ikametgah Çankaya/Ankara. Yüksek lisans için de İsviçre'de yasamisligim var. Ayrıca Meram'da Akp yüzde yüz almıyor. Yani Meram'da bulunan herkes senin kadar AKP destekçisi değil. Kesirleri öğrendiysen biraz anlayabilirsin diye tahmin ediyorum. AKPnin çerez parası politikasını destekleyip AKPli değilim diye hava atıyorsun burada. Hadi ikile.
    He he aynen panpa.


    Belediye Başkanının İlk İcraatı "Saray" İbaresini Kaldırmak Oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hckr kullanıcısına yanıt
    Aaaaa HOcam yapma nolur, itibarda tasarruf olmaz ! Koca bilecek belediyesi başkanı değil tabelayı tüm Bilecik’i değiştirse haklıdır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Maalesef psikiyatrik rahatsızlığın ne ise daha şiddetli bir şekilde devam ediyor. Bu seçtiğin kelimelere, oluşturduğun cümlelere yansıyor. Kısa süreli bir depresyon ya da anksiyete bozukluğu değil. Böyle olsaydı pek umursamazdım. Muhtemelen çok ciddi bir şekilde öfke sorunun var. Tahmin ediyorum çeşitli zamanlarda kontrolünü tamamen kaybettin. Duvarları mı yumruklamaya başladın, yurtta diğer öğrencilere mi saldırdın, dersin ortasında kıyafetlerini mi parçalamaya başladın bilmiyorum. Ama bu tür krizleri birden fazla kez yaşadığını ve hala kendini kontrol etmekte güçlük çektiğini tahmin edebiliyorum. Psikopat mısın sosyopat mısın yoksa adını henüz bilmediğim başka bir bozukluğa mı sahipsin bilemiyorum. Fakat ciddi bir durumun olduğu gözüküyor.

    Seçtiğin kelimeler, oluşturduğun cümleler maalesef anormal bir desen içerisinde, bağlamdan sıklıkla çıkıyor. Eğer bir makine öğrenimi sistemi insanların seçtiği kelimeler, oluşturduğu cümleler, bunların yapıları ve varsa bu insanlara ait psikolojik bozuklukların tipini içeren bir training datası ile eğitilse bu sistem ile senin mesajlarını kullanarak sana yeterli bir güven aralığı içerisinde teşhis koyulabilir. Yani inanıyorum ki sana teşhis koyulabilmesi için aslında yeterince bilgi sağladın. Bu konularda da çalışma yapanlar mevcut. Kısacası linguistik analizle sonuca ulaşılabilmesi bence mümkün. Yeterli bilgi seviyesindeki bir insan da bunu yapabilir. En nihayetinde, psikiyatristler de hasta ile konuşup analizlerini yapıyorlar.

    Peki elime ne geçmiş olacak? İlk olarak bilinmeyen bir şeyi bulduğum için iyi hissedeceğim. İkincisi sen bir doktorsun fakat kuvvetle muhtemel ruhsal sağlığın doktor olmaya elverişli değil. Yani başka doktoru seçebilecekken seni seçen ya da doktorlar arasında rastgele seçim yapan hastaların senin ruhsal sağlığının doktorluğa elverişli olup olmadığını bilmeye hakları var. Senin krize girip bir hastayı yumruklamaya başladığını, hastalara bilerek yanlış tedavi uyguladığını haberlerden okursam üzerimde sorumluluk hissederim. Yani bir bakıma kamu hizmeti yapacağım.

    İlaçlarını kullanmaya devam et. Sakin ol. Sağlıcakla kal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 14 Nisan 2019; 10:59:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hckr

    Bu mesaj silindi.
    ne oldu akp li belediye baskani 98bin tl lik kofte yerken niye bu lafi etmiyorsunda 10.000 20bine laf ediyorsun
  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Konu akpli belediye konusu değil. Emin ol benzer konularda da yazdım. Ben de zaten kafaları aynı diyorum. Farkları yok. Saray yazısını kaldırıp altın görünümlü en pahalı harflerle yazı yazma durumunun içindeki çelişkinden bahsediyorum.

    Sahi kaç bin lirada laf etmeye başlamamız gerekiyor? 30k, 40k, 50k?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 14 Nisan 2019; 12:15:1 >
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Dogrulu tartisilabilir o zaman objektiv olup ilk o saray yazisini koyanida elestirmemiz lazim. Orada'da israf var! bana kalirsa bu ulkede duzgun olan birsey yok daha yeni 2km lik asfalt atilan yolu 3 gun sonra ortasi kazilip elektrik borulari dosenen ulkeden bahseiyoruz ne kadar konussak bos bence!

    Ayni senarya sonraki secimdede olacak o zaman yerine gelen baska partili belediye baskani tekrar o yazilari sokturup saray yazdiracak xd hayat dongusu bu olsa gerek bende anlamadim birsey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 14 Nisan 2019; 12:27:49 >
  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Problem şu ki mesajımda bir karşılaştırma yapmıyorum. A kişisinin bir yanlış yapması B kişisinin yanlış yapmasını meşrulaştırmıyor. Ya da B'yi eleştirmem A'yı alkışlamam anlamına da gelmiyor. Ama sen böyle bir anlam çıkartmışsın. Örneğin, "halk tanzim kuyruğuna giriyor" diye eleştirenlere "eskiden daha kötü kuyruklar vardı sen önce onları eleştir" diyen bir kafa senin "bu belediyeyi eleştirmişsin önceki belediyeyi neden eleştirmiyorsun." ifadendeki düşünce tarzı ile aynı şekilde ilerliyor.

    Zaten senle aynı görüşteyiz. Ben de onu diyorum. Böyle parti değişikliğinden ziyade komple kafa değişikliği gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 14 Nisan 2019; 12:30:29 >
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen ilk yazini biraz yanlis anladim yoksa ayni fikirdeymisiz :) All good!
  • Adını isterse mahmut aş evi yapsınlar çokta önemli değil. Çalmasınlar, yandaşlara, akrabalara yedirmesinler, işlerini hakkıyla yapsınlar gerisi masal.

    Görkemli yapılar ve büyük laflar halk sefalet içindeyken içi boş önemsiz şeyler.

    Günümüzde cumhuriyet ile siyasal islamın çatışması sebebi ile bu tür konular normal. Önemli olan filler tepişirken altında bizim kalmamamız. Tabi Cumhuriyet rejimidir gönlümde olan. Bu hareketler benimde içimi hoş ediyor. Devamı adalet, ahlak, eğitim ve çevrecilik olarak gelir umarım. Yapılan bu değişim yapılacak ''halka faydalı yeni reformların'' habercisi olur umarım.
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Şimdi ders vermeye mi başladın, gittikçe ilginçleşiyor - sana üstüne geldikçe tam bir çözülme yaşayacağını yazmıştım, hatırlar mısın?https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137893803
    Bakalım daha nerelerden su getireceksin. Mantık dedin, yanlış hüküm verdin, sağlık dedin, sinir krizleri geçirdiğin aşikâr, seni satır satır kaleme alıyoruz. Bu arada, nasıl bu kadar fikir vermeyi başarıyorsun kendin hakkında hiç sormadan, bir düşünsen iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kaç kişiliğin var? Onla başlayalım.

    Mantık tartışmasına giren sensin. Hatırlayamıyorsun sanırım. Onda da yanlış üzerine yanlış yapan yine sensin.

    Psikiyatrik rahatsızlığı bulunan yine sensin. Sanırım bunu söyleyince çok sinirlenmişsin. Bu konuda yazdıklarını unutmuşsun. Duvarlara yumruk atmaya başladın mı yine? İnkâr etsene tedavi görmüyorum diye. Durumun ciddileşiyor. İlaçlarını almaya devam et.

    Cümlelerin, seçtiğin kelimeler... hepsi ciddi bir sorunun devam ettiğine işaret.

    Bak uğraştıracaksın beni en sonunda lisansını kaybedeceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 14 Nisan 2019; 16:5:54 >
  • Seçim öncesi 'Seçimleri CHP kazanırsa sokaklar Pkk'lı,belediyeler pkk'lı dolacak' diyerek iftira atan ak çomarlar şok içerisinde
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Derin saplantıların var. Şu işe bak ki, saplantılılar durumlarını kontrol edemezler. Peki bunu sana karşı kullanıyor olabilir miyim? Çok eğleniyorum.
    Tedavi istersen sana pahalıya patlar, en iyisi sen böyle oyuncağım olmaya devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Hangi kişiliğinle yazdın bu mesajı? Sende birden fazla var. Hangisine cevap vereceğimi bileyim.

    Mete Can, uzun yıllar psikiyatrik ilaçlar kullanmışsın. Bu da sende önemli hasarlara yol açmış. Birilerini falan tedavi edeyim deme. Mesleğini bırak. Diğer insanlara da zarar verme.
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Bana bak, şu sizin seçim kampanyası nasıl gidiyor bu arada? Yeterince çamurun var mı? Üstüne başına dikkat et de bulaşmasın. Temiz çocuksun, kendini bu kadar hırpalama. YSK da sizin, korkuya mecâl bırakma bu kadar. İstediğiniz sonucu çıkarırsınız zaten. Ben Akp'li değilim demene gerek bile kalmaz, bir boş çıkın, bir bez kefen yalanını bırak şimdi... Yurtdışında yaşıyorsun, tıkır tıkır para sayıyorsun. Hepimiz biliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saray finolari ağlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.